|
کد مطلب: 78841
پيشنهاد جديد به بشار اسد براي قطع روابط با ايران در ازاي حل مشکلات سوريه
تاریخ انتشار : 1393/01/01 نمایش : 822
به گزارش سلام لردگان، سيدحسن نصرالله در مصاحبه تفصيلي با روزنامه لبناني السفير، اعلام کرد که بسته انفجاري که در مزارع «شبعا» يک گشتي اسرائيلي را اواسط ماه مارس هدف قرار داده بود و حزب الله تاکنون مسئوليت آن را نپذيرفته، کار مقاومت است.
وي تصريح کرد که اين اقدام بخشي از پاسخ حزب الله به حمله اسرائيل است که يکي از مواضع مقاومت را در منطقه «جنتا» در مناطق مرزي را هدف قرار داده بود. سيد حسن نصر الله معتقد است که دشمن اسرائيلي پيام را به خوبي دريافت کرده است. در اينجا موضوع قواعد درگيري نيست بلکه مسئله بازدارندگي است.
وي حمله اخير اسرائيل به جنتا را در چهارچوب تلاش اين رژيم براي سنجش و گرفتن نبض مقاومت با استفاده از شرايط موجود و به ويژه بعد از ورود حزب الله در جنگ در خاک سوريه توصيف کرد و افزود که اين کار با هدف تغيير در قواعد درگيري است.
نصرالله گفت: وقتي ما دو بسته [انفجاري] را (اوت ????) در لبونه کار گذاشتيم، يکي از اهدافمان، ارسال اين پيمام به دشمن بود که «ما به تو اجازه نميدهيم که قاعده درگيري را تغيير دهي؛ در هر جايي که وارد شوي و ما از آن مطلع شويم، آنجا به مقابله تو خواهيم آمد».
دبيرکل مقاومت اسلامي لبنان گفت: اگر مقاومت در برابر حمله منطقه جنتا سکوت ميکرد، ممکن بود که فردا دشمن هر محموله يا هر هدفي را در هر مکاني به بهانه اينکه اين اسلحهاي مهم است و ما ملزم هستيم که اين سلاح مهم را هدف قرار دهيم، هدف قرار دهد.
سيد حسن نصر الله در پاسخ به سوالي بعيد دانست که اسرائيل جنگ جديدي عليه لبنان به راه بيندازد و افزود که حوادث ميداني در سوريه بر نگراني اسرائيلي ها افزوده است. آنها سؤال هايي از اين نوع مي پرسند: آيا اين تجربه به حزب الله اين امکان را مي دهد که در صورت جنگ در لبنان به سمت گرايش هاي جديدي در اين درگيري برود و افزود که دشمن در اين مورد بر منطقه «الجليل» تمرکز کرده است.
سيد حسن نصر الله در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينکه مرحله براندازي نظام بشار اسد در سوريه به پايان رسيده است، افزود: تا زماني که برخي از کشورها هستند که تامين مالي و تسليحاتي انجام ميدهند و به اين سمت و سو تحريک مي کنند آنها مي توانند جنگ فرسايشي را انجام دهند ولي اينگونه که پيداست مخالفان قدرت انجام يک جنگ بزرگ را ندارند و آنچه که در لاذقيه و کسب در حال رخ دادن است نمي توانيم بر آن اسم يک جنگ بزرگ را بگذاريم.
نصر الله تاکيد کرد جنگ بزرگي که بسيار در مورد آن صحبت مي شود و از جنوب سوريه شروع مي شود بيشتر به تلاش براي ترساندن نزديک است تا واقعيت و تصريح کرد که تجربه سه سال گذشته اثبات کرده است که نظام ضعيف نيست و از يک جايگاه مردمي برخوردار است و براي ما اصل اين است که جنگ تمام شود و معتقدم که ما خطر تقسيم سوريه را پشت سر گذاشتهايم.
نصر الله در بخش ديگري از سخنان از پيشنهاد هاي جدي به بشار اسد پرده برداشت که مفاد آن اين است: روابط ديپلماتيک خود را با ايران و جنبش هاي مقاومت قطع کن و براي سازش حقيقي و کامل با اسرائيل آماده باش و ديگر مشکلي باقي نخواهد ماند» که بشار اسد رد کرد.
نصر الله تصريح کرد که بسياري از کشورهاي عربي به صورت پنهاني و در خفا با نظام سوريه در ارتباط هستند و به او مي گويند « مقاومت کن ما با تو هستيم» و من مي دانم که برخي از کشورهاي عربي در ظاهر با معارضان هستند ولي پنهاني از نظام سوريه مي خواهند که به سرعت سرنوشت جنگ را يکسره کند.
وي در مورد موضع روسيه در قبال سوريه بعد از بحران شبه جزيره کريمه گفت: بعد از بحران کريمه من معتقدم که بعد از بحران کريمه موضع و حمايت روسيه محکمتر خواهد شد.
دبيرکل حزب الله لبنان در مورد بيداري اسلامي در کشورهاي عربي گفت: ما از همان آغاز دريافتيم که در تونس، ليبي و مصر موضوع مردمي و با تلاش جوانان شروع شد و اين جنبشها کشورهاي آمريکا، فرانسه، غرب، جامعه بين المللي و کشورهاي منطقه را غافلگير کرد.
وي تصريح کرد: در ادامه وجود مشکلاتي همچون نبود رهبري، برنامه ريزي و طرح، راه را براي احزاب، گروهها و جنبش ها باز کرد تا به اين جريان وارد شوند و بهره برداري کنند.
سيد حسن نصر الله در ادامه افزود قبل از همه اين مسائلي که به اسم «بهار عربي» شناخته ميشود مناقشهاي جدي بين آمريکاييها در جريان بود که فرانسويها و انگليسيها نيز در آن مشارکت داشتند.(منبع اين اطلاعات يک کشور حوزه خليج فارس است) مناقشه به آينده عربستان سعودي رسيد و در آن ضرورت تقسيم عربستان به چندين کشور بررسي شد.
انتهاي پيام
|
|
|
|