” عوامل بيگانه با محوريت آمريکا، ضد انقلاب خارجي همچون منافقين و ضد انقلاب هاي داخلي که بعد از پايان دولت هاي سوم و چهارم شکل گرفتند، خواص بي بصيرت و فرقه هاي نو ظهور را از عوامل موثر بر فتنه سال ۸۸ دانست و اظهار داشت: اين حادثه تلخ از مشکل ترين عقبه ي تاريخ انقلاب بود و اگر بحث ولايت فقيه نبود تا مردم را به ميدان بياورد باعث اتفاقات ديگري در کشور مي شد.
وي افزود: يک اعتراض عادي مردم به واسطه دروغي بر مبناي باطل شدن رايشان به آنها گفته شده تبديل به بحران و پروژه اي شد تا عده اي از ان استفاده ببرند تا در نهايت منجر به ساقط شدن نظام شود و يا اينکه جمهوري اسلامي را مجبور به باج دادن کند.
آذين با بيان اينکه فتنه سال ۸۸ هيچ وقت از حافظه مردم پاک شدني نيست خاطر نشان کرد: اين فتنه هجمه اي بود به اصل نظام و ولايت فقيه و در واقع اين آشوب يک حرمت شکني به ارزش هاي نظام و انقلاب بود.
وي ناديده گرفتن راي مردم ، ايجاد اختلاف بين اقشار مختلف مردم و خانواده ها و ايجاد يک حس عدم اعتماد بين مردم و نظام را از جمله خسارات فتنه ۸۸ برشمرد و گفت: در اين حادثه امانتداري نظام زير سوال رفت، حرمت عاشورا شکسته شد و حتي با پاره کردن عکس امام راحل به ايشان توهين شد.
نماينده مردم رفسنجان تصريح کرد: با سر دادن شعار مرگ بر اصل ولايت فقيه از سوي فتنه گران حرمت اصول نظام را شکسته شد و با سر دادن شعار نه غزه و نه لبنان به شعارهاي اصولي نظام دهن کجي شد و مردم را در مقابل نظام قرار دادند.
وي با اشاره به خسارت هاي فراوان فتنه ۸۸ بر اموال عمومي کشور خاطر نشان کرد: فتنه گران با تخريب اموال از جمله بانک ها و خود پردازها و به آتش کشيدن اتوبوس ها و خودروها قريب به ۸۶۰ ميليارد ريال خسارت بر کشور وارد کردند ، اين فتنه موجب شد تا با ايجاد يک احساس نا امني در مردم بر سرمايه گذار هاي داخلي و خارجي تاثير بگذارد.
اين مسئول شهادت تعدادي از هم وطنان و بسيجيان کشور را از ديگر خسارات اسف بار فتنه ۸۸ برشمرد و گفت: فتنه ۸۸ موجي شد تا يک بي ثباتي در ان مقطع از زمان در کشور ايجاد شود.
آذين تشديد تحريم هاعليه ايران را مهمترين حاصل فتنه دانست و اظهار داشت: دو روز قبل از انتخابات و بر آشفته شدن اين فتنه اوباما رئيس جمهور آمريکا طي نامه اي به رهبر فرزانه انقلاب اعتراف کرد که بدون جمهوري اسلامي مسائل منطقه حل نخواهد شد اما بلافاصله پس از فتنه سال ۸۸ قطعنامه ۱۹۲۹ در کنگره آمريکا عليه ايران صادر مي شود.
وي عدم فعاليت اقتصادي در مسائل مربوط به هسته اي و موشکي، ممنوعيت فروش سلاح نظامي به ايران، جلوگيري از انتقال فن آوري مربوط به موشک هاي بالستيک، تحريم سپاه و شرکت هاي کشتي راني ايران، اجازه بازرسي بر تمام محموله هاي هوايي و دريايي به مقصد ايران و بالعکس و تحريم خدمات مالي مرتبط با هسته اي را از مفاد اصلي اين قطعنامه برشمرد و خاطر نشان کرد: در واقع مهمترين تحريم هاي عليه کشور که تحريم هاي بانکي و مالي هستند بعد از فتنه ۸۸ کليد ميخورد و يکي از خسارتهاي عمده اميدوار کردن دشمنان نظام بود.
آذين تصريح کرد: بهانه دادن به دست غربي ها و اجازه دخالت و اظهار نظر در مورد کشور از ديکر خسارت هاي فتنه بود که موجب شد تا غربي ها علني از سران فتنه حمايت کنند تا مي خواستند با تغيير رفتار مردم تغيير ساختار در ايران رخ دهد.
وي افزود: تخريب هاي نهادهاي انقلاب از جمله بسيج و سپاه و شواري نگهبان و تخريب شخصيت هاي انقلابي در اين فتنه روي داد و به دنبال آن ترور دانشمندان هسته اي کشورمان در دستور کار قرار گرفت.
نماينده مردم رفسنجان در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان کرد: فتنه گران و دشمنان اين نظام از اين حادثه تلخ به خوبي استفاده کردند اما کساني که عامل اين فتنه بودند ، خيانت کردند و ساکت بودند آمده بودند تا اصل نظام و ولايت فقيه را هدف قرار دهد.
وي تصريح کرد: امروز ملت هوشيار و با بصيرت ايران اسلامي که پشتيبان رهبري در تمام لحظات هستند متوجه باشند که چه کساني در آن روز آب به آسياب دشمن ريختند و اينرا در تصميماتي که بايد بگيرند مد نظر قرار دهند.
انتهاي پيام/