آخرین اخبار
کد مطلب: 77812
روحاني:اروپايي‌ها به دليل کاهش تعاملات با ايران ضرر کرده‌اند
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 760

به گزارش  سلام لردگان به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، حسن روحاني رئيس جمهوري اسلامي ايران در بدو ورود به فرودگاه زوريخ به منظور شرکت در چهل و چهارمين اجلاس مجمع جهاني داووس برخي از اهداف سفر خود را تشريح کرد.

وي بحث تلفيق سياست خارجي ايران و تعاملات اقتصادي با دنيا را يکي از اهداف ديپلماسي‌هاي دولت تدبير و اميد خواند و گفت بحث تلفيق ديپلماسي اقتصادي و نفتي باسياست خارجي جمهوري اسلامي ايران در دستور کار اين دولت است و ما در اين اجلاس سعي خواهيم کرد اين موضع را به خوبي تبيين کنيم.

رئيس جمهور در ادامه با اشاره به حضور گسترده و چشمگير سران کشورهاي جهان و جمع شدن همه ظرفيتهاي مالي و اقتصادي جهان در داووس گفت: اين فرصت خوبي براي جمهوري اسلامي است تا ظرفيت‌هاي اقتصادي و فرصت‌هاي سرمايه گذاري در بخش‌هاي مختلف را به عنوان کشوري با امکانات و قابليت‌هاي منحصر به فرد ارائه نمايد.

روحاني خاطر نشان کرد: رونق اقتصادي در ايران نه تنها باعث شکوفايي و رونق اقتصادي منطقه بلکه جهان خواهد شد و اين يکي ديگر از موضوعاتي است که ما قصد داريم آن را در داووس تبيين کنيم.

وي با اشاره به ديدارهايي که قرار است در حاشيه اجلاس مجمع جهاني داووس برگزار شود، گفت: در اين ملاقات‌ها به طرف‌هاي خود خصوصا طرف‌هاي اروپايي فرصت‌هاي اقتصادي و سرمايه گذاري از دست رفته در ايران را يادآور خواهيم شد و براي آنها تشريح خواهيم کرد که آنها چقدر در سالهاي گذشته به دليل دوري از ايران و کاهش سطح تعاملات اقتصادي خود با کشورمان متضرر شده اند.

روحاني در ادامه تاکيد کرد: اگرچه عمده اين کشورها هم اکنون متوجه شده اند که اين تنها ايراني نبود که از قبل تحريم‌ها متضرر شده بلکه آنها نيز متحمل ضررهاي جبران ناپذيري شده اند.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس