به گزارش
سلام لردگان به نقل از باشگاه خبرنگاران، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز يکشنبه 12 بهمن ضمن تسليت به مناسبت رحلت بانوي کرامت حضرت معصومه (س) گفت: دهه مبارک فجر را گرامي ميداريم و بر روح پرفتوح امام(ره) و شهداي انقلاب درود ميفرستيم ايشان سال 57 در چند روزي با ورود به ايران انقلاب ملت را وارد مرحله پيروزي کردند.
وي افزود: ايشان با رهبري شجاعانه و خردمندانه، همه موانع خارجي و داخلي را از جلوي پاي ملت برداشتند تا در 22 بهمن ملت بزرگ ايران بر طاغوت وابسته پيروز گرديد.
رئيسمجلس گفت: اولين هدفي که امام(ره) در راهبري انقلاب با جديت دنبال کرد تاسيس و پايهگذاري مردم سالاري ديني در کشور بود که سابقه در تاريخ سياسي جهان نداشت لذا غربيها از طريق رسانهها به تخريب اين نظريه پرداختند.
لاريجاني تصريح کرد: به خاطر داريد که روشنفکران داخلي و گروهها نيز با ايجاد شبهات زياد به ستيز با اين سبک تفکر سياسي مجادلات زيادي را به راه انداختند.
نماينده مردم قم در مجلس با بيان اين که امام(ره) فرمودند "جمهوري اسلامي نه يک کلمه کم و نه يک کلمه اضافه" گفت: جمهوري اسلامي در نظريه سياسي امام(ره) مردم سالاري واقعي بود و به تعبير شهيد مطهري دمکراسي مورد نظر اسلام انسانيت رها شده است اما دمکراسي غربي حيوانيت رها شده است اسلاميت در مردم سالاري انسانيت را بسط ميدهد نه حيوانيت را.
رئيس قوه مقننه بيان داشت: ملت ايران با حمايت شگرف از نظريه امام(ره) نظام جمهوري اسلامي را تاسيس کرد گام ديگر پيشواي انقلاب براي هدايت ملت سياست استقلال سياسي فرهنگي اقتصادي بود که در بعد سياسي با شعار بليغ "نه شرقي، نه غربي" ظهور يافت که اتفاقا اين نظريه نيز با غضب شرق و غرب و روشنفکران داخلي مواجه شد مخصوصا آمريکاييها که احساس ميکردند اين مسير دست آنان را براي هميشه از ايران کوتاه ميکند آغازگر توطئههاي جديد شدند.
وي افزود: يکي از صاحبنظران آمريکايي که در آن زمان مسئوليت حساسي داشت در کتاب خود ميگويد ماجراي ايران بزرگترين شکست دولت کارتر بود در مقايسه با موقعيت آمريکا در صلح کمپ ديويد يا عادي کردن روابط با چين و يا اتخاذ موضع قاطعانهتر در مقابل اتحاد شوروي که همگي نقاط مهم بودند سقوط شاه از نظر استراتژيک براي ايالات متحده آمريکا و از نظر سياسي يک مصيبت به شمار ميرفت.
** آمريکا و غرب تمام تلاش خود را کردند که شاه را نگه دارند اما موفق نشدند
رئيسمجلس گفت: حفظ منافع آمريکا و مهمتر از آن حفظ منافع غرب در منطقه نفتي خليج فارس بر ايران تمرکز داشت که اين سخن آن صاحب نظر آمريکايي است.
لاريجاني اظهار داشت: لذا آمريکا و غرب تمام تلاش خود را کردند که شاه را نگه دارند اما موفق نشدند راهکار دو گانهاي را دنبال کردند و از طرفي با کمک جريانهاي ضد انقلاب مبارزه با ملت را شروع کردند و از طرف ديگر تلاش کردند با دولت موقت ارتباط برقرار کنند که مذاکرات مشاور امنيتي کارتر با مسئولين دولت موقت نمونهاي از اين دست بود که با عصبانيت ملت مواجه شدند.
نماينده مردم قم در مجلس ادامه داد: از آن زمان آمريکاييها دو خط عملياتي فشار و ترور را دنبال کردند با ساماندهي جريانهاي تروريستي در داخل بزرگان انقلاب را ترور کردند و آشفتگي در برخي مناطق به راه انداختند هر چند قدرت انقلاب شگرد شيطاني آنان را خنثي کرد اما کارنامه غرب در اين زمينه سياه است.
رئيس قوه مقننه اضافه کرد: اين خط ترور تا امروز ادامه دارد اخيرا روزنامههاي آمريکايي اعلام کردند که دولت آمريکا و رژيم صهيونيستي طراح و مجري ترور مجاهد شهيد عماد مغنيه بودند با اين وضع آيا دولت آمريکا ميتواند ادعاي مبارزه با تروريسم داشته باشد؟ در حالي که راسا اقدام به ترور قهرمانان امت مسلمان در منطقه ميکند و اين گونه ترورها براي دولت آمريکا که مدعي مديريت جهاني است فضاحت آور نيست؟
وي افزود: گرچه براي ما روشن بود اين دولت هرگز در شعارهاي خود صادق نيست و دستهاي دولت آمريکا در حمايت از گروههاي تروريستي آلوده است اما روشنگري اخير که از زبان مسئولين سابق سيا انجام گرفته عمق مبارزه دروغين آمريکا در مورد مبارزه با تروريسم را عيان کرده است وقتي دولت آمريکا چنين اقدامات شنيعي را انجام داده است بايد قبول کند که ملل مسلمان اقدامات تروريستهاي دست ساز داعش و غيره را جنس ديگري از شگردهاي آنان ميداند.
رئيسمجلس گفت: نوع ديگر اقدامات آمريکا فشار بر ايران بود نظير جنگ تحميلي و تحريمهاي مختلف، امروز اسناد و مدارک کافي وجود دارد که جنگ صدام عليه ايران با تحريک و حمايت و کمک غرب صورت گرفته است اما پايداري و استقامت ملت آنان را پشيمان کرده است، لذا به فشار از جنس ديگر روي آوردند.
** اوباما به دليل ضعف و گرفتاري داخلي نميتواند در مقابل انعطافهاي معقول ملت و دولت ايران تصميم عاقلانه بگيرد
لاريجاني بيان داشت: آقاي اوباما در بيانات اخير خود گفته است ما به ايران فشار ميآوريم تا ايران نظر ما را در بحث هستهاي قبول کند.
نماينده مردم قم در مجلس خطاب به نمايندگان با تاکيد بر اينکه عبارت اوباما به چه معناست گفت: "فشار ميآوريم تا ايران نظر آمريکا را در بحث هستهاي بپذيرد" حالا مقصود آنها از مذاکره با ايران روشنتر شده آنها ميگويند بايد تسليم خواست ما شويد در کجاي دنيا به اين رفتار ميگويند مذاکره! البته روشن است که آقاي اوباما به دليل ضعف و گرفتاري داخلي نميتوانند در مقابل انعطافهاي معقول ملت و دولت ايران تصميم عاقلانه بگيرد و ميخواهد ايران يا تسليم خواستههاي نامربوط آنها شود يا مذاکرات با شکست مواجه شود.
رئيس قوه مقننه گفت: آقاي اوباما بايد بداند که ملت ايران تسليم نخواهد شد و ايشان با اين نوع سياست غلط در مذاکرات مسئول شکست مذاکرات است، تصور کرده که ميتواند هزينه ضعف خود را در حل مشکلات داخلي به طرف ايران منتقل کند.
وي افزود: لازم ميدانم شهادت جمع زيادي از شيعيان در پاکستان و مردم مسلمان کرکوک، بغداد و سامرا که در چند روز اخير به دست مزدوران تروريسم شهادت رسيدند به ملت، پارلمان کشورهاي دوست و برادر پاکستان و عراق تسليت بگويم مجلس شوراي اسلامي اين جريان را محکوم ميکند.
** خاورميانه جولانگاه اتحاد تروريسم و صهيونيست نيست
رئيسمجلس گفت: عمليات هوشمندانه و شجاعانه حزب الله قهرمان در شبعا که در پاسخ به اقدامات تروريستي رژيم صهيونيستي در سوريه، غرور آفرين و حامي پيام روشن بود اميدوارم صهيونيستها از درک اين پيام عاجر نباشند و بفهمند که خاورميانه جولانگاه اتحاد تروريسم و صهيونيست نيست و شيران مجاهد بساط پوشالي آنان را با قدرت جمع ميکنند.
لاريجاني تصريح کرد: از تلاشهاي همکاران در کميسيون تلفيق که اين روزها مستمرا به بررسي بودجه سال 94 اشتغال دارند سپاسگزارم و مجددا متذکر ميشوم تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي در گرو کار آنان ميباشد که مورد طلب مقام معظم رهبري است و رونق توليد کانون اين امر است.
نماينده مردم قم در مجلس بيان داشت: افزايش سرمايه بانکها جهت ارائه تسهيلات بنگاههاي توليدي کشاورزي و صنعتي و ارائه روشهاي کارآفريني تشويق گردد و صادرات مورد توجه قرار گيرد از اهم اين امور است و براي روانسازي اجراي طرحهاي عمراني الزام دستگاهها به واگذاري طرحهاي عمراني به مردم ضروري است.
رئيس قوه مقننه در پايان خاطر نشان کرد: اميدوارم نتيجه کار کميسيون تلفيق پيام روشن مقاومت در اقتصاد را به خوبي برساند.
انتهاي پيام/