به گزارش سلام لردگان، قرباني با بيان اينکه گزارشها اخبار خوبي به ما نميدهد، گفت: آمار معتادان کشور از رقم معتادان در افغانستان هم بيشتر شده است. تنها 26 درصد اين رقم مربوط به اعتياد به مواد صنعتي است.
وي با بيان اينکه اعتياد ريشه بسياري از معضلهاي اجتماعي از جمله بيکاري، طلاق و گسيخته شدن زندگي است، گفت: آمارها بسيار نگرانکننده است. به نظر ميرسد استراتژيهاي ما در طول سي و چند سال گذشته نتوانسته است تغييري در زمينه وضعيت اعتياد در کشور ايجاد کند. بايد نوع مديريت، نوع نگاه، نوع مبارزه با مواد مخدر را تغيير دهيم و همچنين بايد وزارتخانههاي ديگري علاوه بر وزارت بهداشت را درگير موضوع موادمخدر کنيم.
سخنگوي کميسيون بهداشت مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به اين سوال که با توجه به اينکه آمارها مدعياند که سن اعتياد در کشور به ميانگين سني کودکان در مقطع راهنمايي رسيده است، آيا آماري از سن اعتياد در کشور وجود دارد يا خير، اظهار کرد: در اين مورد آماري وجود دارد اما تمايل به مطرح کردن آن ندارم و ترجيح ميدهم در اين مورد سکوت کنم و تنها به گفتن اين موضوع کفايت ميکنم که آمارها در زمينه اعتياد به شدت نگرانکننده است.
قرباني در مورد دستور ديگر جلسه عصر امروز کميسيون بهداشت گفت: الحاق يک تبصره به ماده 17 قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامين اجتماعي که در دستور کار کميسيون قرار گرفته بود با نظر اعضا مسکوت ماند تا زماني که دولت لايحه جامع مديريت وزارت رفاه و تامين اجتماعي را به مجلس ارائه کند. همچنين در جلسه عصر امروز، لايحه تشکيل شوراي عالي حمل و نقل مورد بررسي قرار گرفت که با توجه به فراهم نبودن زمينههاي کارشناسي آن تصميمگيري در اين خصوص به جلسه آينده کميسيون موکول شد.