آخرین اخبار
کد مطلب: 73323
احتمال اقدام تروريستي ساختگي توسط آمريکا و اسرائيل براي جنگ با ايران
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1138

به گزارش سلام لردگان به نقل از فارس، پايگاه تحليلي «واشنگتنز بلاگ» در مقاله‌اي مي‌نويسد: به گفته مقامات آمريکا، اسرائيل از تروريست‌هايي که به دنبال براندازي دولت ايران هستند، حمايت کرده و به آنان آموزش مي‌دهد. اين تروريست‌ها که از حمايت اسرائيل برخوردارند، سعي بر آن دارند تا از طريق سند سازي نشان دهند که ايران در پي دستيابي به بمب هسته‌اي است. به اعتراف مقامات اسرائيل، در گذشته رژيم صهيونيستي از اين شيوه براي حمله به کشورهاي خاورميانه استفاده کرده است. به گفته مقامات تلاويو، يکي از شبکه‌ تروريستي وابسته به اسرائيل در چندين عمليات بمب‌گذاري از جمله بمب گذاري نهاد‌هاي ديپلماتيک آمريکا دست داشته است.اين شبکه که در مصر فعاليت مي‌کند با بر جاي گذاشتن مدارک مختلف اعراب را عاملان اين حملات معرفي کرده است.

* پاپوش دوختن براي ايران

برخي مقامات عالي‌رتبه دولتي نسبت به جعل اسناد و حمله اسرائيل به ايران هشدار مي‌دهند. «زد نيو برنوسکي» مشاور اسبق امنيت ملي (که در تشکيل القاعده و مبارزه با شوروي در افغانستان نقش بسزايي داشته است) در سخنراني خود در سنا اظهار کرد: «ممکن است عملياتي تروريستي در آمريکا انجام شود و گناه آن به گردن ايران بيفتد، تا از اين طريق بهانه حمله به ايران فراهم شود». در اين راستا، «دانيل اليس برگ» اظهار داشت: «به باور من، در صورت بروز حمله تروريستي ديگر، رئيس جمهور به هدف خود که همانا جنگ با ايران است، دست خواهد يافت». به گفته «رابرت ديويد استيل» پياده نظام نيروي دريايي، افسر اطلاعاتي، نفر دوم يگان سرويس اطلاعات دريايي آمريکا و از افسران اسبق سرويس‌هاي مخفي سيا: «افرادي از درون دولت آمريکا، تلاش مي‌کنند تا عملياتي را طراحي کرده و گناه آن را به گردن ايران بيندازند».

«مايکل اسچيور» از افسران عالي رتبه سيا که رياست واحد عملياتي دست‌گيري بن‌لادن را بر‌‌عهده داشت، اظهار کرد: «اسرائيل و آمريکا در تلاش هستند تا براي ايران پاپوش دوخته و جنگ به راه اندازند». «ران پل» نسبت به تکرار حادثه‌اي همچون حادثه خليج «تانکين» در ايران هشدار داده است.

 

 * ساخت قايق‌، ابزاري براي فريب

 «سيمور هرش» گزارشگر و برنده جايزه «پليتزر»، اظهار کرد: «در اين راستا ديدگاه‌هاي متعددي مطرح است. از جمله اين موارد مي‌توان به طرح ساخت قايق‌ اشاره کرد. در اين طرح قايق‌هايي شبيه به قايق‌هاي ايراني ساخته شده و از آنان در جهت حمله به اهداف مختلف استفاده مي‌شود».

* اظهارات موسسه بروکلين

موسسه تأثيرگذار بروکلين در گزارش سال 2009 خود با عنوان «کدام راه به سرزمين پارس مي‌رسد»، مي‌نويسد: «براي آمريکا بهتر است که ايران را تحريک کرده و از اين طريق بهانه لازم براي حمله هوايي به اين کشور را بدست آورد. گفتني است که آمريکا براي کشاندن ايران به اين بازي راه دشواري را در پيش دارد؛ چراکه با کوچک‌ترين اشتباهي جامه بين‌المللي متوجه موضوع خواهند شد». (از جمله اين شيوه‌ها که احتمال موفقيت آن وجود دارد، تلاش مخفيانه براي تغيير حکومت ايران است. در صورت بروز چنين امري، مي‌توان از واکنش آشکار يا نيمه آشکار مقامات تهران به عنوان اقدامات خصمانه حکومت نام برد).

* اظهارات نماينده مجلس بريتانيا

 يکي از نمايندگان سابق مجلس بريتانيا اظهار کرد: «اين خطر جدي وجود دارد که مقامات آمريکا حمله تروريستي ساختگي را طراحي کرده و از آن در جهت توجيه جنگ با ايران سود جويند.»

* لزوم ارتباط ايران و آمريکا

 تعدادي از افسران اسبق عالي رتبه سرويس‌هاي اطلاعاتي که برخي از آنان درباره مسائل امنيت ملي به رؤساي جمهور گزارش روزانه مي‌دادند، مي‌گويند: «به منظور جلوگيري از پاپوش دوختن، لازم است آمريکا و ايران بيشتر گفتگو کنند».

