آخرین اخبار
کد مطلب: 73855
اجراي ساختار «?ـ?ـ?» در مدارس استثنايي/ ساماندهي توزيع کتب پس از ?? سال
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 711

به گزارش  سلام لردگان به نقل از نامدار عبداللهيان، معاون وزير آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص اجراي ساختار «?ـ?ـ?» در آموزش و پرورش استثنايي اظهار داشت: امسال همگام با دانش‌آموزان عادي نظام «?ـ?ـ?» را اجرا کرديم و در آموزش و پرورش استثنايي هم، ششم ابتدايي داريم.

وي با بيان اينکه تمام کتب دانش‌آموزان استثنايي ارسال شده است، افزود: امسال به گواه همکاران در استان‌ها، اولين سالي بود در طول 30 سال گذشته که کتب دانش‌آموزان با نيازهاي ويژه به موقع به استان‌ها ارسال شد.

عبداللهيان به محتواي کتب دانش‌آموزان با نيازهاي ويژه اشاره کرد و گفت: براي دانش‌آموزاني که داراي هوش خوبي هستند مانند نابينايان و ناشنوايان از محتواي کتب دانش‌آموزان عادي استفاده مي‌کنيم و اين محتوا متناسب با شرايط دانش‌آموزان استثنايي مناسب‌سازي مي‌شود.

وي افزود: محتواي کتب دانش‌آموزان کم‌توان ذهني توسط گروه تأليف و برنامه‌ريزي درسي سازمان آموزش و پرورش استثنايي توليد مي‌شود. 

رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي کشور تأکيد کرد: با توجه به اينکه امسال اجراي ساختار جديد آموزش و پرورش را داشتيم اما تمام کتب درسي دانش‌آموزان با نيازهاي ويژه به موقع توليد، چاپ و ارسال شد

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس