در حاليکه از روز گذشته محورهاي عملياتي منطقه «القلمون» در ريف دمشق به شدت شعلهور شده و شاهد درگيريهاي شديد بين ارتش سوريه و گروههاي تروريستي است، در «حمص» شرکت گاز اين استان هدف دو حمله تروريستي «داعش» قرار گرفت.
به گزارش سلام لردگان به نقل از فارس، منابع ميداني سوري اعلام کردند، از روز گذشته اغلب محورهاي عملياتي منطقه القلمون که در جوار مرزهاي لبنان قرار دارند، شاهد درگيريهاي شديد ميان ارتش سوريه با گروههاي مسلح تروريستي بود.
اين منابع در اين خصوص توضيح دادند، يگانهاي ارتش سوريه تلاش عناصر مسلح براي نفوذ به شهرک «عسال الورد» را دفع کردند و طي درگيري با اين عناصر 7 نفر از آنها را کشته و 10 نفر ديگر را زخمي کردند.
به موازات اين حمله، يک گروه ديگر از عناصر مسلح يکي از پايگاههاي ارتش در منطقه «راس المعره» را مورد حمله قرار دادند که نيروهاي مستقر در اين پايگاه نيز اين حمله تروريستها را دفع کردند.
در همين راستا، جنگندههاي ارتش سوريه مواضع «داعش» در گذرگاههاي مرزي «ميرا»، «مرطبيه» و «الزمراني» را هدف قرار داده و ضمن منهدم کردن آنها، عناصر تکفيري مستقر در اين مواضع را به هلاکت رسانده و زخمي کردند.
دو منطقه «قاره» و «البريج» نيز شاهد تلاش بيش از 50 تروريست مسلح براي نفوذ به پايگاههاي ارتش در اين دو منطقه و مناطق اطراف بود که تحرکات آنها با حملات سنگين توپخانه ارتش سوريه مواجه شد تا تعدادي از اين تروريستها کشته و تعدادي ديگر نيز زخمي شوند.
از در استان حمص، واقع در مرکز سوريه، گروه تروريستي تکفيري «داعش» شرکت گاز سوريه، واقع در منطقه «الفرقلس»، در شرق حمص را مورد حمله قرار داد.
اين حمله با انفجار دو دستگاه خودرو بمبگذاري شده توسط 2 انتحاري داعشي به نامهاي «ابو ايوب مغربي» و «ابوعلي مغربي» و منفجر کردن اين خودروها اطراف شرکت گاز سوريه انجام شد که کشته و زخمي شدن تعدادي از رهگذران و افراد حاضر در اين منطقه را موجب شد.
استانداري حمص با تاييد حمله صورت گرفته توسط داعش، به شرکت گاز اين استان و تاکيد بر ناکام بودن اين حمله، اعلام کرد که هدف داعش از اين حمله تصرف اين شرکت بوده است.
شرکت گاز الفرقلس، دومين شرکت گاز سوريه محسوب ميشود و مسئوليت تامين گاز بخش اعظم مناطق سوريه را برعهده دارد. استانداري حمص تاکيد کرد که اين شرکت همچنان به فعاليت خود ادامه ميدهد و هيچ يک از بخشهاي آن از دو حمله انتحاري فوق آسيب نديدهاند.
انتهاي پيام/