آخرین اخبار
کد مطلب: 80902
دليل مخالفت انصارالله يمن با نخست وزير جديد
تاریخ انتشار : 1393/07/16 12:12:29
نمایش : 1482
ارتش سوريه پس از آزاد سازي منطقه الدخانيه در غوطه شرقي ريف دمشق در حال پيشروي به طرف منطقه عين ترما، توانست منطقه زملكا را تحت کنترل خود در آورد.
به گزارش سلام لردگان به نقل از العالم، جنبش انصارالله يمن اعلام کرد که اين تصميم "عبد ربه منصور هادي" يک تصميم کاملا خارجي است.

"ضيف الله الشامي" عضو شوراي سياسي جنبش انصارالله در مصاحبه با العالم گفت: عبد ربه منصور پس از ملاقات با سفير آمريکا در صنعا، اين تصميم را اتخاذ کرده است.

"علي القحوم" عضو دفتر سياسي انصارالله هم درباره تلاشهاي خارجي براي تحميل نخست وزير به اين کشور هشدار داد و گفت که اين کارها با انقلاب مردم اين کشور در تضاد است.

وي همچنين درباره بازگرداندن اوضاع يمن به وضعيت قبلي به دليل دخالتهاي خارجي هشدار داد.

جنبش انصارالله با صدور بيانيه اي دراينباره تأکيد کرد که تعيين بن مبارک، نقض توافقنامه آشتي و مشارکتي است که از سوي همه طرفهاي سياسي امضا شده است.

انصارالله خاطرنشان کرد که تصميم عبدربه منصور هادي کاملا از سوي خارج اتخاذ شده است.

بر اساس بيانيه جنبش انصارالله، سيد عبدالمالک الحوثي قرار است فردا عصر درباره اين مسأله سخنراني کند.

انتهاي پيام
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس