وي، در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره فوايد اردوهاي جهادي، اظهار داشت: اردوهاي جهادي از همت والاي جوانان انقلابي و عشق آنان به خدمت رساني سرچشمه مي گيرد و برادران و خواهران جهادگر از مجاهدان واقعي في سبيل الله در اين مقطع زماني به شمار مي روند.
حجت الاسلام سرافراز، افزود: عشق به خدمت رساني و کمک به همنوعان محروم و نيازمند، نيازمند ايماني والا و همتي بلند است که شرکت کنندگان در اردوهاي جهادي نشان داده اند اين خصوصيات بارز را در وجود خود نهادينه ساخته اند.
وي، ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس، جوانان و نوجوانان اين مرز و بوم با جهاد در صحنه نبرد، رسالت انقلابي و انساني و اسلامي خود را به نحو احسن انجام دادند و امروز نيز با حضور در ميان محرومان و نيازمندان و کمک به آنها در قالب اردوهاي جهادي، ادامه دهنده مجاهدت رزمندگان اسلام و شهداي والامقام هستند.
اين مقام مسئول، در پاسخ به اين سؤال که اردوهاي جهادي چه فوايدي دارد؟ ، اظهار کرد: اردوهاي جهادي در عرصه هاي مختلف داراي فوايد گوناگون و متنوع است که ترويج روحيه خدمت رساني در جامعه، حل برخي از مشکلات ساکنان مناطق محروم، جلب توجه و نظر مسئولين به اين مناطق و از همه مهم تر، تعميق معنويت در بين جهادگران، مهم ترين فايده هاي اردوهاي جهادي به شمار مي روند.
حجت الاسلام سرافراز، بستر سازي براي ظهور استعدادهاي ناشناخته در مناطق محروم، آگاه سازي و آشناسازي اهالي اين مناطق با معارف ناب اسلامي از طريق مشاوران فرهنگي و ديني و آموزشي، از ديگر فوايد مهم برگزاري اردوهاي جهادي مي باشد.
وي، با اشاره به اينکه مناطقي از استان ولايتمدار چهارمحال و بختياري هنوز در محروميت به سر مي برند، تأکيد کرد: حمايت از اردوهاي جهادي و حضور بيشتر جهادگران در اين مناطق، مي تواند رنگ فقر اقتصادي، فرهنگي و آموزشي را از اين مناطق بزدايد و باقي الصالحاتي براي جهادگران منظور گردد.
مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه حضرت قمربني هاشم عليه السلام، اردوهاي جهادي را براي جامعه و جوانان جهادي، عزت آفرين دانست و تعميق بصيرت را از ديگر برکات حضور جهادگران در مناطق محروم برشمرد و گفت: اردوهاي جهادي، بصيرت جهادگران و مردم مناطق محروم را عمق مي بخشد و صميميت بين قلوب و همبستگي و وحدت مردم را افزايش مي دهد.
منبع: خبرگزاري بسيج استان چهارمحال و بختياري