قائم مقام وزير کشور و رئيس ستاد انتخابات کشور گفت: 23 مورد از فرايندهاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي به صورت الکترونيکي است و رايگيري و شمارش آرا که مهمترين و وقتگيرترين فرآيند انتخابات است همچنان به صورت سنتي است.
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از
خبرگزاري فارس، محمد حسين مقيمي در نخستين همايش منطقهاي آموزشي- توجيهي اعضاي ستاد انتخابات، فرمانداران و بخشداران استانهاي اصفهان، يزد و چهار محال و بختياري اظهار کرد: نقش انتخابات در نظام جمهوري اسلامي ايران نقش بسيار تعيين کننده است به طوري که بر اساس قانون اساسي انتخاب افراد جهت اداره امور کشور از عاليترين مقام تا پايينترينشان با راي مستقيم و غيرمستقيم صورت ميگيرد که نشاندهنده اهميت انتخابات در کشور ما است.
وي به بيش از 30 انتخابات که از زمان پيروزي انقلاب تا الان برگزار شده اشاره و ادامه داد: ما در اين انتخابات تجارب خوبي به دست آوردهايم که اگر از اين تجارب خوب استفاده کنيم ميتوانيم انتخابات باشکوهي برگزار کنيم.
اين مسئول با اشاره به اينکه يکي از وظايف وزارت کشور برگزاري انتخابات است ادامه داد: انتخابات امسال بايد سالم، قانوني، با حضور حداکثري مردم و پرشور برگزار شود.
مقيمي به انتخابات که مظهر وفاق و همبستگي ملي است اشاره کرد و افزود: بايد همه تلاشمان را بهکار گيريم تا با برگزاري انتخابات شکوهمند به سرمايه اجتماعيمان بيفزاييم.
قائم مقام وزير کشور در امور سياسي و رئيس ستاد انتخابات کشور با بيان اينکه در برگزاري انتخابات گروهي مجرياند که توسط وزارت کشور و گروهي نيز ناظرين انتخاباتاند که توسط شوراي نگهبان انتخاب ميشوند، خاطرنشان کرد: اعضاي هيئت اجرايي و نظارت حق تبليغ له يا عليه هيچ يک از داوطلبان را نخواهند داشت.
وي در ادامه گفت: رعايت حقوق انتخاب شوندگان و انتخابکنندگان و حقوق شهروندي از مسائلي است که از الان تا زمان نزديک به انتخابات و در طول انتخابات بايد به آنها توجه شود.
اين مسئول با اشاره به اينکه احترام و رعايت قانون و مقررات انتخابات در تمام مراحل آن يک اصل است، گفت: لازمه رعايت و اهتمام به قانون اين است که قانون را خوب بشناسيم تا هر جا که مشکلي پيش آمد به آن استناد کنيم .
مقيمي عنوان داشت: در تاريخ 22 مهرماه امسال کليه فرمانداران و بخشداران مستقل بايد در يک آزمون سراسري شرکت کنند که در اين آزمون به 100 سئوال طراحي شده پاسخ ميدهند تا قانون ملکه ذهن اين مديران شود.
وي با اشاره به اينکه مجريان و ناظران انتخاباتي بايد کاملا بيطرف باشند تاکيد کرد: اين بيطرفي بايد به گونهايي باشد که هيچ فرقي بين چپترين با راستترين کانديداها نباشد.
مقيمي با بيان اينکه ستاد انتخابات در وزارت کشور ايجاد ميشود گفت: با حکم وزير کشور اين ستاد براي فرمانداران و مسئولان استاني نيز تشکيل ميشود که اين ستادها جلساتي را تشکيل ميدهند و صورتجلستاشان را براي ستاد مرکزي ميفرستند.
اين مسئول در ادامه افزود: مشکلات و مسائل و چارهانديشي پيرامون آنها و اقداماتي که نياز به اصلاح دارند را شناسي ميکنيم و طبق تجربياتي که از گذشتهها بدست آوردهايم جهت حل و فصلشان چارهانديشي ميکنيم.
وي با اشاره به اينکه دولت امسال به دنبال اين است که مسائلي که در گذشته اتفاق افتاده ديگر تکرار نشوند ادامه داد: حضور مردم، نشاط سياسي، هماهنگي با ديگر دستگاههايي که در امر انتخابات حضور دارند، آرامش در منطقه انتخاباتي، و تحرک و شور انتخاباتي در عين آرامش سياسي از برنامههاي امسال براي انتخابات است.
قائم مقام وزير کشور در امور سياسي و رئيس ستاد انتخابات کشور لازمه برگزاري يک انتخابات شکوهمند را احساس مردم مبني براينکه مسئولان برگزاري کاملا بيطرفاند عنوان و تاکيد کرد: امنيت انتخابات به عهده وزارت کشور است اين در حالي است که امنيت صندوقهاي رايگيري در استانها با کمک اعضاي شوراي تامين استانها برقرار ميشود.
وي در انتها به 23 مورد از امور انتخابات که به صورت الکترونيکي انجام ميشوند اشاره و تاکيد کرد: رايگيري و شمارش آرا که مهمترين و وقتگير ترين فرآيند انتخابات است همچنان به صورت سنتي است.
انتهاي پيام/