کد مطلب: 77761
اگر چاشني، چايي تان ليمو ترش است بخوانيد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 770
به گزارش سلام لردگان، به طور کلي ترکيب پلي فنولهاي موجود در چاي که خاصيت آنتياکسيداني و ضد سرطاني هم دارند با آبليموي تازه ميتواند ارزش تغذيهاي اين نوشيدني پرمصرف را بالاتر ببرد.
البته بايد حواستان باشد که آبليمو بايد زماني که چاي خنک شده است به آن اضافه شود تا ويتامين C موجود در آبليمو در اثر گرماي بالاي چاي تخريب نشود و از بين نرود.
زيرا وقتي که ليموترش را در چاي داغ مي ريزيم موجب از بين رفتن ويتامين c موجود در آن مي شود و اين امر احتمال آسيب رساندن به ميناي دندان را افزايش مي دهد.
چاي داراي ترکيباتي آنتي اکسيداني است که در صورت مصرف بدون قند و گرم و حرارت پايين باعث مي گردد آنتي اکسيدان هاي آن بهتر جذب بدن شود چاي جزو نوشيدني هايي است که باعث رفع خستگي بدن و همچنين استحکام دندان ها مي شود و مواد آنتي اکسيداني موجود در آن راديکال هاي آزاد را از بين مي برد.
منبع:جام نيوز