آخرین اخبار
کد مطلب: 73472
فرود اضطراري پهپاد رژيم صهيونيستي در کرانه باختري
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1058

به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري آلمان، يک هواپيماي بدون سرنشين رژيم صهيونيستي چهارشنبه در بازگشت از مأموريت خود مجبور به فرود اضطراري در کرانه باختري شد.

روزنامه يديعوت آحارونوت با اشاره به اين موضوع در پايگاه خبري خود نوشت که اين هواپيما که از نوع اسکاي رايدر است، به علت اختلال فني در نزديکي نابلس در کرانه باختري فرود آمده است. ارتش اسرائيل بلافاصله بعد از فرود اين هواپيما موفق به يافتن آن شده و تحقيقاتي را در زمينه اين حادثه آغاز کرده است.

اين هواپيما بر اثر برخوردهاي ناشي از فرود اضطراري آسيبب‌هاي جزئي ديده است. ارتش اسرائيل به دنبال يافتن علت مشکل فني اين دستگاه تحقيقات خود را آغاز کرده است تا از خسارت هاي احتمالي ديگر در ساير انواع اين پهپاد جلوگيري کند.

اسکات رايدر کوچکترين پهپاد رژيم صهيونيستي است که اشغالگران از آن در مأموريت هاي شناسايي استفاده مي کنند، اما به نظر مي رسد کارآيي خوبي ندارد. اين هواپيما چند ماه قبل به علت سقوط يکي از انواع خود، مورد اصلاح و بهينه سازي قرار گرفته بود، اما تنها با گذشت زمان کوتاهي بار ديگر حادثه اي ديگر ناکارآمدي اين نوع از پهپادها براي رژيم صهيونيستي را نشان داد. اين در حالي است که رژيم صهيونيستي مدعي است يکي از پيشرفته ترين منابع در عرصه پهپادهاي نظامي و جاسوسي به شمار مي رود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس