نماينده وليفقيه در چهارمحال و بختياري گفت: نهم دي ماه تجلي ولايتمداري به معناي واقعي در بين مردم است.
به گزارش سلام لردگان، حجتالاسلام محمدعلي نکونام در خطبههاي نماز جمعه اين هفته که در مصلاي امام خميني برگزار شد، اظهار کرد: کساني که با حق درافتادهاند و صف در صف ايستادهاند و ميخواهند حق را نابود کنند بدانند طولي نميکشد که عذاب الهي يا در اين دنيا يا در دنياي ديگر به سراغشان خواهد آمد و اين وعدهاي است که پروردگار داده و وعده حق تخلفناپذير است.
وي تصريح کرد: هم کساني که طرفدار باطل هستند از کثرت جمعيت به خود نبالند و هم طرفداران حق از کمي جمعيت خود ناراحت نباشند چون تعداد افراد ملاک بطلان حق و حقانيت باطل نيست و طرفداران باطل به زودي خواهند فهميد که باليدن به کثرت جمعيت اشتباه و بالندگيشان پوچ است.
نکونام با اشاره به اينکه در دنيا دو نوع امر ظاهري و امر واقعي وجود دارد خاطرنشان کرد: امر واقعي مطابق حقيقت و جريان هستي است و طرفدار حق در عالم همه آسمان و آسمانيان، تمام دريا، و تمام زمين و اهالي زمين به غير از اندکي از انسانها و اجنه هستند و به نوعي همه طرفدار حق هستند.
نماينده وليفقيه ادامه داد: حق و جريان حق ضعيف نيست و قدرت زيادي دارد و خداوند براي انسانها اختياري قرار داده است تا به انتخاب خود به سمت حق و باطل بروند و ملاک اين است که انسان حق را بشناسد و هميشه و همه جا حق اگر يک نفر هم باشد پيروز است چون او با خدا و همه جريان هستي هم مسير و شکستي در کار او نخواهد بود.
وي با بيان اينکه در طول تاريخ پرچمداران باطل به مسائل پوچ ميباليدند و اهالي حق را از اين مسائل ميترساندند ولي همه نابود شدند تاکيد کرد: قرآن به شدت فرهنگ کثرت طرفداران باطل را رد و با اين افراد مبارزه کرده است و در همه تاريخ انبيا و ائمه هميشه کم بودند و غالب و دشمن زياد بودند و مغلوب.
نکونام در ادامه گفت: همانطور که بارها گفته شده است تقوا داراي درجههايي است و هر انساني نسبت به درجه تقوا خود دغدغههاي متفاوتي دارد و لذا هرچه اين درجه بيشتر ميشود دغدغهها آشکارتر ميشوند.
نماينده وليفقيه ميزان شناخت از خدا را يکي از دغدغههاي افراد با تقوا معرفي کرد و افزود: قرب به خدا بستگي به نوع شناخت از خدا دارد و شناختن خدا بايد بوسيله خود خدا صورت گيرد.
وي تاکيد کرد: گاهي انسان به مقامي از معرفت ميرسد که خدا را در تمام عالم هستي درک ميکند و هيچ جايي از هستي را خالي از خدا نخواهد ديد و آنگاه است که هيچ فاصلهاي بين خود و خدا احساس نخواهد کرد.
اين مسئول به اشاره به امروز يعني روز ايمني در برابر زلزله ادامه داد: بايد ضمن تسليم در برابر تقدير الهي مقاومسازي و اصول ايمني را در نظر داشته باشيم، چون يکي از وظايف انسان ايمني در مقابل حوادث است.
نکونام همچنين به 7 دي ماه سالروز تشکيل نهضت سوادآموزي به دستور امام(ره) اشاره کرد و بيان داشت: امام اين روز را روز نهضت نام نهاد تا جامعه را از اين بليه نازيبا پاک کند و از آنجايي که خداوند در اولين سخن با رسولالله وي را به خواندن فراخواند و در قرآن به قلم قسم ياد کرده است و در شان يک شيعه نيست که بيسواد باشد.
وي خاطرنشان کرد: امام براي ريشهکني بيسوادي روزي را به نام روز نهضت سوادآموزي نامگذاري کرد و با اين اقدام بيسوادي از بسياري نقاط کشور محو شد اما هنوز هم آمارها راضيکننده نيستند و همه بايد براي ريشهکني بيسوادي تلاش کنند.
نماينده وليفقيه با اشاره به 8 ربيعالاول سالروز شهادت امام حسن عسگري گفت: خدا از روزي که انسان را آفريده زمين را از حجت خود خالي نگذاشته است و حجت الهي هميشه چه حاضر و چه غايب در بين مردم حضور داشته است.
اين مسئول همچنين به 9 دي اشاره کرد و بيان داشت: اين روز در سال 88 به برکت بصيرت، بيداري مردم و پيوند بين مردم و امام زمان آفريده شد روزي که مردم آمدند و تمسک خود را به وليفقيه اعلام نمودند و گفتند ما از امام زمان خود جدا نميشويم و ما ولايت فقيه را جانشين امام عصر خود ميدانيم.
وي مسئله 9 دي را تجلي ولايتمداري به معني واقعي در بين مردم عنوان کرد و تاکيد کرد: مردم در اين روز نشان دادند که تاب تحمل فتنهگري و جسارت به ساحت مقدس امام، وليفقيه، ارزشهاي ناب اسلامي و دستاوردهاي شهدا را ندارند.
نکونام افزود: حماسه 9 دي را بايد هميشه به صورت پويا زنده نگه داريم و به برخي از افراد که تلاش ميکنند اين فتنه را از ذهنها پاک کنند اعلام کنيم در فتنه 88 حق 70 ميليون نفر جمعيت ايران ضايع شده و درست است که اسلام دين صلح و بخشش است اما در اين دين حقالناس جايگاه والايي دارد و نميتوان از اين حقالناس عظيم گذشت.
نماينده وليفقيه اين فتنه را اهانت به نظام معرفي کرد و گفت: دشمنان اسلام با راه انداختن اين فتنه خدشه به آبروي نظام وارد کردند و بايد به اين افراد درسي داده شود تا ديگر در آينده کسي جرات اهانت به مردم و ضايع کردن حق مردم را به خود ندهد.
وي در انتها به 11 دي سالروز ميلاد حصرت عيسي اشاره کرد و گفت: آغاز سال ميلادي فرصتي است براي توجه بيشتر به تعاليم حضرت عيسي و همچنين توجه به ان نکته که مردم در هر زمان بايد تابع پيامبر همان زمان باشند و همه مردم بايد پيرو دين اسلام باشند چون آخرين دين و کاملترين دين است.
انتهاي پيا/
منبع: خبرگزاري فارس