به گزارش سلام لردگان ، چندي پيش بود که تعدادي از افراد به جرم ارتباط با"بي بي سي" و ارتباط مستمر با عوامل آن از طريق نهاد هاي امنيتي و با حکم قضايي دستگير و راوانه زندان شدهاند.
مسئله همکاري با "بي بي سي"و همچنين موضوع صدور حکم افرادي که چندي پيش در کرمان به همين اتهام دستگير شدهبودند بازتاب هاي فرارواني در رسانه هاي فتنه و ضد انقلاب داشته است و لذا به همين دليل گوشه اي از اقدامات و نکات پنهان در مورد شبکه "بي بي سي" در ادامه عنوان خواهد شد.
نقش"بي بي سي"در واقع همانطور که براي بسياري از مردم و حتي هوادارانش روشن شده در راستاي تقابل با نظام اسلامي بوده و از هر فرصتي هم براي دست يابي به هدفش استفاده کرده است. حاميان اصلي "بي بي سي" همواره در تلاش بودند که چهره غير واقعي از نظام حاکم بر ايران را در اذهان عمومي تداعي کنند و به نوعي انقلاب دوباره ايجاد کنند که البته مردم نيز در برهههاي مختلف زمان پاسخي در خور و کوبنده به اقدامات سريالي اين رسانه ضد انقلاب دادهاند.
در ابتدا بايد به اين نکته توجه داشت که اساسا "بي بي سي" يک رسانه نيست بلکه يک ترمينال امنيتي براي شبکه کردن ضد انقلاب، ارتباط با داخل و جمع آوري اطلاعات و عمليات رواني است.
سابقه طولاني اين شبکه در مواجهه با حوادث مختلف و امور داخلي ايران، به ويژه مواضع اين شبکه درفتنه سال88 و ديگر مسائل سياسي داخلي همگي جلوه اي از هويت اصلي اين رسانه امنيتي را فاش ميکند. "بي بي سي" نه تنها رسالت خبري خود را انجام نمي دهد بلکه تبديل به يک رسانه امنيتي در جهت کمک به مخالفان و معاندان جمهوري اسلامي ايران و مردم آن شده است و به طور کلي مي توان گفت در واقع هدف از ايجاد اين رسانه نيز همين بوده است.
مسئله ديگراين است که همکاري با بي بي سي در ايران غير قانوني است و دولت و وزارت ارشاد موظف به برخورد با اين موضوع هستند. برخي از افراد دستگير شده بنا به اطلاعات به دست آمده از سوي منابع آگاه به صورت فعال با اين رسانه ضد انقلاب همکاري مي کردند که اين امر به دليل نوع فعاليت "بي بي سي"(امنيتي بودن) غيرقانوني است. به طور مثال برخي از اين افراد که در قالب خبرنگار براي اين رسانه امنيتي کار ميکردند چه در فتنه 88 و چه در زمانهاي مختلف ديگر هرگاه که مردم براي شادي به خيابان ها ميآيند با تهيه فيلم و مستند و تنظيم هدف دار آن آب در آسياب دشمن ريختند که اين خود خيانت بزرگي به ملت ايران است و لذا با توجه به عملکرد مثبت دستگاه قضايي در اين باره انتظار ميرود دولت نيز در اين زمينه بدون هيچ مماشاتي اقدام کند.
نکته قابل تامل ديگر اينست که اين رسانه ضد انقلاب در طول عمر نظام مقدس جمهوري اسلامي نشان داده که فقط با ايران که مخالف روش و منش "بي بي سي" و حامي آن يعني انگليس است، دشمني دارد و در ساير موارد حتي ديده شده از ديکتاتورهايي مثل بن علي، حسني مبارک و ... حمايت هم کرده و مردم را آشوب گر خوانده است! و اين در حالي است که در زمان فتنه 88 در ايران عده اي معدود فتنه گر را حق طلب و نظام حاکم را ديکتاتور معرفي مي کرد که خود اين مسئله دست هاي پنهان در پشت پرده را براي هر انسان با منطق و با وجداني رو خواهد کرد.
مسئله سوم اين است که افزايش تعامل بي بي سي با داخل کشور موضوعي است که براي آن برنامه ريزي طولاني شده است. اخيرا وب سايت بي بي سي بخشي با عنوان «شاهد عيني» راه اندازي کرده است که هدف از آن دريافت فيلم و عکس از داخل ايران است. در اين بخش از کاربران خواسته ميشود که فيلم وعکس از تجمعات و ديگر رخدادهاي کشور را به اين قسمت ارسال کنند که البته بعد از تدوين هدف دار و بعضا با کمي تغيير در اخبار استفاده ميشود که اين مطلب علاوه بر مشکلات امنيتي مغاير با عرف و اصول رسانه اي است.
