آخرین اخبار
کد مطلب: 78247
آيا مي دانيد چطور بايد حافظه تاريخچه مرورگر خود را recovery کنيد؟!
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 819
به گزارش سلام لردگان ؛ حتما براي شما هم پيش آمده که بعد از مدتي گشت و گذار در اينترنت تصميم به پاک کردن حافظه ي تاريخچه ي مرورگر خود بگيريد . تقريبا همه مي دانيم از چه روشي بايد اين کار را انجام دهيم . اما احتمالا عده ي کمي از افراد مي دانند که اين تاريخچه همانند هر فايل ديگري بعد از پاک شدن قابل ريکاوري است .
دريچه براي شما چندين روش مختلف در اين زمينه را به شما معرفي مي کند.


مرحله ي اول :
به بررسي موضوع ريکاوري کردن فايل هاي پاک شده مي پردازيم . بد نيست بدانيد تاريخچه ي مرورگر شما هم همانند هر فايل ديگري در هارد شما ذخيره مي شود . بنابر اين پاک کردن تاريخچه شايد ظاهرا اين اطلاعات را پاک کند اما اين اطلاعات  از روي هارد شما پاک نخواهد کرد . تنها نکته اي که در اين زمينه وجود دارد اين است که شما بايد بدانيد Cache مرورگر شما کجا ذخيره شده است . ما اين اطلاعات براي مرورگر هاي مختلف را براي شما گرد آوري کرده ايم :

Internet Explorer: C:\\Users\\\\AppData\\Local\\Microsoft\\Windows\\History

Mozilla Firefox: C:\\Users\\\\AppData\\Roaming\\Mozilla\\Firefox\\Profiles\\

Google Chrome: C:\\Users\\\\AppData\\Local\\Google\\Chrome\\User Data\\Default

فقط مي بايست در تمام قسمت هاي آن به جاي ، نام کاربري کسي را که قرار است تاريخچه ي آن را ريکاوري کنيد را جايگزين کنيد . در اين مرحله به کمک يک نرم افزار ريکاوري مي توانيد کليه ي حافظه ي تاريخچه را ريکاوري کنيد .

مرحله دوم :
حافظه  DNS است که آن هم مي تواند تاريخچه ي جستجو ها را به شما نشان دهد . در واقع هر سيستمي براي باز کردن هر سايتي از سرور هاي DNS براي پيدا کردن آي پي hostname استفاده مي کند و اين اطلاعات براي مدتي در حافظه ي DNS سيستم شما باقي مي مانند .
براي اينکه بتوانيد ليستي از سايت هاي باز شده را ببينيد بايد به کمک تايپ کلمه يcmd در منوي استارت ( قسمت RUN ) صفحه ي command prompt را باز کنيد .



سپس عبارت زير را تايپ کنيد : ipconfig /displaydns

همانطور که در تصوير زير مشاهده مي کنيد ؛ اين اطلاعات نشان مي دهند که سايت howtogeek.com  اخيرا باز شده است . البته اين موضوع را هم در نظر بگيريد که اين اطلاعات فقط مربوط به مرورگر شما نيستند و ممکن است مربوط به آپديت شدن يکي از برنامه هاي نصب شده روي سيستم شما باشند . به هر حال هر برنامه اي براي آپديت شدن نياز دارد تا سايت پشتيبانش را باز کند بنابر اين در حافظه ي DNS  ذخيره خواهد شد .

 
حتي پينگ گرفتن از يک وب سايت هم آدرس آن وب سايت را در اين حافظه ذخيره مي کند . براي امتحان کردن اين موضوع مي توانيد به کمک دستور ping bing.com به دنبال دستور ipconfig/displaydns از اين سايت پينگ بگيريد و بعد متوجه خواهيد شد که اين سايت هم در ليست سايت هاي باز شده ي شما قرار خواهد گرفت .
حال که از اين موضوع مطلع شديد شايد دوست داشته باشيد بدانيد که چگونه مي توانيد اين حافظه را پاک کنيد . اين اطلاعات بعد از هربار ري استارت شدن سيستم پاک خواهند شد . در غير اين صورت هم اگر بخواهيد مي توانيد به کمک تايپ عبارت ipconfig / flushdns  در command prompt اين اطلاعات را پاک کنيد .


يک حالت ديگردر اين زمينه وجود دارد که  مربوط به مودم هاي روتر است که معمولا آنها هم اطلاعاتي در مورد ترافيک دانلود شده و آپلود شده را در اختيا کاربران قرار مي دهند . البته نوع برند هاي مختلف با هم متفاوتند اما در اکثر مودم ها اين امکان وجود دارد . براي دسترسي به اين اطلاعات بايد به قسمت تنظيمات مودم برويد . مثلا اگر شما از مودم Linksys استفاده مي کنيد به کمک وارد کردن اين آي پي : ???????????مي توانيد به اين قسمت دسترسي پيدا کنيد . سپس به قسمت Administration  و بعد از آن به قسمت Log برويد .


در اين قسمت اگر Log فعال باشد يک ليست در اختيا شما قرار مي دهد که آي پي ها ي سايت ها را مشخص مي کند . شما مي توانيد اين امکان را از همين قسمت غير فعال کنيد .





دانستن اين موضوع که تاريخچه ي شما حتي اگر هم پاک شود قابل بازگرداني است شايد براي برخي افراد نا خوشايند باشد . اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستيد بهترين کار در اين مورد استفاده از سرويس هاي اختصاصي است که کلا يک شبکه ي خصوصي براي شما ايجاد کرده که تاريخچه ها فقط مي توانند آي پي آن شبکه را ذخيره کنند .
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس