آخرین اخبار
کد مطلب: 103290
مبتلايان به آنفلوآنزا انار بخورند
تاریخ انتشار : 1394/09/24 09:52:35
نمایش : 1378
کارشناس آزمايشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکي زاهدان گفت: انار شيرين خاصيت آنتي‌اکسيداني را براي مهار يا خنثي‌سازي راديکال‌هاي آزاد دارد و با داشتن اين خاصيت مي‌تواند با بيماري‌هاي مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند.
به گزارش سلام لردگان؛‌ کارشناس آزمايشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکي زاهدان گفت: انار شيرين خاصيت آنتي‌اکسيداني را براي مهار يا خنثي‌سازي راديکال‌هاي آزاد دارد و با داشتن اين خاصيت مي‌تواند با بيماري‌هاي مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند. مسعود فيروزکوهي اظهار داشت: مبتلايان به آنفلوآنزا با عوارضي مانند تب، بي‌اشتهايي، تهوع و استفراغ و اسهال روبه‌رو مي‌شوند که نياز به دريافت تغذيه مناسب، در فرد مبتلا افزايش مي‌يابد.وي ادامه داد: به ازاي هر درجه افزايش تب، بايد 13 درصد انرژي دريافتي از غذا بيشتر شود. فيروزکوهي گفت: کاهش مصرف غذا ناشي از بي‌اشتهايي در طول روز، باعث کاهش پروتئين دريافتي در افراد مبتلا و در نتيجه کاهش تدريجي مقاومت بدن در برابر ميکروب‌ها مي‌شود.

وي با تاکيد بر ضرورت بهره‌مندي افراد مبتلا به آنفلوآنزا از يک رژيم غذايي مناسب، تصريح کرد: اين افراد بايد روزانه 4 – 3 ليتر مايعات براي تصفيه بدن از مواد سمي و نيز جبران مايعات اتلاف شده و مورد نياز بدن، استفاده کنند.اين کارشناس علوم تغذيه ادامه داد: استفاده از مايعات خيلي شيرين به علت امکان ايجاد اختلالات گوارشي توصيه نمي‌شود. فيروزکوهي گفت: شير بهترين نمونه از مايعات است که انرژي، پروتئين، بخشي از ويتامين‌ها، مواد معدني و مايعات لازم مورد نياز بيمار را تامين مي‌کند. وي اذعان داشت: استفاده از انواع غلات و فرآورده‌هاي آن مانند برنج، ماکاروني، نان‌هاي سبوس‌دار و آبميوه‌هاي طبيعي و همچنين مصرف انواع مغزها و دانه‌ها مثل کنجد و مصرف سوپ، ويتامين‌ها و مواد معدني لازم براي بهبود بيماري را تامين مي‌کند.

منبع:آرمان

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس