رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ، استقرار نظام حزبي را موجب ثبات در بدنه کارشناسي و استمرار سياستگذاريها و دسترسي سريع به اهداف دانست و گفت: شرط اساسي آن پذيرا بودن اصول اصلي اسلام، انقلاب، امام و رهبري و عمل در چارچوب و قالب سياستهاي بلند مدت و کلان نظام است، تا تغيير دولتها باعث تغيير در برنامه، روشها، سياستها و استراتژيهاي نظام نشود.
به گزارش سلام لردگان، به نقل از شبکه اطلاع رساني دانا آيتالله هاشمي رفسنجاني پيش از ظهر امروز در ديدار جمعي از اعضاي شوراي مرکزي حزب مردم سالاري با تسليت ايام سوگواري حضرت اباعبدالله الحسين (ع) به همهي مردم ايران، گفت: نام امام حسين(ع) و قيام ايشان براي هميشه به عنوان مبارزهي انسان عليه ظلم و ظالم جاودان خواهد بود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه ، استقرار نظام حزبي را موجب ثبات در بدنه کارشناسي و استمرار سياستگذاريها و دسترسي سريع به اهداف دانست و گفت: شرط اساسي آن پذيرا بودن اصول اصلي اسلام، انقلاب، امام و رهبري و عمل در چارچوب و قالب سياستهاي بلند مدت و کلان نظام است، تا تغيير دولتها باعث تغيير در برنامه، روشها، سياستها و استراتژيهاي نظام نشود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در اسلام احزاب نه به معني تفرق و تکثر در جامعه، عوام فريبي و انحصارطلبي بلکه براي بسترسازي به منظور رشد افراد، آموزش و جهتدهي به افکار عمومي، بازتاب نيازها با وجود ابزارهاي اطلاع رساني و حضور رسانههاي قوي و سوق انسانها به سمت فضايل اخلاقي است.
وي افزود: انساني که در قرآن کريم و منابع اسلامي به عنوان موجودي شناخته ميشود که درون خود پيامبر عقل و در بيرون پيامبر ظاهر براي راهنمايي و ارشاد دارد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام داشتن جهان بيني و جهان شناسي توسط شورا و اعضاي مرکزي احزاب را از اصول مسلم فعاليتهاي حزبي در جوامع پيشرفته و به سوي توسعه دانست و گفت: اصول جهان بيني ما بر پايه اصول دين شکل گرفته و در همهي بخشها به دور از افراط و تفريطها ميباشد.
وي به پايهگذاري و فعاليت بعضي از مبارزين مذهبي براي تشکيل حزب در دوران مبارزه و زندان اشاره کرد و گفت: اگر چه تا زمان پيروزي کار اساسي نکرده بوديم، اما اساس کار تشکيل حزب جمهوري اسلامي ايران قبلاً ريخته شده بود و پس از اينکه ضرورت و نياز آن براي جامعه از جمله اينکه مردمي که انقلاب کردند، بايد آن را اداره کرده و در همهي بخشهاي آن سهيم باشند را خدمت حضرت امام(ره) ارائه کرديم که ايشان موافقت فرمودند.
هاشمي رفسنجاني با تشريح نحوه انتخابات در جمهوري اسلامي ايران از جمله مجلس، رياست جمهوري و شوراها که به طور مستقيم توسط مردم و خبرگان رهبري که در دو مرحله ابتدا انتخاب اعضا توسط مردم و سپس انتخاب رهبري توسط منتخبين مردم صورت ميگيرد، پرداخت و گفت: خبرگان رهبري پس از امام راحل مجتهدي بزرگ و آگاه به مسائل زمان را با مسؤوليتهاي بزرگي را که در قبل و بعد از انقلاب به عهده داشتند، انتخاب نمود که تبلور آن در جامعهي مردم سالاري پاسداري از رأي مردم بود که فرمودند: «رأي مردم حق الناس است».
در ابتداي اين ديدار مصطفي کواکبيان دبير کل حزب مردم سالاري با اشاره به ثبتنام هاشمي رفسنجاني براي کانديداتوري رياست جمهوري که منجر به سونامي اجتماعي شد و پس از آن بود که ميليونها نفر تصميم گرفتند در انتخابات شرکت کنند از ايشان تقاضا نمود تا در اين مقطع نيز کانديداي انتخاب رياست مجلس خبرگان گردند.
همچنين در ادامه قنبري، طاهرخاني، اقبال محمدي، فلاح و جلالي به بيان ديدگاهها و نظرات خويش درباره احزاب و توسعه آن در کشور پرداختند.
در پايان کواکبيان کتاب «چهارده سال سياست صادقانه» حاوي مجموعه فعاليتهاي حزب مردم سالاري را تقديم آيتالله هاشمي رفسنجاني کرد.