در اين نشست که سيد مهدي رحمتي، علي اميري، سيد مهدي علوي و ميرشاد ماجدي در آن حضور داشتند همگي نفرات در خصوص وضعيت تيم استقلال به صحبت پرداختند.
محور اصلي اين جلسه اين بود که اتحاد در استقلال حفظ شود تا تيم در سه ديدار آينده ليگ قهرمان شود.
فتح الله زاده در اين جلسه ضمن تشکر از زحمان اعضاي تيم به حاضرين گفت: «من از آقاي قلعه نويي خواهش مي کنم تا با آرامش کامل به کار خود ادامه دهد.»
قلعه نويي نيز تاکيد کرد: «من به استقلال و تيمم ايمان دارم و فقط معتقدم در اين شرايط نياز به آرامش داريم.»
فتح الله زاده در اين نشست از رحمتي شرايط بازيکنان را جويا شد که رحمتي به عنوان کاپيتان تيم خطاب به مدير عامل باشگاه گفت: «من صحبت هاي بازيکنان را شنيده ام و انصافا تا حالا چنين اتحادي بين بچه ها نديده بودم. هر چند آنها مشکلاتي دارند و مشکلاتي بازيکنان را اذيت مي کند. مشکلات مالي براي بازيکنان وجود دارد و آنها دوست دارند اين مشکلات حل شود.»
فتح الله زاده در پاسخ به صحبت هاي رحمتي گفت: «اگر خدا ياري کند من تا قبل از پايان فصل مشکلات مالي را حل مي کنم و تصميم دارم تا قبل از پايان بازي ها به بازيکنان تزريق پول داشته باشم.»
تيم استقلال روز 20 اسفند ماه بايد در دومين ديدار خود در ليگ قهرمانان به مصاف الريان قطر برود.