آخرین اخبار
کد مطلب: 73556
کاهش شيوع هپاتيتB بين سنين کودکي تا جواني در کشور
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1087

به گزارش سلام لردگان به نقل از سيد مويد علويان در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد راهکارهاي پيشگيري از انتقال هپاتيت B در مادران باردار و نوزاردان اظهار داشت: از سال 1373 واکسن هپاتيت B به تمام نوزاداني که متولد مي‌شوند تزريق مي‌شود و در 97 درصد موارد از انتقال هپاتيت B از مادر به نوزاد پيشگيري شده است.

وي به ضرورت غربالگري مادران در شناسايي هپاتيت B در دوران بارداري اشاره کرد و گفت: غربالگري مادران در دوران بارداري براي شناسايي هپاتيت B موضوعي است که تصويب شده و وزارت بهداشت هم روي آن مهر تاييد زده است.

زنان مبتلا به هپاتيت B هم مي‌توانند ازدواج کنند و هم بچه دار شوند

عضو هيئت علمي دانشگاه بقيه الله ادامه داد: نبايد از ازدواج و باردار شدن مادران هپاتيتي جلوگيري کرد چرا که با تزريق واکسن به همسر و نوزاد مي‌توان جلوي انتقال ويروس را گرفت.

اين فوق تخصص گوارش و کبد تصريح کرد: در صورت غربالگري مادران باردار و تشخيص هپاتيت B مي‌توان علاوه بر واکسن هپاتيت، ايمونوگلوبين A  را به نوزادان تزريق کرد تا از ابتلاي احتمالي به هپاتيت پيشگيري شود.

ابتلا به هپاتيت B از نوزاد تا جوان کاهش يافته است

به گفته رئيس شبکه هپاتيت کشور تحقيقات اخير نشان داده که ابتلا به هپاتيت B در سنين کودکان تا جوانان يعني همان سنيني که از 18 سال گذشته تحت پيشگيري قرار گرقتند کاهش يافته است.

علويان تصريح کرد: اگر مادري مبتلا به هپاتيت بوده و آنتي ژن آن مثبت باشد مي‌توان در 8 هفته پايان بارداري ميزان سطح ويروس هپاتيت را با آزمايش اندازه‌گيري کرد و اگر اندازه ويروس بيش از ?? به توان ? باشد بايد درمان از همان دوره بارداري شروع شود.

امکان شيردهي مادران مبتلا به هپاتيت B به نوزادان خود

امکان شيردهي در مورد مادران مبتلا به هپاتيت موضوع ديگري بود که رئيس شبکه هپاتيت کشور به آن اشاره کرد و گفت: مادران مبتلا در صورتيکه به نوزادشان ايمونوگلوبين تزريق شده باشد منعي براي شيردهي ندارند و توصيه مي‌کنيم حتما به نوزاد شير دهند.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس