به موجب اين قانون همچنين کساني که به سمت خودروي صهيونيست ها سنگ پرتاب کرده اما هدفشان زخمي کردن سرنشينان آن نبوده است به 10 سال حبس محکوم خواهند شد.
بر اساس اين گزارش، «ايليت شاکيد» وزير دادگستري رژيم صهيونيستي اين پيش نويس قانون را با هدف تشديد مجازات عليه کساني که سنگ پرتاب مي کنند، ارائه کرده است.
در همين رابطه «فؤاد الخفش» مدير مرکز فلسطيني پژوهش هاي اسرا (احرار) اين قانون را «جنون آميز» خواند و افزود: اسرائيل قانون جنون آميزي را تصويب کرد که تنها بخشي از جنايت هاي اين رژيم عليه ملت فلسطين را نشان مي دهد.
الخفش همچنين اظهار داشت: تجربه نشان داده ملتي که تحت اشغال است مقاومت خواهد کرد و ممکن است يک روز از سنگ استفاده کند و روز ديگر از وسايل ديگري و بنابراين چنين قوانيني گزينه هاي آتي اسرائيل در تعامل با جوانان فلسطيني را که در جستجوي وطن خود هستند، پيچيده خواهد کرد.
انتهاي پيام/