آخرین اخبار
کد مطلب: 81348
بسته ويژه مشاور سلامت
درمان خشکي پوست با طب سنتي/عامل ديسک کمر/ملاحظات دوران بارداري
تاریخ انتشار : 1393/09/15 11:17:54
نمایش : 5619
مشاوران سلامت امروز در پاسخ به پرسشهاي شهروندان از ملاحظات و مراقبتهاي لازم در دوران بارداري، عامل ديسک کمر و روشهاي پيشگيري از آن و روش درمان خشکي پوست در طب سنتي سخن گفتند.
 
به گزارش سلام لردگان، خبرنگار بهداشت و درمان فارس، صداي مشاور سلامت خبرگزاري فارس براي ارتقاي سطح سواد سلامت مردم و بالا بردن دانش مردم براي حفظ و مراقبت از سلامت جسمي و رواني خود مطالب آموزشي را منتشر مي کند و در عين حال به پرسش‌هاي مطرح شده از سوي شهروندان در اين زمينه پاسخ مي دهد.
 

 

يادآوري مي‌شود شهروندان ايراني از هر جاي ايران مي‌توانند سؤالات مورد نظر خود را درباره مسائل مرتبط با سلامت جسم، سلامت روان،‌بيمارهاي واگير و غير واگير و راه‌هاي پيشگيري و درمان آنها طي تماس با شماره تلفن 02188911667 يا ايميل moshaversalamat@farsna.net مطرح کنند.

 

عرقياتي براي رفع خشکي پوست

 

علي حسيني، متخصص طب سنتي راه‌هاي درمان خشکي و خارش پوست را معرفي کرد و گفت: مصرف عرقياتي مانند کاسني و شاه‌تره کمک مي‌کند تا حرارات کبد که باعث خشکي در بدن مي شود کاهش يابد.

 

وي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: براي درمان خشکي پوست مي‌توان از انواع سبزيها، ميوه، غلات، دانه هاي خوراکي و آجيل استفاده کرد.

 

وي ادامه داد: بهترين راه براي درمان خشکي پوست افزايش رطوبت بدن است که مي توان عرق کاسني يا عرق شاه‌تره مصرف کرد چرا که اين عرقيات، حرارت کبد را که باعث خشکي در بدن مي شود کاهش مي‌دهد و جلوي خارش هاي پوستي گرفته مي‌شود.

 

اين متخصص طب سنتي گفت: همچنين مصرف سبزيهايي مانند هويج،کدو حلوايي يا ميوه‌هايي مانند نارنگي، پرتقال، طالبي، زردآلو و ليمو به دليل داشتن بتاکاروتن باعث شادابي پوست مي شوند.

 

حسيني ادامه داد: يکي ديگر از راههاي درمان خشکي پوست، پيشگيري يا درمان موضعي است که مي توان جاهايي از پوست را که دچار خارش يا خشکي شده را با انواع روغن هاي موضعي مانند روغن زيتون، بادام شيرين يا گل بنفشه ماساژ داد.

 

متن کامل خبر

 

بلند کردن نامناسب اجسام عامل بيرون زدگي ديسک کمر

 

منصور رايگاني، رئيس انجمن طب فيزيکي و توانبخشي وضعيت‌هاي اسکلتي پايدار و بلند کردن نامناسب اجسام را عامل بيرون زدگي ديسک کمر و در نتيجه درد سياتيک دانست.

 

وي در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس درباره ايستادن و نشستن‌هاي طولاني مدت گفت: اگر در محيط کار مجبور به ايستادن يا نشستن‌هاي طولاني مدت هستيد حتماً هر نيم ساعت چند دقيقه حالت خود را تغيير دهيد تا فشار از روي ديسک برداشته شود.

 

وي تصريح کرد: اگر مجبور به کار ايستاده هستيد چند دقيقه بنشينيد و اگر مجبور به نشست‌هاي طولاني مدت هستيد چند دقيقه قدم بزنيد تا بار بر روي ستون فقرات توزيع شود و از بروز فتق ديسک بين مهره‌هاي کمر پيشگيري شود.

 

رايگاني خاطرنشان کرد: هنگام بلند کردن اجسام حتماً بايد به طور کامل بر روي زمين نشست و جسم را کاملاً به بدن چسباند و با کمک زانو جسم را از زمين بلند کرد چرا که اگر از دور و با کمر خميده جنس را از زمين بلند کنيم به کمر فشار آمده و فتق ديسک و عوارض ديگري ايجاد مي‌کند.

 

رئيس انجمن طب فيزيکي و توانبخشي گفت: اگر فتق ديسک بين مهره‌هاي کمر وجود داشته باشدو ايجاد درد کرده است در صورت مراقبت‌هاي لازم و استراحت کافي و در مواردي استفاده از دارو و تزريق‌هاي موضعي اين بيرون زدگي کم شده و به مرور جمع مي‌شود اما اگر مقدار بيرون زدگي زياد باشد عمل جراحي راهکار رفع مشکل است بنابراين جراحي تنها راه رفع بيرون زدگي ديسک کمر است.

 

متن کامل خبر

 

زنان باردار زودرنج مي‌شوند

 

اصغر کيهان نيا، يک روانشناس گفت: ‌زنان باردار زود رنج مي‌شوند در روايات اسلامي آمده است زنان باردار از نگاه به مناظر زشت پرهيز کنند، علم روانشناسي نيز معتقد است زنان از حضور در موقعيت‌ها و تماشاي تصاويري که آنها را ناراحت مي‌کند، بپرهيزند.

 

وي در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري فارس، با اشاره به تغييرات جسماني و رواني زنان باردار، اظهار داشت: زنان در دوره بارداري دچار دگرگوني‌هاي جسماني و رواني بسياري مي‌شوند.

 

وي افزود: تغييرات رواني زنان در دوران بارداري با تغيير اخلاق و رفتار خود را نشان مي‌دهد، زودرنجي، احساس کلافگي، سردرد و تهوع جزء اين تغييرات است.

 

کيهان‌نيا گفت: ‌معمولاً زنان باردار به علت تغييرات هورموني و شرايط جديدي که برايشان اتفاق مي‌افتد زود از کوره در مي‌روند و حالت‌ تکانشي پيدا مي‌کنند.

 

اين متخصص حوزه بهداشت و روان، اظهار داشت: زنان در دوران بارداري جسم سنگين و شکننده‌اي را حمل مي‌کنند که اين موضوع مي‌تواند موجب خستگي و عصبي شدن آنها شود.

 

متن کامل خبر

 

شهروندان ايراني از سراسر کشور مي توانند سؤالات خود را درباره مسائل بهداشتي و درماني با شماره تلفن 02188911667 يا ايميل moshaversalamat@farsna.net با خبرنگاران گروه بهداشت و درمان خبرگزاري فارس در ميان بگذارند.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس