آخرین اخبار
کد مطلب: 79821
داور بازي با آرژانتين را مي‌بخشم
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1132

به گزارش سلام لردگان، رضا قوچان‌نژاد در مورد شکست ? بر يک مقابل بوسني گفت: بازي خوبي بود بوسني بهتر از ما بازي کرد. ما در نيمه اول کمي استرس داشتيم. نمي‌دانم چرا نسبت به دو بازي اول سطح بازي ما پايين آمده بود.

وي در مورد اينکه شايد به خاطر خستگي و تحليل بدني اين اتفاق افتاد گفت: نه، بوسني خيلي بهتر از ما بازي کرد شانس صعود در دست ما بود اما نتوانستيم اين شانس را نگه داريم در هر حال بايد از سرمربي تيم و همه بازيکناني که در برزيل بودند و همه مسئولان تشکر کنم.

قوچان نژاد در مورد اينکه نگاه دنيا به فوتبال ايران عوض شد گفت: ما در زمين فوتبالمان را به دنيا نشان داديم نه با حرف. اميدوارم که وضعيت ما بهتر شود و پيشرفت کنيم. همه ما اميدواريم که کي‌روش بماند او در ?-? سالي که در ايران بود به تنهايي ?? تا ?? سال فوتبال ايران را به جلو برد. بدون کي‌روش نمي‌توانستيم به جام جهاني برويم.

وي در مورد اينکه کي‌روش خداحافظي کرده يا نه گفت: نه او خداحافظي نکرد و اميدواريم که کي‌روش همچنان سرمربي تيم‌ملي ايران باقي بماند البته فقط خدا مي‌داند که در آينده چه اتفاقي مي‌افتد.

قوچان‌نژاد در مورد اينکه ديدن ادامه جام‌جهاني از تلويزيون چه حسي دارد به خصوص اينکه او در جام‌جهاني هم گلزني کرد گفت: حس خاصي ندارم زيرا تيم‌ملي اوت شده است. دوست داشتيم صعود کنيم اما صعود نکرديم و اين مسئله دردناک است. همه ما دوست داشتيم که همچنان در جام‌جهاني و برزيل باقي بمانيم اما اين اتفاق نيفتاد.

وي در مورد اينکه داور بازي ايران و آرژانتين را مي‌بخشد يا نه گفت: چرا نبخشم؟ او هم يک انسان است و اشتباه مي‌کند ربات که نيست. شايد اگر آن پنالتي گرفته مي‌شد شرايط مسابقه عوض مي‌شد و به نفع ما هم بود اما داور ربات نيست و انسان است.

مرجع : خبرگزاري فارس

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس