به گزارش سلام لردگان، سيد محمد حسيني وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي در گفت و گو با خبرنگار سياسي دانا، درپاسخ به سوالي در خصوص جلسات وزراي دولت نهم و دهم با محمود احمدي نژاد اظهار داشت: جلساتي که آقاي احمدي نژاد ترتيب ميدهد براي جمع شدن همکاران و دوستان قديمي دور يکديگر است و موضوع خاصي نيست.
وي افزود: همه وزراي دولت گذشته به اين جلسات دعوت شدند و هرچند وقت يکبار اين جلسات برگزار ميشود و همکاران سابق دورهم جمع ميشوند و چيز غير عادي و غير معمولي نيست.
حسيني در پاسخ به سوال خبرنگار دانا در رابطه با اينکه گفته شده برخي از وزرا از جمله خود شما به دليل حضور اسفنديار رحيم مشايي حاضر به شرکت در اين جلسات نشديد، عنوان کرد: اين مسائل اهميت چنداني ندارد و بهتر است به اين موضوعات ورود پيدا نکنيم و به مسائل مهم و اصلي روز بپردازيم.
پيش از اين شبکه اطلاع رساني دانا خبري را مبني بر اينکه محمود احمدي نژاد رئيس جمهور سابق کشورمان بعد از نقل مکان از ساختمان لادن به ساختماني در محله جنت آباد تماس هايي را برخي از وزرا و مسئولان دولت سابق داشته و در اين تماس ها از مسئولين و وزراي دولت گذشته خواسته تا در جلساتي که ترتيب مي دهد حضور داشته باشند، منتشر کرده بود.
البته گفته شده بود برخي از وزرا و مسئولين دولت گذشته، دعوت احمدي نژاد را پذيرفته اند و آمادگي خود را براي حضور در اين جلسات اعلام کرده اند اما برخي ديگر از اين افراد به دليل حضور اسفنديار رحيم مشايي در اين جلسات و ارتباط نزديک وي با احمدي نژاد حاضر به شرکت در اين جلسات نشدند.
اين افراد شرط حضور خود را عدم حضور مشايي عنوان کرده و اين موضوع را از طريق زريبافان به احمدي نژاد اعلام کرده بودند و بر اين موضوع تاکيد داشتند که تنها در صورت عدم حضور اسفنديار رحيم مشايي، حاضر به شرکت در اين جلسات هستند.
البته احمدي نژاد نيز با اين درخواست موافقت نکرده؛ شنيدهها حکايت از اين دارد که احمدي نژاد در پاسخ به زريبافان گفته که من حاضر به حذف مشايي نيستم حتي اگر هيچ کدامتان در اين جلسات حضور پيدا نکنيد.
زريبافان، حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش، دانشجو وزير علوم، مصلحي وزير اطلاعات، قاسمي وزير نفت و بختياري وزيردادگستري دولت احمدي نژاد از جمله افرادي بودند که به دليل حضور مشايي در اين جلسات حاضر به شرکت در جلساتي که احمدي نژاد ترتيب دادهاست، نشده اند.
انتهاي پيام/