* طرفداران اسرائيل و تلاش براي آغاز جنگ ميان ايران و آمريکا

«جاناتان ترلي» از نخبگان قانون اساسي و قانون ارتش مي‌نويسد: «به باور بسياري از منتقدان، طرفداران اسرائيل در اقدامي هماهنگ سعي دارند آمريکا را وارد جنگ با ايران کنند. «پاتريک کلاسن» رئيس بخش تحقيقاتي اتاق فکر «وي آي ان اي پي» که در مورد موضوع «چگونگي ايجاد هماهنگي ميان اسرائيل و آمريکا در راستاي جلوگيري از تجاوز هسته‌اي ايران» سخن مي‌گفت، سعي کرد تا حقيقي بودن اين شايعات را اثبات کند. وي در لا به لاي سخنان خود به چگونگي طرح عملياتي ساختگي و ورود آمريکا به جنگ با ايران اشاره مي‌کند. ما مکرراً در مورد تعداد افرادي که مانند سناتور «جو ليبرمن» از اين شيوه سخن مي‌گويند، صحبت کرده‌ايم. شايان ذکر است که به‌کارگيري اين روش منجر به آغاز جنگ‌هاي عراق و افغانستان شد. در مورد زمان بندي حمله احتمالي به ايران که به انتخابات رياست جمهوري آمريکا گره خورده است نيز، سخن گفته‌ايم.

 کلاسن در ادامه سخنان خود به وقايع تاريخي که آمريکا را وارد جنگ کرده است، اشاره مي‌کند. از جمله اين موارد مي‌توان به حادثه خليج تانکين که منجر به آغاز جنگ ويتنام گرديد، اشاره کرد. او خشم خود از اقدامات رئيس جمهور آمريکا را اين چنين بيان مي‌کند: «بسيار دردناک است که شاهد اقدامات رئيس جمهور و ورود آمريکا به جنگ با ايران باشيم». کلاسن استفاده از شيوه سنتي پاپوش سازي و جعل حوادث به منظور راه‌اندازي جنگ را بخش اميدوار کننده اين ماجرا مي‌داند. به گفته وي: «ما از اقدامات سري بر ضد ايرانيان استفاده مي‌کنيم. ما مي‌توانيم از اين هم بدجنس‌تر شويم. اگر ايرانيان خواستار صلح نباشند بهتر است کس ديگري جنگ را آغاز کند».

* تلاش اسرائيل براي تحريک ايران 

اين که يکي از تحليلگران «وي آي ان اي پي» چنين سخناني را به صراحت بيان مي‌کند، دلسرد کننده است. اين امر حاکي از کليشه‌اي شدن اين مباحثات است. اين موضوع بيانگر فشار‌هاي سري است که سعي دارند آمريکا را عليرغم شرايط اقتصادي نامساعد و تلفات زياد نظاميان وارد سومين جنگ مهم تاريخ خود کنند. در واشنگتن تصور مي‌شود که اوباما و رامني با جنگ مخالفت نخواهند کرد. در صورت عدم حمايت آشکار اوباما از اسرائيل، حاميان سياسي اسرائيل کمک اطلاعاتي و نظامي به تلاويو را تضمين مي‌کنند. در صورتي که پرداخت اين کمک‌ها به تعويق افتد، اسرائيل مي‌تواند به واسطه دلگرمي خود به آمريکا، وارد جنگ با ايران شود.

علاوه بر اين، کلاسن آغاز جنگ ايران و آمريکا را ساده ارزيابي مي‌کند. به باور وي، مي‌توان ايران را وادار به حمله به کشتي‌هاي آمريکايي کرد و جنگ را آغاز کرد. در صورت بروز چنين امري، اعضا براي انتقام گيري به جان هم خواهند افتاد. اسرائيل در تلاش است تا ايران را تحريک کند. گفتني است، ايران حق حمله پيش‌گيرانه به اسرائيل و منافع آمريکا را براي خود محفوظ مي‌داند. به اين ترتيب ما بار ديگر وارد جنگ خواهيم شد (به دور از توافق جمعي يا انتقاد افکار عمومي).

* آغاز جنگ ايران و آمريکا نياز به تلاش بسياري ندارد

 کلاسن مخالفت خود با اين ديدگاه را بيان مي‌کند. سخنان وي به اين نکته اشاره مي‌کند که وادار کردن آمريکا به ورود به جنگ با ايران کار چندان دشواري نيست. براي آغاز جنگ کافي است تا شهروندان يا سربازان آمريکايي توسط ايرانيان کشته شوند.

 قرار است کلاسن تحليل هوشمندانه خود را در حاشيه نشست صندوق بين‌المللي پول و بانک جهاني ارائه دهد. وي همچنين از اعضاي موسسه آموزش عالي امنيت ملي در موضوع مطالعات راهبرد ملي محسوب مي‌شود. با در نظر گرفتن تاريخچه «پل ولفيتز» (وي در دوران رياست جمهوري بوش آمريکا را درگير دو جنگ خانمان سوز کرد و به رياست بانک جهاني برگزيده شد) ارتباط با بانک جهاني جالب توجه است.

* بي‌توجهي به هزينه‌هاي سنگين حمايت آمريکا از اسرائيل

عدم پيوستگي در اين سخنان آزار دهنده است. هزاران سرباز آمريکا در جريان اين جنگ‌ها کشته و يا زمين‌گير شده‌اند و کشور را تا مرز ورشکستگي پيش برده‌اند. با اين حال، هنگامي که پاي حمايت از اسرائيل در ميان است، صرف هزينه‌هاي بسيار و ايجاد خسارات فراوان اهميتي ندارد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس