آخرین اخبار
کد مطلب: 79029
کتب درسي سوم راهنمايي براي سال تحصيلي آينده چاپ نمي‌شود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 871

 

 


به گزارش سلام لردگان، حجت‌الاسلام والمسلمين محي‌الدين بهرام محمديان، معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس اظهار داشت: در سال تحصيلي جديد، پايه سوم راهنمايي نداريم به همين دليل، کتب درسي اين پايه نيز چاپ نمي شود.

وي ادامه داد: در حال حاضر کتاب‌هايي که براي سال تحصيلي جديد، بدون تغيير هستند، چاپ شده‌اند و کتاب‌هاي جديدالتأليف نيز در ماه آينده زير چاپ مي‌رود.

به گزارش فارس، با توجه به اجراي نظام «3ـ3ـ6» و ايجاد پايه ششم در دبستان هاي کشور و در نتيجه ورود دانش آموزان پايه پنجم ابتدايي به ششم ابتدايي، در سال تحصيلي 92ـ91، پايه اول راهنمايي نداشتيم؛ در سال تحصيلي 93ـ92 پايه دوم راهنمايي نداريم و در سال تحصيلي 94ـ93، پايه سوم راهنمايي نخواهيم داشت.

در حال حاضر دوره دبستان، 6 ساله است و دوره راهنمايي به عنوان دوره اول متوسطه و دوره دبيرستان به عنوان دوره دوم متوسطه ناميده مي شود.

انتهاي پيام/

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس