آخرین اخبار
کد مطلب: 92080
يک فعال اصلاح‌طلب در گفتگو با دانا عنوان کرد:
هاشمي و خاتمي در يک مسير هستند/ طفره از پاسخ گويي در خصوص استفاده از فعالان فتنه 88 در ليست انتخاباتي احتمالي/ ائتلاف اصلاح طلبان با اعتداليون در انتخابات آينده
تاریخ انتشار : 1394/02/13 10:42:09
نمایش : 1090
يک فعال اصلاح طلب درخصوص رويکرد جريان هاي مختلف اصلاح طلب به مجلس آتي اذعان داشت: چشم انداز نيروها، چهره ها و شخصيت هاي مؤثر اصلاح طلب اين است که ائتلاف فراگيري متشکل از اصلاح طلبان و اعتدال گرايان در انتخابات آينده شکل بگيرد تا مجلس آينده، مختصات مورد انتظار ما را داشته باشد.

به گزارش سلام لردگان، آذر منصوري از زنان فعال اصلاح طلب و از اعضاي کميته راهبردي اين جريان براي انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي، در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا در خصوص برنامه ها و اختلافات اصلاح‌طلبان در انتخاب کانديداهاي مورد نظرشان اظهار داشت: استراتژي کلي اين جريان در انتخابات آينده، تحقق و تداوم ائتلافي است که در انتخابات 92 صورت گرفت؛ اما انتخابات مجلس و اساسا کارکرد و رويکرد مجلس تفاوت هايي با دولت دارد و همين تفاوت ها و پيچيدگي هاي اين نهاد، از حيث تعداد افرادي که به آن راه پيدا مي کنند، خود به خود در زمينه شکل گيري ائتلاف هم، پيچيدگي‌هايي را ايجاد مي کند.

وي ادامه داد: آنچه که مسلم است و همه گروه ها، شخصيت ها و احزاب اين جريان بر آن تأکيد دارند و تلاش خودشان را نيز به کار مي گيرند که اين مسأله تحقق پيدا کند، ائتلاف و اجماع و همگرايي است و قاعدتا تا زماني که اين رويکرد وجود دارد، نگراني از حيث اجماع نبايد در اين جريان سياسي در انتخابات پيش رو وجود داشته باشد.

 

نگاه متمرکز اصلاح طلبان در انتخابات گذشته، در اين انتخابات وجود ندارد

اين فعال اصلاح طلب در خصوص تصميم گيرنده نهايي در مورد کانديداهاي اختلافي ميان اصلاح طلبان ابراز داشت: ساز و کاري که به اعتقاد من کميته راهبردي در دستور کار خودش قرار داده است و در استان ها نيز اين ساز و کار در حال اجرايي شدن و شکل گرفتن است، قاعدتا زمينه اي را فراهم مي کند که کانديداهاي اين جريان سياسي از يک مسير کاملا دموکراتيک، باتوجه به اقتضائات، محدوديت ها و اساسا کارکرد و دورنمايي که بايستي براي مجلس آينده مدنظر قرار گيرد، انتخاب شوند.

 

وي افزود: اساسا نگاه متمرکزي که در انتخابات گذشته مدنظر بود، ديگر در اين انتخابات مد نظر نيست. مجموعه نيروهاي سياسي، احزاب، مديران دولتي و نمايندگان اصلاح طلب مجلس در هر استان، از طريق يک ساز و کار کاملا دموکراتيک که بارها در مورد آن توضيح داده شده است به توافق خواهند رسيد و در ليست نهايي قرار خواهند گرفت.

 

هاشمي و خاتمي در يک مسير هستند

منصوري درخصوص احتمال بوجود آمدن اختلاف در تصميم گيري ميان آقاي هاشمي و خاتمي اذعان داشت: به هيچ وجه بين اين دو اختلافي بوجود نمي آيد؛ اتفاقا اين دو شخصيت کاملا هماهنگ و همراه و در يک راه حرکت مي کنند و به هيچ وجه هيچ اختلاف نظري در انتخابات آينده بين اين دو وجود ندارد و قاعدتا نخواهد داشت.

وي راجع به رويکرد دولت نسبت به عدم حضور افراطي ها در مجلس و احتمال شکل گيري تضاد ميان دولت و جريان هاي مختلف اصلاح طلب و دو قطبي شدن انتخابات و شکسته شدن آرا از اين لحاظ گفت: هدفي که از انتخابات مدنظر است، شکل گيري مجلسي است که بتواند از افراط و تفريط به دور باشد و نهايت همکاري را با دولت داشته باشد. به اعتقاد من همين چشم انداز براي مجلس آينده بهترين مقدمه و پيش زمينه را براي پرهيز از اين دغدغه ها و نگراني ها فراهم مي کند.

عضو کميته راهبردي اصلاح طلبان ادامه داد: وقتي تأکيد ما بر روي ائتلاف در انتخابات آتي است، قاعدتا اين ائتلاف شکل نمي‌گيرد مگر اينکه منافع فردي کنار گذاشته شود و هدف اصلي پيروزي در انتخابات مجلسي باشد که به فرموده امام (ره) بايد در رأس امور قرار بگيرد.

 

ائتلاف اصلاحات و اعتداليون در راستاي محقق شدن مجلسي با مختصات مورد نظر اصلاح طلبان

وي درخصوص نقاط اشتراک ميان اصلاح طلبان و اعتدال گرايان تصريح کرد: چشم انداز نيروها، چهره ها و شخصيت هاي مؤثر اصلاح طلب اين است که ائتلاف فراگيري متشکل از اصلاح طلبان و اعتدال گرايان در انتخابات آينده شکل بگيرد تا مجلس آينده مختصات مورد انتظار ما را داشته باشد.

اين فعال اصلاح طلب در ادامه اظهار داشت: من تصوري که از آرايش سياسي جريان اصلاح طلب و اعتدال گرا دارم اين است که باتوجه به هم فکري و نقاط اشتراک بسيار، يک ائتلاف و اجماع حداکثري از جانب همه جريان هاي دلسوز اصلاح طلب شکل بگيرد و من نگراني از اين حيث ندارم.

 

طفره از پاسخ گويي در خصوص استفاده از فعالان فتنه 88 در ليست انتخاباتي اصلاح طلبان

آذر منصوري در انتها در پاسخ به اين سؤال که «در ليست نهايي اصلاح طلبان چه نکاتي بايد درنظر گرفته شود که مردم اقبال بيشتري نشان دهند و به طور مثال آيا از افرادي که در جريان سال 88 مشارکت فعال داشته اند استفاده مي شود يا خير؟» خاطر نشان کرد: من فکر مي کنم از الان راجع به اين موارد صحبت کردن زود است؛ چراکه ممکن است در بين دوستان مناقشه و چالش ايجاد کند.

 

وي مدعي شد: از حالا صحبت کردن راجع به مصداق ها و ترکيب ليست هاي انتخاباتي زود است و پيش بيني و قضاوت کردن درخصوص ليست احتمالي عجولانه است. قاعدتا جريان سياسي اصلاح طلب با توجه به امکانات، اقتضائات، محدوديت ها و موانعي که پيش رو دارد و با در نظر داشتن نگاه واقع بينانه به مسائل و مشکلات کشور و انتظاري که از مجلس آينده دارد، تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا از بهترين و باظرفيت ترين نيروهاي خودش اعم از زنان و مردان در ليست هاي انتخاباتي استفاده کند.

 

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس