آخرین اخبار
کد مطلب: 207405
خطيب نماز جمعه لردگان ؛
آمريکا قابل اعتماد نيست و هيچ مذاکره مستقيمي در کار نبوده
تاریخ انتشار : 1404/01/22 15:01:02
نمایش : 28
حجت الاسلام محمدي گفت: در موضوع مذاکرات ايران و آمريکا ، موضع ايران در عدم مذاکره با آمريکا بخاطر بدعهدي اين دولت تغيير نکرده و اين دولت بد عهد و جاني فعلي آمريکا در بدو ورود با پيشنهاد مذاکره و جنگ به خيال خام خودش خواست ايران را تحت فشار قرار دهد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي « سلام لردگان » ، حجت الاسلام محمدي امام جمعه شهرستان لردگان در خطبه هاي اين هفته نماز جمعه ضمن دعوت مردم به تقواي الهي گفت : پس تا مي‌توانيد تقواي الهي پيشه کنيد و گوش دهيد و اطاعت نماييد و انفاق کنيد که براي شما بهتر است؛ و کساني که از بخل و حرص خويشتن مصون بمانند رستگارانند!
 
خطيب نماز جمعه شهرستان لردگان در ادامه ضمن تسليت به مناسبت سالگرد شهادت 2 تن از شخصيت هاي با عظمت دنياي اسلام گفت: سالگرد شهادت 2 تن از شخصيت هاي برجسته دنياي اسلام ، يکي در اوائل ظهور اسلام يکي هم حدودا در اواخر زندگي ظاهري ائمه هدي سلام الله عليهم اجمعين ، يکي جناب حمزه سيدالشهدا عموي نازنين پيامبر و ديگري هم جناب عبدالعظيم حسني اون امامزاده انقلابي هستند.
 
وي تصريح کرد : يک خصوصيت برجسته در هر دو بزرگوار مشهود است و آن سفارش اهل بيت به زيارت آنهاست ، مثلا نقل شده از وجود نازنين پيغمبر خدا حضرت محمد مصطفي که هر كسي براي زيارت من به مدينه بيايد و به زيارت قبر عمويم حمزه نرود، بر من جفا كرده است ، يا نقل شده حضرت زهرا سلام الله عليها که يک معيار است، يک الگوست هر هفته به زيارت قبر حضرت حمزه مي‌رفتند.
 
وي ضمن اشاره به سالگرد شهادت سپهبد صياد شيرازي گفت:  با معيارهايي که ذکر شد ، شهدايي همچون سپهبد شهيد صياد شيرازي که ديروز سالروز شهادتش بود مثل حاج قاسم هم مقامشان و عظمتشان مشخص مي‌شود.
 
حجت الاسلام محمدي در خطبه دوم نماز اين هفته ضمن اشاره به اخبار مزاکرات با آمريکا گفت : در موضوع مذاکرات ايران و آمريکا چند مطلب و نکته هست که توجه بفرمائيد 1- موضع ايران در عدم مذاکره با آمريکا بخاطر بدعهدي اين دولت تغيير نکرده 2- اين دولت بد عهد و جاني فعلي آمريکا در بدو ورود با پيشنهاد مذاکره و جنگ به خيال خام خودش خواست ايران را تحت فشار قرار دهد لذا دو گانه جنگ يا مذاکره را مطرح کرد چراکه مطمئن بود طبق نامه قبلي ايران پاسخ نامه را نخواهد داد پس در افکار عمومي دنيا ايران را تحت فشار قرار دهد، اگر هم مذاکره را پذيرفت بازهم برنده هست و ثابت کرده ايران ترسيده.
 
وي تصريح کرد: 3- ايران با هوشمندي تمام راه سوم را انتخاب کرد، همان مسيري که از اول انقلاب بوده (مذاکرات غير مستقيم) حتي دو کشور دفتر حفظ منافع دارند.. پس مطلب جديدي نيست 4- اما چرا اينقدر پررنگ ميشود آنهم توسط خود رئيس جمهور آمريکا – بخاطر همان مطلبي که عرض شد- اينها با اين دوگانه خواستند بهره ببرند نتوانستند5- مطلب بعدي ديدن ضعف اينها و سلسله عقب نشيني هاي در برابر ايران را بايد ديد تا متوجه شد چرا خود رئيس جمهور آمريکا براي تحريک افکار عمومي به ميدان آمده.
 
حجت الاسلام محمدي در ادامه اظهار داشت :در عرصه نظامي تهديد کردند اگر يمن به حملاتش ادامه دهد ما به حساب ايران مينويسيم و به ايران حمله ميکنيم، خب ديديد حزب الله سرافراز يمن حملات را ادامه داد و اينها هيچ غلطي نکردند، گفتند بر سر 4 موضوع بايد مذاکره کنيد(هسته اي) – (منطقه اي) – (موشکي) – (فضايي) ايران گفت فقط همان هسته اي ، گفتند مذاکرات مستقيم ، ايران گفت فقط مثل قبل غير مستقيم ، گفتند محل يا امارات- يا ترکيه – يا روسيه – ايران تعيين کرد عمان و مسئله بعدي در قدرت نمايي جمهوري اسلامي شرط در حذف رژيم صهيونيستي در معادلات بود که پذيرفتند.
 
وي تصريح کرد:  توجه کنيد عزيزان سابقه اين رژيم دليل بر بدعهدي و بي‌اعتمادي است ولي خب حالا که قرار بود ايران را در سر يک دوراهي بگذارد يا جنگ يا مذاکره ايران با هوشمندي تمام مسير سوم را باز کرد، اينهم يک تجربه اي است براي مردم ايران و نظام اسلامي ، امروز بايد ديد آمريکا ميتواند حداقل براي يکبار اعتماد ملت ايران و مسئولان نظام اسلامي را جلب کند، ما که بعيد ميدانيم، اما بايد به مسئولان اعتماد کرد.
 
حجت الاسلام محمدي ضمن اشاره به مسائل اقتصادي گفت: در خصوص اقتصاد يک مطلب را اين هفته تقديم کنم، اقتصاد مردم پايه است نه سرمايه داري، شايد بشود گفت اصل در اقتصاد اسلامي مشارکت همه مردم يا اکثر مردم در اقتصاد و توليد است، اينجاست که تعاوني ها و اقتصاد بر محور تعاون جدي است و اهميت دارد، مثلا در شهرستان لردگان ظرفيت‌هاي توليدي زيادي هست (که درخواست هم کرديم اين ظرفيتها بصورت تخصصي احصا شود).
 
وي ضمن برشمردن ظرفيت هاي سرمايه گذاري اقتصادي در لردگان گفت: به عنوان مثال تمرکز بر محصولات بهداشتي غذايي از بلوط- 10-12 محصول ميشود ، يا گياهان دارويي و صنايع کوچک تبديلي آن ، يا صنايع دستي، يا همين محصولات بومي سنتي و تکميل زنجيره آن از توليد تا بسته بندي تا صنايع کوچک تبديلي آن و دهها محصول ديگر.
 
حجت الاسلام محدي اظهار داشت: نياز داريم با تلاش و همدلي و پيگيري  مردم و مسئولين لردگان را به يک شهرستان توليدي تبديل کنيم، اين گردش پولي که در امور غير مولد مثل زمين ، مثل طلا ، مثل خريد و فروش ملک و مغازه که در شهرستان دارد انجام ميپذيرد روز به روز باعث عقب مانده تر شدن شهرستان هست.
 
وي در پايان گفت: بايد تلاش کرد شهرستان يک شهرستان توليدي با تعدد کارگاههاي متعدد شود، قطب صنعتي لردگان بايد زنده باشد پويا، خب انسان غصه اش مي شود، يک مجموعه نيمه تعطيل ، البته توليد لزوما قطب صنعتي نيست اين از باب نمونه بود.
الحمدالله اين شهرستان ظرفيت هم دارد، هم ظرفيت ترانزيتي وجود دارد، مسير مواصلاتي مرکز به جنوب کشور هست و مرزها هم ظرفيت انساني وجود دارد، جمعيت جوان و ميانسال ، هم ظرفيت طبيعي و آب و هوايي بي نظير ، خب مسئولين يک وظيفه اي دارند، تسهيل و معرفي و سرعت دهي به کار توليدي، مردم هم يک وظيفه و ورود سرمايه هاي خرد خود به اين عرصه.
 
انتهاي خبر 630 ل
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس