به گزارش سلام لردگان - شاهرخ پارسا در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: سال بارشي 92-91 در چهارمحال و بختياري با خشکسالي شديد آغاز شد، اگرچه پاييز پربارشي در استان طي شد ولي وضعيت بارشها در فصل زمستان به ويژه بهمنماه نامناسب بود.
وي افزود: بارشهاي سالجاري در چهارمحال و بختياري در مقايسه با سال گذشته 16 درصد افزايش يافته است.
پارسا ادامه داد: طي دو دهه گذشته تغيير الگوي بارش از برف به باران و خارج شدن آن به صورت روانآب موجب شده است تا توليدات کشاورزي استان با کاهش مواجه شوند.
مديرکل هواشناسي چهارمحال و بختياري با بيان اينکه در استان دو فصل پاييز و بهار پربارشترين فصول محسوب ميشود، گفت: حدود 70 درصد از مساحت استان در معرض خشکسالي متوسط و 9 درصد در معرض خشکسالي شديد قرار گرفته است.
پارسا خاطرنشان کرد: خشکسالي پيدرپي در چهار سال اخير و تغيير الگوي بارش از برف به باران اين استان را در معرض خشکسالي هيدرولوژيکي قرار داده است.
وي با بيان اينکه خسارات غيرمستقيم خشکسالي از خسارات مستقيم آن بيشتر است، افزود: اثرات اجتماعي اقتصادي خشکسالي نگران کننده است و اميدواريم در صورت مواجهه با چنين شرايطي بتوانيم با اتخاذ تدابير لازم به نحو مطلوبي آن را مديريت کنيم.