آخرین اخبار
کد مطلب: 78191
خيلي دوست دارم به استقلال برگردم
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 796

به گزارش سلام لردگان، رضا عنايتي اظهار داشت: هميشه دوست دارم به استقلال برگردم، ولي هيچ صحبتي در اين مورد با من نشده است، البته اين صحبت‌ها را به خاطر بي پولي صبا نمي‌گويم بلکه اعتقاد دارم مشکلات صبا بايد حل شود و با اين مشکلات نمي‌توان به آينده اين تيم اميد داشت.

وي در مورد بازي بعد با پرسپوليس گفت: با شرايطي که تيم ما دارد اميد زيادي به بازي با صبا نيست متاسفانه شرايط خيلي بد است و تيم به لحاظ روحي انگيزه اي ندارد، اميدوارم مسئولان نسبت به آينده صبا دست به کار شده و واکنش نشان دهند چرا که با اين شرايط بازي سختي مقابل پرسپوليس خواهيم داشت، فقط اميدوارم وعده ها عملي شود و صبا نجات پيدا کند.

عنايتي ادامه داد: استانداري بايد به داد اين تيم برسد، ما که نمي‌توانيم پول نگريم و بازي کنيم، شغل ما فوتبال است و منتظر دست مزد‌هايمان هستيم.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس