آخرین اخبار
کد مطلب: 78276
کشور امروز محتاج انقلاب اقتصادي است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 839

به گزارش  سلام لردگان، سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در همايش ملي نفت و توسعه اقتصادي که صبح امروز چهارشنبه در دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد، جبهه اصلي مبارزه با استکبار را جبهه اقتصادي عنوان کرد و گفت: با توجه به شکست استکبار در عرصه سياسي، نظامي و تهاجم فرهنگي آنها در عرصه اقتصاد براي از پاي درآوردن ما اميد بسته‌اند.

سردار نقدي تأکيد کرد: کارگزاران عرصه توليد و اقتصاد نبايد از مجاهدان عرصه سياسي، علمي و نظامي عقب بيفتند و ما بايد اين عرصه‌ها را نيز با پيروزي پشت سر بگذاريم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به لزوم قطع وابستگي به فروش نفت خام به تأکيدات رهبر معظم انقلاب در اين زمينه اشاره  کرد و يادآور شد: قطع وابستگي اقتصاد به نفت دو دهه مورد مطالبه رهبر معظم انقلاب از کارگزاران نظام بوده است.

وي با بيان اينکه جمهوري اسلامي در طول اين 35 سال از وابستگي 6 ميليون بشکه نفت در روز به يک ميليون و کمتر از ‌آن رسيده است، تصريح کرد: رساندن فروش نفت به يک ششم قبل با وجود 2.5 برابر شدن جمعيت ناشي از موفقيت نظام در عرصه اقتصادي است و اين موفقيت نشان مي‌دهد که مي‌توان وابستگي به نفت را کاملا قطع کرد.

سردار نقدي با بيان اينکه تحريم‌هاي دو سال اخير ثابت  کرد که اقتصاد بدون نفت امکان‌پذير است، افزود: اگر قطع وابستگي اقتصاد به نفت در گذشته مورد تذکر رهبري بوده است، امروز يک واجب شرعي است چرا که استکبار از نفت خام به عنوان سلاح عليه يک ملت و يک انقلاب استفاده مي‌کند.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اينکه کشورهاي سلطه‌گر شير نفت را در عراق، کويت و عربستان در دست گرفته‌اند، يادآور شد: اقتصاد فلج شده و فروپاشيده آمريکا امروز با نفت‌ دزدي سر پاست.

وي با تأکيد بر اينکه صاحبان ثروت بايد در اين زمينه توجه لازم داشته باشند، ادامه داد: قطع وابستگي به نفت شدني است و ما در اين مسئله براي کساني که باور ندارند بحث مي‌کنيم.

سردار نقدي با اشاره به اينکه ما با چند رويکرد مي‌توانيم به سراغ حل اين مسئله برويم، تصريح کرد: دليل اول توجه به فروش نفت است، ما فروش نفت را براي چه مي‌خواهيم؛ ترکيب وارداتي که در ازاي صادرات نفت داريم نشان مي‌دهد ما در اين زمينه 5/13 ميليارد دلار مواد غذايي اساسي وارد مي‌کنيم در حالي که اين رقم در کشور قابل توليد است.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين به ظرفيت زمين‌هاي کشاورزي و زمين‌هاي زير کشت و بهره‌وري کشاورزي پرداخت و يادآور شد: ما به کشاورزان نمونه خود آدرس مي‌دهيم که در زمينه کشاورزي به موفقيت رسيده‌اند.

وي با اشاره به لزوم علمي کردن کشاورزي در کشورمان يادآور شد: نفوذي‌هاي استکبار مانع از بومي شدن اقتصاد ما هستند.

سردار نقدي با بيان اينکه ما در هوا فضا، انرژي هسته‌‌اي و بسياري از زمينه‌هاي ديگر پيشرفت‌هاي چشمگيري داشته‌ايم به انتقاد از عدم پيشرفت‌هاي متوازن پرداخت و گفت:‌چرا ما نمي‌توانيم ماشين‌هاي کشاورزي را بسازيم؟ علت آن اين است که ما هر جا که تحريم شده‌ايم، پيشرفت کرده‌ايم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين دومين رويکرد را در اين زمينه بحث هزينه‌ها عنوان کرد و افزود: همه  کارشناسان وابستگي اقتصاد به نفت را عامل عقب‌ماندگي کشور مي‌دانند و اين در حالي است که همه دولت‌ها شعار قطع وابستگي به نفت مي‌دهند اما کاري نمي‌کنند از اين رو کار را بايد به خود مردم واگذار کرد.

وي با بيان اينکه بخش خصوصي به معناي سرمايه‌دار بزرگ نيست و مدل مردمي بسيج سازندگي الگويي مناسب در اين زمينه است، نکته سوم را فرآوري نفت خام عنوان کرد و ادامه داد: آيا مي‌توان گفت که ما در کشور پول کم داريم و ناچاريم نفت بفروشيم؟ در حالي که اينطور نيست.

سردار نقدي در همين زمينه به فروش 10 ميليون قطعه سکه در  40 روز در اوايل سال 91 اشاره  کرد و گفت: ما مي‌توانيم با مديريت، سرمايه‌هاي سرگردان را به مجراي توليد بياوريم به جاي اينکه براي سرمايه‌گذاري نفت بفروشيم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينکه امروز سود واقعي به توليد‌کننده نمي‌رسد بلکه به واسطه‌ها مي‌رسد، افزود: ما تا اين مسئله را حل نکنيم اين سرمايه‌ها به دلال‌بازي، ملک‌ و سکه خريدن مي‌رود.

وي با طرح اين پرسش که ما چرا از شفاف کردن اقتصاد و مشخص کردن درآمدها مي‌ترسيم، گفت: با شفافيت اقتصاد مي‌توان به افزايش درآمد مالياتي و جلوگيري از سودهاي بادآورده رسيد و مي‌توان اجازه داد توليد‌کننده سود اصلي را ببرد از اين رو اين اقدامات را مي‌توان براي قطع وابستگي به فروش نفت خام انجام داد.

سردار نقدي بر همين اساس به نقش مردم در پشتيباني از انقلاب اسلامي عليرغم هجوم دشمن و شايعات پيچيده اشاره کرد و گفت: مردم شريف و فهيم ايران سرمايه بسيار بزرگي هستند.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: مسئولان به جاي اينکه به فکر اين باشند که چگونه در دوره بعدي روي کار بيايند بايد به اين مسائل توجه و اقتصاد مقاومتي را عملياتي کنند چرا که کشور امروز محتاج انقلاب اقتصادي است لذا دستگاه اجرايي بايد از آبروي خود مايه بگذارد.

وي با بيان اينکه اقتصاد مقاومتي مي‌تواند ما را از آخرين گردنه مبارزه با استکبار عبور دهد و تحول بزرگي بر جهان و منطقه رقم بزند، گفت: البته ملت‌ها از جمله جنبش 99 درصد و مصر، تونس و ساير کشورهاي اسلامي به صحنه آمده‌اند اما ما بايد به تهديدات پايان دهيم و اين با اقتصاد مقاومتي و ارائه الگويي خوب شدني است.

انتهاي پيام/

منبع:شبکه اطلاع رساني دانا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس