به گزارش سلام لردگان، دکتر غلامرضا کردافشاري: از منظر طب سنتي، راههايي نيز براي تقويت دندانها و لثه وجود دارد مانند ماليدن پوست سبز رنگ گردوي تازه بر روي دندانها که آنها را تقويت ميکند.
به گفته وي، استفاده از مخلوط عسل و نمک بر لثه و دندانها، مانع بروز زخم هاي دهاني و آفت شده و دندانها را سفيد و جويدن کندر نيز لثه را محکم ميکند.
اين متخصص طب سنتي گفت: عسل به خاطر دارا بودن کلسيم، فسفر و فلورايد براي دندانها و لثه مفيد است، اثر جلادهندگي نمک برروي دندان ها نيز موثر است و براي حفظ صحت دندانها بايد از مصرف شيريني جات و ادويه جات و غذاهاي تند به ميزان زياد پرهيز کرد.
کردافشاري با اشاره به فرا رسيدن ماه مبارک رمضان، ادامه داد: افرادي که معمولا دچار تلخي دهان، تهوع و بياشتهايي هستند بايد از شربتهايي مثل شربت انار، زرشک و سکنجبين استفاده شود.
وي اضافه کرد: کساني که از برگشت اسيد غذا از معده به مري رنج مي برند، از فوايد مصرف خاکشير يک ساعت قبل از غذا و هويج پخته با روغن زيتون بهره مند شوند.
اين استاد دانشکده طب سنتي، گفت: خاکشير و هويج هر دو در تقويت معده و هاضمه نقش دارند که البته نقش مثبت روغن زيتون نيز در تسکين بازگشت غذا از مري به معده نبايد غافل شد.
کردافشاري بيان کرد: اگر علت بوي بد دهان رطوبت و مواد فاسد ريخته شده از مغز است، بايد از خوردن غذاهاي ترش و نفاخ پرهيز کرد و نيز مصرف موادي از قبيل بادام جهت تقويت مغز بايد مدنظر قرار بگيرد.
اين متخصص طب سنتي در پايان گفت: اگر علت بوي بد دهان، بيماريها و عفونتهاي ريوي باشد، بايد اقدام درماني مقتضي صورت گيرد.
انتهاي پيام
ايسنا