آخرین اخبار
کد مطلب: 78267
حرف هاي علي کريمي را قبول ندارم، دايي نابغه بود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 798
 

به گزارش سلام لردگان، علي کريمي در برنامه دوشنبه شب 90 حرف‌هايي در خصوص علي دايي زد که در نوع خودش جالب توجه بود و حالا بايد منتظر واکنش‌هاي احتمالي سرمربي پرسپوليس درباره هافبک تراکتورسازي باشيم.

کريمي در قسمتي از حرف‌هايش به سبک بازي علي دايي اشاره کرد و او را مورد انتقاد قرار داد. کريمي گفت که تمام گل‌هاي دايي با ضربات سر يا از روي نقطه پنالتي زده شد و هيچ کس به ياد ندارد که او در دوران بازيگري دو نفر را دريبل زده باشد. کريمي تاکيد کرد که دايي زماني که در تيم ملي حضور داشت با برخي بازيکنان رفتار مناسبي نداشت و احترام آنها را نگه نمي‌داشت.

در اين ميان خداداد عزيزي بازيکن اسبق تيم ملي که اتفاقا با دايي و کريمي هم بازي بوده است، حرف‌هاي جالبي در مورد اظهارات کريمي مي‌زند.

خداداد حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌کند: «من حرف‌هاي کريمي را قبول ندارم چرا که هر فوتباليست توانايي‌هاي خاص خودش را دارد. شما در دنيا نمي‌توانيد بازيکني را پيدا کنيد که هم شوت بزند، هم دريبل بزند، هم تکنيکي باشد، هم گلزن باشد و تمامي کارها را انجام دهد. هر بازيکني خصوصيات خاص خودش را دارد و نمي‌توان ايراد گرفت که مثلا يک بازيکن دريبل‌زن نيست يا اينکه نمي‌تواند ضربه سر بزند.»

عزيزي در ادامه حرف‌هايش خاطرنشان مي‌کند: «امکان ندارد که دايي در دوران بازيگري‌اش دريبل نزده باشد. او حتما اين کار را کرده ولي خصوصيات بازي او طوري نبود که تکنيکي و دريبل‌زن باشد. دايي گلزن فوق‌العاده‌اي بود، سرعت خوبي داشت، ضربات سر را عالي مي‌زند و به عنوان يک مهاجم کارش را بلد بود. او به طور حتم يکي از بهترين بازيکنان تاريخ فوتبال ايران است و دريبل نزدن ملاک  درستي نيست که بقيه توانايي‌هاي او را ناديده بگيريم.»

خداداد در پاسخ به اين سوال که آيا دايي در اردوهاي تيم ملي با بازيکنان بد رفتاري مي‌کرد مي‌گويد: «علي آدم بداخلاقي بود و پيش مي‌آمد که عصباني شود ولي من نديدم که او با بازيکني برخورد تند و زننده داشته باشد. من در دو بار در دوران بازيگري‌ام با دايي حرفم شد ولي در آن سال‌ها با من هم برخورد بدي نداشت. ما فقط دو بار حرفمان شد ولي رابطه خوبي با هم داشتيم. شايد من يک رقيب جدي برايش بودم ولي برخورد بدي با من نداشت.»

همبازي سابق دايي در قسمت ديگري از حرف‌هايش مي‌گويد: «شايد ديگران نظر ديگري داشته باشند و چيزهايي از دايي ديده باشند. به عنوان مثال در جام ملت‌هاي آسيا که در کشور لبنان برگزار شد برخي بازيکنان به جلال طالبي گفته بودند که وقتي به دايي پاس نمي‌دهند، او در زمين با آنها بد حرف مي زند. البته من اين ماجرا را فقط شنيده‌ام و نمي‌دانم تا چه اندازه درست است.»

خداداد با انتقاد از فضاي به وجود آمده ادامه مي‌دهد: «همه ما در دوران بازيگري خود ايرادهايي داشتيم و الان هم داريم و اينکه بخواهيم گذشته را دوباره به ياد بياوريم و بعضي از حرف‌ها را بزنيم درست نيست. به عنوان مثال من در بازي با امريکا در جام جهاني ناراحت بودم و حتي پيراهن تيم ملي را هم درآوردن و زمين زدم ولي بلافاصله آن را برداشتم.»

عزيزي تاکيد مي کند: «من احترامي براي علي کريمي قائل هستم و در اکثر مواقع هميشه طرفدار او بوده‌ام ولي در اين مورد که او از سبک بازي دايي انتقاد کرده است با حرف‌هايش  موافق نيستم. اگر دايي بازيکني بود که دريبل نمي‌زد پس خيلي نابغه بوده که بدون دريبل زدن آقاي گل دنيا شد و 150 گل زد. زدن اين همه گل شانسي نيست و بايد قبول کرد که دايي نابغه است. او گل هايي به کره، کويت، عربستان و تيم هاي ديگر زد و در اروپا هم گل هايي به ياد ماندني از دايي ديديم. دايي يکي از بازيکنان استثنايي تاريخ است که از فرصت هاي 10 درصدي هم گل مي ساخت همانطور که کريمي هم در فوتبال ايران يکي از بهترين‌هاست. او مثل آب خوردن دريبل مي‌زد و در سبک خودش بازيکن نابغه‌اي بود.»

خبرآنلاين

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس