آخرین اخبار
کد مطلب: 102563
طيب نيا نمايندگان مجلس را قانع نکرد؛
سومين کارت زرد مجلس به وزير اقتصاد
تاریخ انتشار : 1394/05/18 12:59:56
نمایش : 3360
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني صبح امروز (يکشنبه) پس از طرح سوال از وزير اقتصاد، سومين کارت زرد را به طيب نيا دادند.
به گزارش سلام لردگان،به نقل ازشبکه اطلاع رساني راه دانا علي طيب نيا که براي پاسخگويي به سوال مهرداد بذرپاش در مورد ماليات اصناف در جلسه امروز مجلس حاضر شده بود پس از ارائه توضيحاتي درباره‌ي اين سوال نتوانست نمايندگان را قانع کند.

بر اين اساس نمايندگان مجلس با 80 راي موافق؛ 105 راي مخالف و 10 راي ممتنع از مجموع 211 نماينده حاضر اعلام کردند که از پاسخ‌هاي وزير اقتصاد قانع نشدند.

محمد حسن ابوترابي‌فرد نايب رئيس مجلس در واکنش به اظهارات بذرپاش که معتقد بود پس از دريافت سه کارت زرد از سوي وزير، استيضاح وي بايد در دستور کار قرار گيرد گفت که چنين صراحتي در آيين نامه وجود ندارد و حتي با دريافت سه کارت زرد نيز استيضاح وزير در دستور کار قرار نخواهد گرفت.

انتهاي پيام /
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس