آخرین اخبار
کد مطلب: 79225
اعضاي کميسيون عمران مجلس از سد خرسان 3 ديدن کردند
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 930

به گزارش سلام لردگان، ?سيد مهدي هاشمي?رييس کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي در اين ديدار به نمايندگي از اعضاي کميسيون از نزديک با مهندسان و تکنيسين هاي اين پروژه ملي گفت وگو کرد.

همچنين تعدادي از مردم روستاهاي حاشيه کارگاه احداث سد و نيروگاه خرسان سه با گل به استقبال اعضا کميسيون عمران آمدند و بر پيگيري مطالبات خود تاکيد کردند.

به گزارش ايرنا،ساختگاه سد خرسان 3 در محور طلايه بخش علياي رودخانه خرسان چهار محال بختياري در بخش جنوب غربي ايران در دامنه شمال شرقي کوه هاي زاگرس چين خورده و در حوالي روستاهاي طلايه و آتشگاه به فاصله تقريبي 50 کيلومتري از شهرستان لردگان واقع شده است.



حوضه آبريز رودخانه خرسـان يکي از سر شاخه هاي حوضه آبريز رودخانه کارون است و بخش عمده حوضه اين رودخانه کوهستاني بوده و ارتفاع بلندترين نقطه آن در کوه دنا در حدود 4437 متر از سطح دريا و متوسط ارتفاع حوضه برابر2398 متر از سطح دريا مي باشد.

اين سد به صورت بتني دو قوسي نازک با ارتفاع 195متر و حجم بتن يک ميليون متر مکعب براي بدنه سد ساخته مي شود و حجم مخزن آن افزون بر 1158 ميليون متر مکعب و ظرفيت نصب شامل چهار واحد توربين فرانسيس قائم با مجموع ظرفيت 400 مگاوات

با توليد سالانه 1121 گيگاوات ساعت انرژي مي باشد.
در اين ديدار فني مهندسي، استاندار چهارمحال و بختياري ،نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مديران وزارتخانه هاي عمراني کشور حضور داشتند.

انتهاي پيام /*

منبع: ايرنا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس