آخرین اخبار
کد مطلب: 77893
رقابت مرگبار دو دختر به خاطر زيبايي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 792

به گزارش  سلام لردگان به نقل از جام نيوز، پس از خارج شدن زن جواني که به عنوان يک مدل براي تبليغات محصولات آرايشي فعاليت مي‌کرد،‌ مورد حمله و ضرب‌ و شتم وحشيانه ستاره تبليغاتي قبلي در شهر سانتا‌آن، کاليفرنيا قرار گرفت.

به نقل از اسوشيتدپرس: "کيم‌پام" 23 ساله هنگام خروج از يک کلوپ شبانه مورد ضرب وشتم همکار سابق خود در عرصه تبليغات محصولات آرايشي قرار گرفت و پس از برخورد ضربه شديد به سر "کيم‌پام" به دليل عارضه مغزي جان باخت.

به گزارش پليس،‌ همکار سابق قرباني که رقابت شديدي با وي به خاطر زيبايي و ماندن در عرصه مدل داشت به همراه چهار تن از ديگر دوستان خود با نقشه‌ي قبلي هنگام خارج شدن "کيم" از کلوپ به سمت وي حمله‌ور شدند.

تصاوير فيلم‌هاي به دست‌آمده توسط دوربين‌هاي تلفن همراه از صحنه جنايت،  پليس را قادر ساخت تا ضاربين را شناسايي کند.

پليس جست‌وجوي خود را براي دستگيري ضارب اصلي اين حمله وحشيانه به همراه چهار همدست ديگر وي که دو تن از آنان دو جوان 20 و 25 ساله هستند، ‌آغاز کرده است./ باشگاه خبرنگاران

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس