آخرین اخبار
کد مطلب: 77871
دولت يازدهم دولت معتدلي نيست
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 788
به گزارش سلام لردگان، محسن رفيق دوست، وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي، شنبه شب در جلسه ماهانه جامعه اسلامي مهندسين با تاکيد بر اينکه نبايد از آينده غفلت کرد، گفت: بايد مراقبت کنيم، کلاهي که ? سال پيش سر ما گذاشتند دوباره بر سر ما نرود لذا براي آينده بايد بهتر فکر کنيم چرا که ديگر فرصت قمار و آزمون و خطا نداريم.

وي در ادامه با نقل قولي از آيت‌الله هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: آقاي هاشمي رفسنجاني مي‌گويد جامعه ما ? بخش است؛ ?? درصد طرفدار اصلاح‌طلبان، ?? درصد طرفدار اصولگرايان و ?? درصد افرادي هستند که نظام را قبول دارند و تعيين کننده در هر انتخابات نيز، همين افراد هستند و هر طرف که بتوانند راي اين ?? درصد را جذب کند، در انتخابات پيروز مي‌شود.

وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي با بيان اينکه چند وقت پيش نامه‌اي به مقام معظم رهبري نوشتم، تصريح کرد: در اين نامه تلويحا به آقا گفتم که دولت و مجلس آماري درباره تورم مي‌دهند اما من مي‌گويم در ? ساله گذشته تورم در زندگي فقرا هزار درصد افزايش يافته و اين واقعيتي بود که در هر کجا مي‌رفتيم مردم به ما مي‌گفتند؛ اين ?? هزار تومان را از ما بگيريد اما به شرايط قبل برگرديم.

رفيق دوست خاطرنشان کرد:‌ درست است که بايد يارانه‌ها حذف شود اما نه اينکه يارانه برداشته شود؛ بايد مراقبت کنيم در آينده طور ديگري سرمان کلاه نرود.

وي با بيان اينکه رئيس جمهور يازدهم را خيلي خوب مي‌شناسم، اظهار داشت: جاي اعتدال واقعي در کشور خالي است. بنده زماني که در دولت حضور داشتم، در مورد دعواهايي که در دولت وقت وجود داشت، خدمت امام رسيدم. از امام سوالي درمورد اقتصاد پرسيدم که ايشان گفتند مسکن، کشاورزي و صنعت بايد دست مردم باشد و نبايد زندگي مردم را دست کارمندان داد. در همان جلسه، بحث اختلاف در دولت نيز شد که امام از ? نفر اسم بردند و فرمودند يک نفر از اين طرف و يک نفر از طرف ديگر را کنار بگذاريد تا دعوا حل شود. يعني امام از تندروي دو طرف ناراحت بود. حضرت آقا هم امروز ناراحت است و اعتدال را بايد به وجود بياوريم. بنده معتقد نيستم که دولت يازدهم در حال حاضر دولت معتدلي است و اين دولت يواش يواش دارد، چپ مي‌شود. با اين وجود اميدوارم اعتدال را رعايت کند.

وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي با اشاره به نامه‌نگاري‌هاي رئيس جمهور و معاون اول وي در خصوص ويژه‌خواري‌ها اظهار داشت: بعد از اين نامه‌نگاري‌ها از من در اين مورد سوال کردند که گفتم اين نوع رفتارها برخورد با معلول است و تا زماني که اقتصاد دولتي باشد، پيدا شدن افرادي مانند بابک زنجاني طبيعي است و تا زماني که اقتصاد در دست دولت است، رانت و دزدي و فساد و توليدات بي‌کيفيت وجود دارد لذا بايد اقتصاد را از دولت بگيريم و به مردم بدهيم.

رفيق دوست ادامه داد: وقتي که به بنياد مستضعفان رفتم، بررسي کردم که چرا انقلاب صنايع را از دست صاحبانش گرفت. چيزي در قانون اساسي تصويب شده که اکثر کارها به دولت سپرده شود و بعدها با اصلاحاتي در اصل ?? همراه شد، ديدم همه صنايع آن زمان وابسته به هزار فاميل و در اختيار گروه خاص بوده‌اند البته نبايد اينطوري شود و نبايد دست دولت هم باشد بلکه بايد به آحاد و توده‌هاي مردم واگذار شود؛ بايد همت کنيم که همه درآمدها از محل افزايش حامل‌هاي انرژي را به فقط به بخش توليد اختصاص دهيم.

وي در ادامه تصريح کرد: در سال دوم جنگ همه کشورها درهاي خود را به روي ما بسته بودند. همان روزها يک عده را نشاندنم و نيازهاي جنگ از فشنگ تا موشک را بررسي کرديم.

وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي ادامه داد: با تلاش‌هاي همان روزها مي‌بينيد که امروز در هر چيزي خودکفا نباشيم در صنايع دفاعي خودکفا هستيم، مثلا در پهپادها آن چيز‌هايي که ما امتحان کرديم که حتي آمريکايي‌ها ندارند؛ مثلا حتي پهپادهايي ?? ساعت پرواز مي‌کنند و ??? کيلومتر برد داشته و توانايي حمل بمب هم دارند. در زمان جنگ که مي‌خواستيم موشک تاو را بسازيم، ? قطعه آن را صنعتگران بازار براي ما ساختند.

رفيق دوست در بخش ديگري از سخنان خود با ذکر خاطره‌اي گفت: يک روز آقاي هاشمي مرا صدا کرد و گفت به آقا بگو که با احمدآقا بهتر تا کند، بنده نيز پيش آقا رفتم و گفتم شيخ‌اکبر مي‌گويد با احمدآقا بهتر باش. آقا گفت من با احمد‌آقا خوب هستم اما اگر گذشت از اصول است من با کسي در اصول شوخي ندارم. همين جمله را به آقاي هاشمي گفتم. در سال ?? نيز که از چندين سال قبلش ماهانه جلسه‌اي ?? نفره داشتيم که حاج احمد نيز حضور مي‌يافت و در اين جلسه صحبت‌هايي که مي‌خواستيم به امام برسانيم به حاج احمد مي‌گفتيم و حاج احمد نيز سخنان امام را به ما مي‌رساند که اين جلسات بعد از رحلت امام ادامه داشت. يک روز بعد از رحلت امام بحث همين خاطره پيش آمد که حاج احمد گفت، يکي از دلايلي که امام روي آقا تاکيد پيدا کرد، همين صلابت به استقلال رايي بود که آقا در مورد مسائل اصولي داشت.

وي با ذکر خاطره ديگري گفت: پيش از پيروزي انقلاب در حالي که ?? ساله بودم، به حالت فرار به مشهد رفتم و دنبال آقا را گرفتم؛ بسيار خسته بودم که گفتند آقا بيرون از مشهد هستند، رفتم ايشان را پيدا کردم؛ شب که خوابيده بوديم، آقا آمدند چند بار بنده را صدا زدند اما بنده خودم را به خواب زدم بعد که ايشان فکر کردند من خواب هستند به گوشه‌اي رفتند و تا اذان صبح که چند ساعت مانده بود ضجه زدند، گريه و مناجات کردند؛ بايد قدر ايشان را بدانيم که سعادت در پيروي از ايشان است و خدا به ما توفيق دهد که عالم و عامل به ولايت فقيه باشيم.

وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه در هشت سال گذشته بيش از ?? مصاحبه به دولت نهم و دهم حمله کردم، تصريح کرد: در نامه‌هاي متعدد به آقا هدفمندي‌ يارانه، مسکن مهر، سفرهاي استاني را با دليل زير سوال بردم؛ آقا فرمودند آمار دولت را زير سوال نبريد. خدمت ايشان رفتم و گفتم که منظور شما با بنده بود؛ ايشان گفتيد که خير. شما کار خود را بکنيد.

رفيق دوست ادامه داد: برخورد مقام معظم رهبري با همه دولت‌ها حمايتي است. حتي زماني که موسوي قصد داشت کانديداي انتخابات شود، پدرش مريض بود. آقا به عيادت پدر وي رفته بودند و در آنجا با هم ملاقاتي داشتم و در همان جا موسوي گفته بود که قصد دارم کانديدا شوم که آقا گفته بودند اگر کانديدا شوي و راي بياوري مانند بقيه از شما حمايت مي‌کنم. همين آقايي که در مورد اختلافات در زمان رئيس جمهوري‌شان، گفتند که من ايشان (موسوي) را به خدا واگذار مي‌کنم در ظلمي که در حق من کرد. لذا آقا حمايت از دولت‌ها را وظيفه خودشان مي‌دانند.

وي در ادامه به بيان خاطره ديگري پرداخت و گفت: سعيدي‌کيا که در دولت نهم وزير مسکن بود، علاوه بر آن عضو هيئت امناي بنياد مستضعفان نيز هست؛ وي در دو سال اول دولت نهم که مي‌خواستيم عليه دولت حرفي بزنيم، مي‌گفت غيبت است و به بيرون از جلسه مي‌رفت اما سال سوم در جلسه مي‌نشست و ابتداي سال چهارم گفت، که زير آسمان کبود ضدولايت فقيه‌تر از اين آقا (احمدي‌نژاد) نداريم.

وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي ادامه داد: سعيدي‌کيا مي‌گفت، آخر سال سوم خدمت آقا رفتم، گفتم قصد دارم استعفا بدهم چرا که اين دولت ضدولايت فقيه است اما آقا فرمودند تا آخر دولت بمان و دوره بعد اگر راي آورد در دولت، نمان. در مورد اينکه سعيد‌کيا مي‌گفت احمدي‌نژاد ضد ولايت فقيه است، به وي گفتيم شاهدي بياور، گفت که در جلسه‌اي احمدي‌نژاد بحث مي‌کرد و مدام آقا آقا مي‌گفت يکي از وزراء‌که بعدا احمدي‌نژاد وي را کنار گذاشت، به وي گفت بگو منظورت از آقا، مقام معظم رهبري است اما احمدي‌‌نژاد زير بار نرفت.