بي بي سي مي خواهد با اين روش عمليات جاسوسي و انتقال اطلاعات را به يک امر رسانه اي تقليل داده و در عين حال نداشتن دسترسي به داخل ايران را جبران کند. اين رسانه به دليل محدوديت هايي که وجود دارد سعي مي کند با ارائه آموزش هاي لازم و به کار گيري برخي عناصر همسو با آرمان ها و اهداف "بي بي سي" به نوعي اين گونه جلوه دهند که در ايران حضور داشته و خبرنگاراني جهت دريافت خبر در اکثر نقاط شهر ها دارند و در همين راستا نيز از انواع امکانات بهر ميبرند.

مسئله مهم ديگر اينست که بسياري از کساني که بي بي سي از آنها با عنوان کارشناس ياد ميکند در واقع سوابق تروريستي مفصلي دارند و در گذشته يک چهره فعال و شناخته شده در راه مبارزه و با ايران اسلامي بودند ولي متاسفانه امروزه براي نسل جديد در ايران شناخته شده نيستند. بسياري از درباريان فراري پهلوي، عناصر گروهک منافقين و عناصر اطلاعاتي سرويسهاي جاسوسي بيگانه و... هم اکنون در صورت هاي مختلف در حال انجام ماموريت در رسانه امنيتي "بي بي سي" هستند و در جهت تحقق اهدافشان از هيچ کوششي هم دريغ نخواهند کرد.
بسياري از اين افراد که در مصاحبه هاي مختلف به عنوان کارشناس ياد ميشوند يا فراري از کشور هستند و يا به نوعي دست پرورده و تعليم ديده اسرائيل و آمريکا هستند که سعي در تخريب نظام جمهوري اسلامي و بدبين کردن مردم نسبت به اين نظام دارند.
مشکلات اخلاقي، يکي ديگر از مسائلي است که در بين افراد وابسته به "بي بي سي" و عناصر به طور گسترده وجود دارد. اين موضوع علي رغم سرپوش گذاشتن حاميان و مديران اين شبکه در بسياري از رسانه ها منعکس شده و حتي برخي از خود همين افراد هم نسبت به تجاوزاتي که صورت گرفته اعتراف کرده اند. برخي "مجريان بريده" از اين شبکه در اظهار نظرهاي مختلف از فساد اخلاقي و پشت پرده روابط بين مديران وعناصر شبکه "بي بي سي" پرده برداشتهاند.
پونه قدوسي؛ مجري "بي بي سي"


نکته آخر و اساسي ترين مسئله که مهر تاييدي بر اظهارات فوق ميزند اينست که، امکان ندارد شبکهاي که مستقيما پول خود را از دولت انگليس دريافت ميکند منافع انگليس را فداي منافع ملي ايرانيان کند. به طور قطع افرادي که در شبکه "بي بي سي" فعاليت دارند دل در گرو مردم ايران ندارند بلکه همواره ميکوشند که روز به روز ملت ايران ضعيف تر از گذشته شده و دست از آرمان هاي خود بکشد.
لذا ضمن تشکر از برخوردهاي قاطعانه اي که تاکنون صورت گرفته ، بايد متوجه اين مسئله بود که دشمن رو به روز طرح هاي جديدي براي ملت ايران پايه ريزي ميکند و بر اين مسئله لجاجت و پافشاري بسيار دارد؛ بنابراين انتظار ميرود مسئولان ما نيز بايد هوشياري بيشتر ضمن رصد اين گونه تحرکات و، برخوردي مقتدرانه همچون گذشته صورت دهند.
به هرحال با توصيف تمامي موارد فوق بايد دانست که عاقبت دشمنان از پيش تعيين شده و آن هم چيزي جز نابودي نخواهد بود.
"من لج وتمادي فهو الراکس الذي ران الله علي قلبه و صارت دائره السوء علي راسه ،"
آنکه لجاجت کند و بر اين لجاجتش پاي فشارد او همان بخت برگشته اي است که خداوند بر دلش پرده (غفلت) زده و پيشامد هاي ناگوار بر فراز سرش قرار گرفته است.
(ميزان الحکمه – حديث ???? )
انتهاي پيام/
منبع: شبکه اطلاع رساني دانا