آخرین اخبار
کد مطلب: 78176
ميانگين تنبلي چشم در چهارمحال و بختياري بالاتر از ميانگين کشوري است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 807


به گزارش سلام لردگان، فرزانه يزداني  به علايم تنبلي چشم در کودکان اشاره کرد و افزود: تنبلي چشم، به کاهش ديد يک طرفه يا دو طرفه  مي گويند که باعث ديد غيرطبيعي در فرد مي شود.

وي با تاکيد برلزوم پيشگيري از تنبلي چشم در کودکي، تصريح کرد: رشد و تکامل مرکز بينايي در مغز از دوران جنيني آغاز مي شود و تا سن 10سالگي ادامه دارد اما حداکثر سرعت رشد و تکامل بينايي تا سن سه سالگي است.

يزداني خاطر نشان کرد: اگر در اويل زندگي اشکالي در ديد چشمان فرد ايجاد شود باعث مي شود تکامل بينايي در مغز متوقف شود که اين امر کاهش ديد را به همراه دارد.

به گفته وي، امکان دارد اختلال در بينايي فاقد علام ظاهري باشد و چشم ظاهري سالم داشته باشد اما بينايي دچار اختلال شده باشد.

وي با بيان اينکه بهترين سن درمان تنبلي چشم زير پنج سال است، افزود: اگر اشکال در ديد تا قبل از 5سالگي تشخيص داده شود و تحت درمان قرار گيرد فرد بينايي کامل خود را بدست خواهد آورد؛ چرا که بهترين سن درمان زير 5سال است و هر ميزان درمان هر چشم تنبل به عقب بيفتد احتمال بدست آوردن سلامت کامل چشم کمتر خواهد بود.

به گفته وي، نزديک بيني، دور بيني، آستيکماتيک و آب مرواريد شايع ترين عوامل تنبلي چشم در فرد است.

يزداني به مراجعه 41هزار و 468 کودک در سال گذشته براي معاينه چشم به مراکز بينايي سنجي استان اشاره و تصريح کرد: از اين تعداد 3هزار و 185 نفر به بيماري تنبلي چشم مشکوک بودند که به پزشکان متخصص معرفي شدند.

وي به حمايت سازمان بهزستي از خانواده هاي بي بضاعت در راستاي درمان مشکلات چشم کودکان آنان اشاره کرد و گفت: اين سازمان هزينه درمان و جراحي اين کودکان را تا نهايت پنج ميليون ريال تقبل مي کند.

يزداني با بيان اينکه ميانگين تنبلي چشم در کشور 1.4درصد است خاطرنشان کرد: اکنون ميانگين تنبلي چشم در استان نزديک به 8 درصد است که نسبت به ميانگين کشوري رقم بالايي است.

وي تاکيد کرد: به والدين توصيه مي شود به منظور پيشگيري از تنبلي چشم کودکان زير 5 سال خود به  پايگاه هاي سنجش بينايي بهزيستي مراجعه کنند.

انتهاي پيام

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس