آخرین اخبار
کد مطلب: 79924
ماهواره مهم ترين ابزار آسيب رسان و تهديد کننده در حوزه فرهنگ
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1829

به گزارش خبرنگار سلام لردگان، تهاجم فرهنگي ابزارهاي تبليغاتي از جمله ماهواره ها و اينترنت بيشترين نقش را دارند ، بنابراين يکي از مهمترين خطر ات تهديد کننده شهرستان گسترش بي اندازه و به وفور آنتن هاي ماهواره اي در ميان خانواده ها است .

بطوريکه در دورترين نقاط شهرستان اين تحفه ي شيطاني نيز يافت مي شود.

عوامل خريد ماهواره در شهرستان لردگان:

1-   انبوه کارگراني که در استان بوشهر بندر عسلويه کار مي کنند و بدليل ارزاني اين دستگاه اقدام به خريد مي کنند.

2- هنوز در بيشتر و يا اکثر روستاهاي اين شهرستان فقط يک يا دو کانال گيرنده آنتن هاي شبکه هاي تلويويزيوني فعال هستند،که ناگزير به خريد دستگاه ماهواره مي شوند.

3- هنوز در شهرستان لردگان (قريب به 400روستا)دستگاه هاي ديجيتال فرستنده ماهواره اي شبکه هاي ساير استان ها و داخلي کشور فعال نيستند .

هر چند که قيمت اين دستگاه(ماهواره) در حال حاضر نصف قيمت يک مبدل گيرنده ديجيتال است. بنابراين به نظر اين حقير مي ارزد که براي تبليغ و انجام کارهاي فرهنگي اين دستگاه به قيمت ناچيز و يا براي تشويق خانواده رايگان تحويل گردد.

4- ناآگاهي و جهل به پيامدها و آثار مخرب برنامه هاي اين دستگاه و عدم آشنايي به بار محتوايي اين کانال ها که اثرات زيان باري را متوجه خانواده ها نموده است. البته همانطور که بيان شد بار تفريحي اين برنامه ها و ترويج افکار و انديشه هاي غير ديني در غالب محتوايي برنامه هاي متنوع، در دراز مدت منجر به شکست خانواده ها مي گردد، تازه اين امر اختصاص به افرادي دارد که کانال هاي مستهجن را پيگيري نمي کنند .

   آفت ها و تهديدها: 

   ماهواره در بعد حملات فرهنگي هم در سطح کلي جامعه و در شهرستان لردگان در جهت تضعيف فرهنگ ديني مردم به شدت اقدام مي کند . چون پايه هاي هر جامعه ريشه در نظام عقيدتي و ارزشها و اصول اخلاقي ديني و انساني دارد به همين سبب در سطح خانواده ها وبالاخص مهم ترين ارکان خانواده جوانان و زنان را جامعه ي هدف قرار داده اند . چون جوانان به علت احساسات و نيز تهيج اين دوران سريع جذب اين برنامه ها مي شوند و ازطرفي محتواي اين برنامه ها نيز جوان پسند است و بانوان نيز در حقيقت مهم ترين نقش درتربيت و شکل گيري ارزشهاي تربيتي در فرزندان را برعهده دارند واز جهتي علاوه بر نقش تربيتي در اماده نمودن نسل آينده ، در واقع نيمي از جمعيت کشور و منطقه را دارند پس تهديدو تضعيف نمودن نقش دين و فرهنگ در اين دو گروه باعث متلاشي نمودن جامعه از درون مي شودبه همين جهت ما درروايات توصيه هاي فراوان در جلوگيري و بي اثر نمودن تبليغات و شبيخون هاي فرهنگي بر روي جوانان داريم .

امام علي (ع) درنامه 31نهج البلاغه که به فرزندش امام حسن (ع)مي نويسند: اين مساله (جلوگيري از تاثير تهاجم فرهنگي)را اينگونه بيان مي کنند : « همانا قلب جوان همچون زمين خالي است،(که تخم در آن نپاشيده باشند)هر تخم در آن افشانده شود بپذيرد (و آن رابروياند)پس به ادب نمودن تو پرداختم پيش از آنکه دلت سخت گردد.» " فيض الاسلام، 1377،ص 913"

   امام صادق(ع) فرمودند:« جوانان را پيش از اينکه مرجئه (گروه هاي منحرف ) بر شما در اين کار سبقت گيرند با حديث آشنا کنيد. » " شيخ طوسي ،1365،ص111"        

   پس مسئولان جامعه بايد بيش از ديگران (غرب و ايادي استکبار)قبل از اينکه آنان دل هاي جوانان ما را بريابند ، آنها را با فرهنگ الهي اسلام آشنا کنند .

پايان/ع

ياداشت از محمد شريفي ريگي

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس