مسئول مرکز فضاي مجازي بسيج چهارمحال و بختياري گفت: دسترسي آسان به محتواي خشونتآميز، ميتواند موجب اضطراب و افسردگي در کودکان شود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي « سلام لردگان » و به نقل از « جهانبين نيوز » ، ياسر بياتي مسئول مرکز فضاي مجازي بسيج چهارمحال و بختياري
گفت: با بررسي آسيبهاي ناشي از استفاده بيش از حد کودکان از فضاي مجازي، بر لزوم نظارت والدين و مربيان براي کاهش تأثيرات منفي اين پديده تأکيد کرد.
وي با اشاره به رشد سريع فناوري و دسترسي آسان کودکان به اينترنت، هشدار داد: استفاده کنترلنشده از فضاي مجازي، موجب اختلال در رشد شناختي، اجتماعي و جسماني کودکان ميشود.
بياتي کاهش تمرکز، افت تحصيلي، اختلالات خواب، کاهش فعاليت جسماني و چاقي را از جمله مشکلات ناشي از وابستگي بيش از حد کودکان به موبايل و بازيهاي آنلاين دانست.
وي همچنين خاطرنشان کرد: عدم کنترل صحيح محتواي اينترنتي، کودکان را در معرض آسيبهاي رواني، انزوا، کاهش اعتماد به نفس و حتي آزارهاي اينترنتي قرار ميدهد.
مسئول مرکز فضاي مجازي بسيج چهارمحال و بختياري تأکيد کرد: تنظيم زمان استفاده، نظارت والدين، افزايش بازيهاي فيزيکي و آموزش مهارتهاي اجتماعي، از جمله اقدامات مؤثر براي مديريت اين چالش هستند.
بياتي تصريح کرد: فرهنگسازي صحيح و ارائه محتواي مناسب، نقش بسزايي در هدايت کودکان به استفاده سالم از فضاي مجازي دارد.
وي با اشاره به نقش فضاي مجازي در آموزش و سرگرمي، تأکيد کرد: اين ابزار، اگر بدون کنترل باشد، سلامت جسمي و رواني کودکان را تهديد ميکند.
بياتي افزود: والدين و مربيان بايد با مديريت هوشمندانه، استفاده صحيح و متعادل از فضاي مجازي را به کودکان آموزش دهند، تا آيندهاي سالم و موفق براي نسل جديد رقم بخورد.
انتهاي خبر/ 630 ل