به گزارش سلام لردگان، عنايتالله کليج در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با تبريک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: مطالعات نشان داده است، روزه علاوه بر آثار معنوي فراوان ميتواند باعث برکات فراوان جسمي و فيزيولوژيک باشد.
وي افزود: در صورتي که روزهداري به طور صحيح و اصولي عمل نشود ممکن است مشکلاتي را به همراه داشته باشد که بر همين اساس ضروري است به نکات مورد نياز در اين زمينه توجه کنيم.
کارشناس تغذيه در چهارمحال و بختياري گفت: براي سالم ماندن يکي از مهمترين نکات مصرف از گروههاي اصلي غذايي است بنابراين با توجه به اينکه در اين ماه معمولاً غذاي دريافتي کمتر از ميزان غذاي دريافتي در روزهاي معمول است؛ مصرف متعادل همه گروههاي غذايي بيش از ساير ماههاي سال به افراد توصيه ميشود.
کليج تصريح کرد: در ايام روزهداري که فرد طي روز از خوردن امساک ميکند بايد براي تنظيم متابوليسم طبيعي در ساعات باقيمانده يک نظم غذايي را ايجاد کند.
وي خاطرنشان کرد: براي کنترل متابوليک طي ماه رمضان، رعايت نکاتي همچون، پيروي از برنامه غذايي متنوع و متعادل، تقسيم وعدهها به حداکثر ممکن و صرف غذاي سبک و مختصر به هنگام افطار ميتواند کمک کننده باشد.
کليج گفت: استفاده از سبزيها و ميوهها در هنگام افطار، عدم زيادهروي در مصرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري براي روزهداران ضروري است.
وي عنوان کرد: مصرف مواد غذايي طبيعي شيرين مثل خرما، کشمش و انواع ميوه به جاي انواع شيرينيها مثل زولبيا و باميه که فقط حاوي انرژي و فاقد مواد مغذي هستند و پرهيز از مصرف آب سرد و يا نوشيدنيهاي سرد در شروع افطار و پرهيز از پرخوري از ديگر توصيههايي است که براي حفظ سلامت روزهداران در طول ماه مبارک رمضان ضروري است.
انتهاي پيام