به گزارش سلام لردگان، حشمتالله داودپور در جمع خبرنگاران ضمن تبريک ولادت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: هماکنون با ابلاغ سياست کلي نظام سلامت قرار است گام بزرگي در راستاي تحقق بيمه همگاني در سراسر کشور انجام شود و طرح بيمه همگاني سلامت از اين جمله است.
وي از آغاز ثبتنام رايگان بيمه سلامت از يکم ارديبهشت ماه در اين استان خبر داد و گفت: اين طرح به مدت يک ماه به صورت رايگان اجرا خواهد شد و متقاضياني که فاقد بيمه باشند با استفاده از اين فرصت ميتوانند بسياري از هزينههاي درماني خود را کاهش دهند.
داودپور با بيان اينکه بيش از 6 تا 10 ميليون نفر در سطح کشور فاقد دفترچه بيمه هستند خاطرنشان کرد: آمار تعداد بيمه نشدگان استان مشخص نيست ولي برآورد ما اين است که بيش از 6 هزار نفر از مردم استان فاقد هر گونه بيمه باشند.
مدير کل بيمه سلامت چهارمحال و بختياري اضافه کرد: در حال حاضر نيز بيش از 12 هزار نفر از مردم استان زيرپوشش بيمه سلامت قرار گرفته و از خدمات اين سازمان برخوردار هستند.
اين مسئول با تاکيد بر اينکه هزينه بيمه پرداختي بيش 174 قلم داروي بيماران صعبالعلاج از 70 درصد به 90 درصد رسيده است اذعان داشت: سهم پرداختي مردم براي خريد اين داروها نيز از 30 درصد به 15 درصد کاهش يافته است.
وي تاکيد کرد: هماکنون بيش از 74 قلم دارو نيز در داروخانهها با فرانشيز 10 درصد به بيماران عرضه ميشود.
انتهاي پيام