رفيق دوست تصريح کرد: آقاي فروزنده نيز مي‌گفت آخر سال سوم دولت نهم جلسه خصوصي به احمدي‌نژاد گفتم، چرا اينقدر با روحانيت و مراجع رابطه بدي داريم که احمدي‌نژاد گفت، اينها به چه دردي مي‌خورند اينها که همه پولشان به راه و شکم‌شان هم سير است، در دوره دوم نيز کارد را به کمر کيک مي‌زنم.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به قدرت موشکي ايران گفت: هيچ قدرتي در دنيا توان حمله نظامي به ايران را ندارد، زماني که پايه‌هاي موشک شهاب? را با برد بالاي ? هزار کيلومتر گذاشتم، گفتم که مي‌توانيم هر جاي اسرائيل را حتي از زنجان مورد هدف قرار دهيم.

وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي در ادامه سخنان خود با اشاره به خاطره ديگري خاطرنشان کرد: بنده و آقاي اژه‌اي و سيدمحمد خاتمي در يک روز وزير شديم، همان روز که سيدمحمد خاتمي به عنوان رئيس جمهور انتخاب شد، نزد وي رفتم و گفتم اگر مي‌خواستي و نمي‌خواستي و يا فکر مي‌کردي و يا نمي‌کردي حالا انتخاب شده‌اي و به تاريخ پيوسته‌اي و حالا که به تاريخ پيوستيم، خوب به تاريخ برو و خوب بمان. خاتمي گفت، چه کار کنم. گفتم زير عباي آقا برو و بيرون نيا و آنجا خط قرمزت باشد. در طول دولتش نيز سال‌ها پيشش رفتم و حرف‌هايي زدم. بعد از تحصن نمايندگان مجلس ششم نيز به وي گفتم که سيد خط خودت را از اين افراد جدا کن افرادي که در تحصن هستند، براندازند و از همان موقع گفتم که اصلاح‌طلبان دو نوع هستند و يک دسته از آنها براندازند و آقا نيز همان زمان گفتند، زنگنه، جهانگيري، عارف و عباس آخوندي را از اين افراد جدا و از آنها صيانت کنيد و اجازه ندهيد که آنها هدر روند.

رفيق دوست در بخش ديگري از سخنان خود در جمع جامعه اسلامي مهندسين گفت: ديداري با آقاي روحاني داشتم، قرار شد ملاقات‌هاي ديگري هم داشته باشم و چون دير شده، به آقاي روحاني پيغام سفت و سختي فرستادم که اگر وقت ملاقات ندهي، مصاحبه مي‌کنم و اعتراض خواهم کرد.

وي بيان اينکه در سال‌هاي پاياني دولت احمدي‌نژاد تمام توليدکنندگان از آينده اقتصاد کشور نااميد شده بودند، گفت: با آمدن دولت يازدهم، اميد به توليدکنندگان، سرمايه‌گذاران و مردم بازگشت و سرمايه‌گذاران معتقدند اگر درها به مملکت باز شود، اقتصاد رونق مي‌گيرد.

وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي با اشاره به توافق ژنو گفت: حرف‌هاي زيادي در توافق ژنو زده مي‌شود؛ بنده با عدم مذاکره با هر کسي مخالفم، نمي‌شود که با دنيا قهر کنيم بايد حرفمان را بزنيم.

وي با بيان اينکه اين مذاکره به هر سو پيش برود، به نفع ايران است، گفت: ما در اين مذاکره چيزي را از دست نمي‌دهيم. حتي اگر تحريم‌ها کاهش پيدا نکند، چند روز پيش در اتاق بازرگاني تهران بودم که يک هيئتي از يک کشور اروپايي آمده بود؛ آنها به من گفتند که آمريکايي‌ها سر ما را کلاه گذاشتند، در تحريم‌ها از ما سوءاستفاده کردند و حالا در مذاکرات خودشان با ايران طرف شده‌اند. هيئتي ديگر از کشور اروپايي در راه ايران است.
مرجع : خبرگزاري دانشجو


وزير سپاه در دوران جنگ تحميلي تأکيد کرد: همين امکاناتي که براساس تحريم تهيه مي‌شود، ?? - ?? درصد گرانتر تهيه مي‌شود، لذا هر چقدر که تحريم‌ها کاهش پيدا کند و ما بتوانيم حقانيت خود را به دنيا نشان دهيم، بهتر است و آن چيزي که ما در مذکرات داديم، نمي‌خواستيم و داديم.
کد مطلب: 304171
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس