آخرین اخبار
کد مطلب: 80942
برنامه نود ۲۱ مهر ماه در يک روز تعطيل و عيد سعيد غدير از ساعت ۲۲:۴۲ آغاز شد.
مشروح برنامه نود ۲۱ مهر
تاریخ انتشار : 1393/07/22
نمایش : 2168
به گزارش وبسايت نود، اين برنامه که همزمان با تعطيلي رقابت هاي ليگ برتر پخش مي شود به بررسي ناکامي هاي تيم هاي ملي فوتبال اختصاص دارد و با صحبت هاي ابتدايي فردوسي پور و تبريک اعياد آغاز شد. اولين بخش برنامه پخش سوال مسابقه نظرسنجي بود که به علل ناکامي تيم هاي پايه اختصاص داشت و در آن پرسيده شد مهم ترين عامل ناماکي تيم هاي پايه چيست : ۱- بي برنامگي فدراسيون ۲- بي توجهي باشگاه ها به تيم هاي پايه ۳- ضعف فني مربيان ۴- کيفيت پايين بازيکنان

به گزاش خبرنگار سلام لردگان به نقل از نود:
اولين بخش برنامه پخش سوال مسابقه نظرسنجي بود که به علل ناکامي تيم هاي پايه اختصاص داشت و در آن پرسيده شد مهم ترين عامل ناماکي تيم هاي پايه چيست : ۱- بي برنامگي فدراسيون ۲- بي توجهي باشگاه ها به تيم هاي پايه ۳- ضعف فني مربيان ۴- کيفيت پايين بازيکنان

بخش بعدي قرعه کشي مسابقه پيامکي هفته گذشته بود که به انتخاب برترين بازيکن ماه شهريور ليگ اختصاص داشت و نفرات زير به عنوان ۹ نفر برنده برنامه ۱۴ مهر مشخص شدند:

سپس با حضور مهمانان برنامه مجيد جلالي و عبدالرسول دانشجو مسئول کميته جوانان فدراسيون فوتبال بحث در خصوص ناکامي هاي تيم هاي پايه فوتبال آغاز شد.

مجيد جلالي: يکي از علل ناکامي فشار افکار عمومي است

جلالي درخصوص علت ناکامي تيم هاي پايه گفت: به نظر من علت اصلي اين ناکامي ها افکار عمومي هستند که بايد آن را تغيير داد به نحوي که وقتي مربي جوانگرايي مي کند و نتيجه نمي گيرد همه وي را زير سئوال نبرند و فقط نتيجه گرايي مد نظر قرار نگيرد. شما همين تيم پرسپوليس را ببينيد که دست به جوانگرايي زد و چه بلايي سرش آوردند.

وي ادامه داد: همين نتيجه گرايي باعث مي شود مربيان ما نتوانند به درستي براي به خدمت گرفتن بازيکنان تصميم بگيرند.

در ادامه دانشجو در خصوص فوتبال پايه گفت: از زماني که اين مسئوليت را در فدراسيون فوتبال برعهده گرفتم اقداماتي را در خصوص تيم هاي پايه انجام داديم پژوهش و آموزش از جمله اين اقدامات بودند. به عقيده من آموزش و پرورش را نيز بايد به علل ناکامي تيم هاي ملي پايه اضافه کرد.

دانشجو گفت: ما بازي جوانمردانه را رعايت کرديم و برخي تيم ها اين موضوع را رعايت نکرده بودند و در تيم زير ۱۴ سال از بازيکنان ۱۷ ، ۱۸ ساله استفاده مي کردند.

وقتي بازيکنان به اردوي تيم ملي دعوت مي شدند برخي بازيکنان در وعده هاي غذايي شان هم مشکل داشتند و بايد به آنها آموزش زندگي اردويي مي داديم و اقدامات زيادي در اين راستا انجام شد و به عقيده من در ناکامي تيم هاي ملي پايه را ما صرفا نبايد به نتيجه نگاه کنيم.

وي افزود: در تيم ملي زير ۱۴ سال اقدامات خوبي انجام داديم و بايد در رده هاي جوانان نتيجه آن را ببينيم و اگر نگاهي منصفانه داشته باشيم بازيکنان خوبي را به تيم هاي خارجي ترانسفر کرديم. فدراسيون فوتبال به لحاظ سخت افزاري امکانات خوبي براي تيم هاي ملي پايه فراهم کرد و براي تيم ملي نوجوانان ۳۴ مرحله اردويي برگزار کرد که خيلي خوب است.

در ابتدا خلاصه بازي تيم هاي جوانان ايران و يمن با شکست تيم ايران پخش شد.(ويدئو)

پس از اولين بخش از صحبت هاي مجيد جلالي گزارشي در خصوص ناکامي تيم هاي پايه پخش شد.(ويدئو)

پس از آن صحبت ها با اضافه شدن غلام پيرواني به برنامه از طريق ارتباط تصويري ادامه پيدا کرد.

در ادامه مصاحبه اي با افاضلي مربي سابق تيم اميد پخش شد.(ويدئو)

پيرواني: مقصر ناکامي تيم هاي پايه باشگاه ها هستند

پس از بازگشت به استوديو صحبت با پيرواني ادامه پيدا کرد که وي اعتقاد داشت مهم ترين عامل ناکامي تيم هاي پايه باشگاه ها هستند و تاکيد کرد علي دوستي مهر معلم دلسوز فوتبال است که کمتر از همه مربيان ديگر از جمله خود او پول گرفته و نبايد او را ناجوانمردانه کوبيد.

پيرواني در خصوص تيم ملي اميد گفت: زماني که مسئوليت تيم ملي را بر عهده داشتم در بازي هاي آسيايي گوانگژو با مشکلات بسياري مواجه بوديم و با تمام اين مشکلات ۵ پيروزي بدست آورديم و بازي هاي خوبي ارائه داديم. ما در اين بازي ها به کره و ژاپن باختيم که به ترتيب سوم و چهارم المپيک شدند.

وي افزود: يادم نمي رود بيش از ۴۰ مصاحبه از افشارزاده دارم که مي گفت بايد براي تيم ملي اميد مربي خارجي بياوريم و ديديم که با آمدن وينگادا چه نتايجي به دست آمد.

باشگاه ها بازيکنان جوان را رها کرده اند و علت اصلي اين ناکامي ها هستند و البته بايد بگويم که باشگاه ها نيز حق دارند و حاشيه امنيت ندارند. باشگاه ها بايد بيشتر روي تيم هاي پايه کار کنند و بيشتر به آن ها بها داده شود.

جلالي در مورد صحبت هاي پيرواني گفت: تمام صحبت هاي پيرواني را قبول دارم ولي معتقدم نبايد تمام مشکلات را گردن باشگاه ها انداخت و معتقدم همه در اين ناکامي ها مقصرند.

وي افزود: معتقدم برخي قوانين نيز مانع کار مربيان و بازيکنان جوان مي شوند و بايد اين مسائل را نيز مدنظر قرار داد.

تقويم نود

پس از خداحافظي با پيرواني آيتم تقويم هفته با بررسي اتفاقات نوستالژيک مصادف با هفته جاري پخش شد. از بخش هاي جالب اين هفته مي توان به بازي ايران و عراق در مقدماتي جام جهاني ۲۰۰۲ ، تولد جواد نکونام در ۱۵ مهر ماه ، روز جهاني کودک ، سالگرد بازي هاي دوستانه تيم ملي با آلمان ، برزيل و دانمارک ، سالگرد بازي ايران با لبنان در جام ملت هاي آسيا ۲۰۰۰ ، پرتماشاگرترين دربي تاريخ در ۱۵ مهر ۶۲ با برتري استقلال و... اشاره کرد. (ويدئو)

ويدئوي بازي ايران با برزيل که فرصت نشد در برنامه پخش شود را به صورت اختصاصي مي توانيد در سايت تماشا کنيد.(ويدئو)

صحنه هايي از بازي تيم هاي ايران و آلمان هم پخش شد که ويدئوي کامل آن را مي توانيد اينجا تماشا کنيد.(ويدئو)

بازي ايران و عراق هم بازي ديگري بود که در اين برنامه پخش نشد را مي توانيد در سايت تماشا کنيد.(ويدئو)

بازي نوستالژيک ايران و کره جنوبي در بازي هاي آسيايي بوسان ۲۰۰۲ که بخش هايي از آن در تقويم نود پخش شد را نيز مي توانيد در سايت تماشا کنيد.(ويدئو)

در اين بخش مصاحبه جالبي با يک دانش آموز خردسال اول ابتدايي انجام شد که بسياري از بازيکنان دنياي فوتبال را مي شناخت اما الفباي فارسي را تا حرف پ ياد گرفته بود!(ويدئو)

پس از تقويم نود سايت برنامه و قسمت هاي مختلف آن بررسي شد.

