به گزارش سلام لردگان، سرهنگ " اصغر باقريان" در اين باره گفت: در حال حاضر شاهد تنوع و گسترش شبکههاي اجتماعي و به خصوص نرم افزارهاي تلفن همراه هستيم که اين امر در کنار امکاناتي که در اختيار کاربران فضاي مجازي قرار ميگيرد، متأسفانه موجب سوء استفاده برخي از بزهکاران از اين فضا براي ترويج بيبند و باري شده است.
اين مقام انتظامي افزود: اين شبکههاي اجتماعي موبايل به سرعت تبديل به نوعي اعتياد ميان بسياري از نوجوانان و جوانان شده و برخي از آسيبهاي اجتماعي را تشديد کرده است. بسياري از پيامدهاي حضور دائمي اين شبکهها در زندگي افراد آنقدر عميق است که ميتواند منجر به ناکامي افراد در زندگي روزمره خود شود.
وي همچنين تصريح کرد: در صورتي که استفاده از شبکههاي اجتماعي فضاي مجازي آگاهانه نباشد، تهديدات آن ميتواند به مراتب بسيار پررنگتر از فرصتهاي آن باشد، چراکه وقتي فرد دچار اعتياد به حضور در اين شبکههاي ميشود و زمان زيادي از شبانهروز خود را در در اين فضا ميگذراند و بطبع آن حضور خانوادگي و اجتماعي فرد دچار اختلال شده و جاذبه دنياي مجازي بر دنياي واقعياش غلبه ميکند.
رييس پليس فتا غرب استان تهران ادامه داد: يکي از عوارض و آثار منفي اين نوع شبکهها روابط نامناسب اخلاقي بين کاربران است. معمولا شبکههاي اجتماعي ابزارها و امکاناتي را در اختيار کاربران خود قرار ميدهند که تصاوير، ويدئوها و اطلاعات خصوصي خود را در صفحه شخصي خود قرار دهند.
وي تشريح کرد: مشکلاتي از قبيل ساخت پروفايلهاي تقلبي در شبکههاي اجتماعي و فقدان امکان کنترل آنها به علت حجم زياد اين هرزنامهها، باعث ميشود که افرادي با پروفايلهاي تقلبي به شبکههاي اجتماعي وارد شوند و با ورود به حريمهاي خصوصي افراد مدنظر، تصاوير و اطلاعات آنان را به سرقت برده و اين اطلاعات را در اينترنت منتشر کنند.
سرهنگ باقريان در همين راستا از شهروندان به خصوص از والدين خواست تا با حفظ هوشاري و رعايت هشدارهاي ارائه شده از سوي پليس، بر استفاده فرزندان خود از فضاي مجازي نظارت لازم را داشته و قبل از استفاده از ابزار، يا تامين آن براي فرزندان خود از آسيب هاي آن و راههاي کاهش اين آسيب ها آگاهي کافي داشته باشند.
انتهاي پيام/
شبکه اطلاع رساني دانا