به گزارش سلام لردگان، حجتالاسلام عبدالله حاجيصادقي در همايش بصيرت افزايي فرهنگيان بسيجي در شهرکرد، اظهار کرد: تعليم و تربيت داراي شأن ربوبي و والايي است که در ابتدا به انبيا و اولياي خدا و سپس به انسانهاي برگزيده خدا اعطا شده است.
وي با اشاره به اهميت شکر نعمتهاي الهي، گفت: يکي از سنتهاي مهم الهي که بدان تأکيد فرواني شده است شکرگزاري و قدرداني نعمتهاي خداوند است.
حاجيصادقي با بيان اينکه نعمتهاي الهي قابل شمارش نيستند، افزود: نعمتهاي الهي داراي دو جنبه کمي و کيفي است که در بخش کيفي دو جنبه ظاهري و معنوي نعمت قابل اهميت است.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: نعمتهايي الهي که داراي جنبه باطني است زمينه هدايت و تعالي انسان را فراهم ميسازد.
وي در ادامه دين اسلام را برترين نعمت الهي به انسان برشمرد و گفت: انسان بدون دين بدترين جنبنده بر روي زمين است، برهمين اساس است که از نعمت دين بايد به عنوان يکي از بزرگترين نعمتهاي الهي نام برد.
حاجي صادقي با تأکيد بر اينکه انقلاب اسلامي موجب شد تا اسلام ناب بار ديگر زنده شود، افزود: بر همه واجب است که شکرگزار اين نعمت الهي بوده و در راستاي حفظ و صيانت از آن ساعي باشيم.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران ولايتمداري را از ارکانهاي اصلي انقلاب برشمرد و گقت: روحيه استکبار ستيزي، پايبندي به ارزشهاي اسلامي و اخلاقي از ديگر مباني اصلي انقلاب به شمار ميرود.
وي در ادامه با اشاره به دستاوردهاي انقلاب اسلامي، ابراز داشت: انقلاب اسلامي داراي دستاوردها و ارزشهاي فراواني است که موجب شده است تا کشور در اوج عزت و اقتدار بماند.
حاجيصادقي با اشاره به بيوفايي مردم کوفه نسبت به زمامدار خويش امام علي(ع)، گفت: ياران امام علي(ع) در آن زمان تنها به پوسته دين توجه کردند و فريب فتنههاي دشمنان اسلام را خورده و امام علي (ع) را تنها گذاشتند.
جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران تصريح کرد: امروز نيز کشورهاي غربي به ويژه آمريکا به اين نتيجه رسيده است که براي ضربه زدن به انقلاب و اسلام بايد از مردم شروع کند.
وي تأکيد کرد: آمريکا بداند که اين ملت همواره پشتيبان انقلاب بوده و هيچ قدرتي توانايي شکست اين مردم، انقلاب و نظام اسلامي را ندارد.
منبع : فارس