ساعت ۲۳:۵۴ اولين بار آمار شرکت کنندگان در نظرسنجي منتشر شد که تا اين لحظه ۸۶۰ هزار نفر شرکت کرده بودند.

سپس صحبت هاي جلالي و دانشجو ادامه پيدا کرد و پس از آن مصاحبه اي با سياسي در خصوص حواشي بسيار بازي تيم هاي پرسپوليس با رئال مادريد پخش شد.(ويدئو)

اسکوچيچ: بايد براي آموزش مربي هزينه کنيم نه ساخت کمپ

مهمان بعدي دراگان اسکوچيچ سرمربي تيم فولاد بود که به استوديو نود آمد و به برنامه اضافه شد تا از يکي از کشورهاي موفق اروپايي تجارب خود را براي فوتبال ايران بيان کند.

وي در اين باره گفت: در ايران ۳۴ اردو براي تيم ملي جوانان برگزار شده در حالي که در کرواسي ۴ اردو برگزار مي شود که در زمان برگزاري بازي هاي ليگ نيست و به نظرم اين شيوه درست نيست. بازيکنان مدام در اختيار اردوهاي تيم هاي ملي هستند و زماني که يک روز قبل از بازي به باشگاه اضافه مي شوند هرگز در ترکيب تيم بازي نمي کنند.

اسکوچيچ خاطرنشان کرد: مربياني که در سنين پايه کار مي کنند بايد برترين ها بوده و به درستي با بازيکنان اين سنين کار کنند. باشگاه ها بايد به فدراسيون بازيکن بدهند نه اينکه فدراسيون به باشگاهها بازيکن بدهد. براي آموزش مربيان پايه هزينه کنيم نه براي برگزاري کمپ ها و اردوها.

وي در مورد حق الزحمه مربيان تيم هاي پايه گفت: در همه جاي دنيا حقوق مربيان پايه از مربيان رده هاي بزرگسال کمتر است. ما در مورد دو شيوه مربيگري متفاوت صحبت مي کنيم و نبايد اين دو را با هم مقايسه کنيم.

اسکوچيچ افزود: در ايران نتيجه ديده مي شود و پيشرفت را نمي بينند که اين اشتباه است و نتيجه براي تيم هاي بزرگسالان مهم است و براي تيم هاي پايه نحوه پيشرفت مهم است.

اسکوچيچ در ادامه اين مباحث خاطرنشان کرد: کار در اروپا متفاوت است، تجربه خود در فولاد را بيان مي کنم، من چطور مي توانم براي بازيکنانم برنامه اي کامل داشته باشم وقتي بين دو بازي ۴ تا ۵ روز فاصله است؟ من بايد بازيکنانم را در شرايط مناسب قرار دهم و با اين شرايط مي آييم و در مورد توسعه صحبت مي کنيم و اين امکان پذير نيست.

وي افزود: در يک مقطع زماني ۵۳ روز تعطيلي داريم. سال گذشته ۶۰ روز تعطيلي داشتيم. فدراسيون بايد به مربيان باشگاهي توجه کند. در حال حاضر تيم ملي اميد بازي ندارد و ما نيز بازيکن خود را در اختيار نداريم و علت اين مسئله را نمي دانم.

دانشجو در مورد تيم هاي ملي پايه گفت: ما در تيم ملي جوانان بازيکن مي سازيم و باشگاه ها آن ها را تحويل مي گيرند و در حقيقت به جاي اينکه باشگاه ها بازيکنان را پرورش دهند آنها در تيم ملي آموزش مي بينند.

جلالي در اين باره گفت: ما بايد در کنار برنامه توسعه فوتبال جوانان بايد برنامه توسعه مربيان داشته باشيم که اين برنامه مي شد با همان بودجه تيم ملي جوانان صورت گيرد.

آيتمي درباره فوتبال آلمان و موفقيت هاي تيم هاي مختلف آن در سال هاي اخير بخش بعدي برنامه بود که روي آنتن رفت.(ويدئو)

پس از اين بخش صحبت با اسکوچيچ ادامه پيدا کرد و ساعت ۰۰:۴۰ بامداد براي اولين بار نتايج نظرسنجي منتشر شد که پس از شرکت يک ميليون و ۱۲۰ هزار نفر در نظرسنجي ۵۷ درصد فدراسيون فوتبال را در ناکامي تيم هاي پايه مقصر مي دانستند ، ۲۷ درصد باشگاه ها، ۹ درصد بازيکنان و ۷ درصد مربيان.

پس از آن مصاحبه اي با اميرحاج رضايي و مرتضي محصص درباره ناکامي هاي فوتبال پايه پخش شد.(ويدئو)

در ادامه برنامه اکبر محمدي سرمربي سابق تيم جوانان روي خط نود آمد و درخصوص ناکامي هاي تيم هاي جوانان و نوجوانان صحبت کرد.

پس از اين صحبت ها گزارشي درباره بازگشت آرارات به فوتبال کشور پخش شد.(ويدئو)

سپس مصطفي قنبرپور سرمربي تيم ملي نوجوانان روي خط آمد و درباره  دوران مربيگري خود در تيم نوجوانان صحبت کرد.

قنبرپور گفت: در بازي هاي اخير نتيجه نگرفتيم ولي تيمي تاکتيکي بوديم و اين مسئله را کارشناسان فوتبال از جمله محصص که در صحنه حضور داشت عنوان کرده اند.

وي در خصوص حضور دانشجو در کادر فني وي گفت: دانشجو در کارهاي فني کمکي به من نمي کردند چون تخصص نداشت اما در کارهاي اجرايي کمک زيادي کردند. وي در کميته جوانان بود و به نوعي از من خواست که در کنارم باشد و به نوعي وي را به عنوان کارآموز به تيم آوردم.

دانشجو در خصوص صحبت هاي قنبرپور خاطرنشان کرد: شايد مشغله هاي ذهني آقاي قنبرپور باعث شده که فراموش کند که من طبق حکم دبيرکل فدراسيون و به خواسته قنبرپور به اين کادر اضافه شدم.

قنبرپور در اين باره اظهار داشت: خيلي خوب است آدم گذشته خود را فراموش نکند. آقاي دانشجو اگر شما يک برنامه تمريني توانستيد بنويسيد و به من داديد من صحبت هاي شما را قبول مي کنم. دانشجو خيلي کوچک تر از اين حرف هاست که چنين حرف هايي بزند.

پس از آن بخش از ۹۰ تا ۹۰ پخش شد و حواشي يک اخير فوتبال کشور به تصوير کشيده شد.(ويدئو)

پس از پخش از ۹۰ تا ۹۰ صحبت درباره لزوم تغيير نسل در تيم ملي فوتبال بزرگسالان و بالا رفتن ميانگين سني تيم توسط مهمانان آغاز شد.

در اينجا بررسي آماري درخصوص تغيير نسل در تيم ملي ايران و تيم هاي ملي ساير کشورهاي جهان پس از جام جهاني ۲۰۱۴ انجام گرفت:

بررسي بازي هاي هفته دوم ليگ دسته اول آيتم بعدي برنامه بود که پخش شد.(ويدئو)

با بازگشت به استوديو صحبت ها ادامه پيدا و در ادامه گزارشي درباره مشکلات ليگ اميدهاي باشگاه هاي کشور پخش شد.(ويدئو)

رضاييان مديرعامل سباق فولاد و فعلي نفت مسجدسليمان آخرين مهمان برنامه بود که روي خط تلفني آمد و درباره ناکامي تيم هاي پايه صحبت کرده و گفت من هم مانند بينندگان گزينه فدراسيون فوتبال را عامل ناکامي تيم ها مي دانم.

پس از آن براي آخرين بار آمار نظرسنجي برنامه پخش شد که فدراسيون فوتبال با ۵۹ درصد آرا از سوي بينندگان ۹۰ به عنوان عامل ناکامي تيم هاي پايه معرفي شد و با صحبت هاي رضاييان برنامه ۲۱ مهر نود ساعت ۲:۲۵ بامداد به پايان رسيد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس