به گزارش سلام لردگان به نقل از مهرداد شريفپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: مهمترين عامل پايداري اشتغال مددجويان بيمه آنان در جامعه است.
وي از افزايش سهميه بيمه تامين اجتماعي مددجويان کميته امداد استان خبر داد و گفت: از ابتداي امسال تاکنون 10 ميليارد ريال اعتبار براي بيمه مددجويان زير پوشش اين نهاد هزينه شده است و تا پايان امسال نيز 20 ميليارد ريال ديگر براي بيمه مددجويان هزينه خواهد شد.
شريفپور تعداد خانوارهاي مددجوي تحت پوشش بيمه اين استان را 4 هزار و 160 خانوار برشمرد و گفت: اين تعداد خانوار در حال حاضر از مزاياي درماني طرح آتيه و بازنشستگي بهرهمند ميشوند.
معاون حمايت و سلامت خانواده کميته امداد امام خميني(ره) چهارمحال و بختياري با اشاره به نقش تأمين اجتماعي در کاهش فقر در جامعه، گفت: اشتغال به کار مهمترين منبع کسب درآمد براي اکثريت مردم يک جامعه است، بنابراين اصليترين منبع تأمين کننده احتياجات اوليه از قبيل غذا، پوشاک، مسکن، آموزش و بهداشت و درمان محسوب ميشود.
وي خاطرنشان کرد: افراد و خانوارهاي فاقد شغل از کسب درآمدهاي لازم براي تأمين نيازهاي اساسي خود در زندگي محروم ميشوند، در اين راستان بيمه ميتواند پايدار اشتغال را در جامعه فراهم سازد.
شريفپور ادامه داد: تأمين اجتماعي به منزله حمايتي است که جامعه در قبال پريشانيهاي اجتماعي و اقتصادي پديد آمده به واسطه قطع يا کاهش شديد درآمد افراد بر اثر بيکاري، بيماري، بارداري، از کار افتادگي، سالمندي، فوت و همچنين افزايش هزينههاي درمان و نگهداري خانواده(عائلهمندي) به اعضاي خود ارائه ميدهد.
وي در ادامه توانمندسازي مددجويان را مهمترين هدف اين نهاد برشمرد و گفت: توانمندسازي جامعه هدف و کاهش وابستگي آنها به کميته امداد از اهداف اين سازمان است که تحقق اين مهم نيازمند همکاري و مشارکت خيرين نيکوکار است.
معاون حمايت و سلامت خانواده کميته امداد امام خميني(ره) چهارمحال و بختياري خاطرنشان کرد: نقش خيرين در تامين مسکن و کاستن از مشکلات روحي و رواني جامعه هدف کميته امداد است.