آخرین اخبار
کد مطلب: 77616
ايران هيچ پيش شرطي را براي نشست ژنو 2 نمي‌پذيرد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 765
به گزارش سلام لردگان به نقل از  باشگاه خبرنگاران، "فيصل مقداد" معاون وزير امور خارجه سوريه صبح امروز سه شنبه(17دي ماه) با "محمدجواد ظريف" ديدار و گفتگو کرد.

وزير خارجه کشورمان در اين ديدار بر موضع اصولي جمهوري اسلامي در خصوص حل و فصل بحران سوريه از طريق راهکار سياسي و سوري- سوري و با اشاره به حساسيت و اهميت روند تحولات جاري در منطقه، بر ضرورت همکاري و تداوم رايزني‌ها و مشورت‌ها بين دو کشور و ديگر کشورهاي موثر و مهم در منطقه تاکيد کرد.


وي تصريح کرد: آنچه امروز در سوريه در حال وقوع است، يک آزمون بزرگ و سرنوشت‌ساز براي ثبات و امنيت در کل منطقه است و مقابله با موج تروريسم و افراط‌گرايي نيازمند همکاري و همگرايي همه کشورهاست.

ظريف از اينکه برخي کشورها که زماني خود مدعي تشکيل جبهه اعتدال در منطقه بودند، امروز به حمايت از گروه‌هاي تروريستي و افراطي اقدام مي‌کنند و آتش تندروي و افراط‌گرايي را شعله‌ور مي‌سازند، ابراز تاسف کرد.

وزير امور خارجه با اشاره به موضع ثابت و قاطع ايران در مخالفت و بي‌معني دانستن اعلام هرگونه پيش‌شرط براي حضور ايران در نشست ژنو 2 تاکيد کرد: نقش و نفوذ ايران بعنوان بخش مهم و تاثيرگذار در روند حل و فصل مسائل و مشکلات در منطقه از جمله موضوع سوريه بر همگان روشن است و ايران براساس موضع اصولي خود از هيچ تلاشي براي کمک به حل و فصل بحران سوريه دريغ نخواهد کرد.

وي افزود: در عين حال بار ديگر تاکيد مي‌کنيم ايران هيچ‌گونه پيش‌شرطي را براي حضور در نشست ژنو 2 نمي‌پذيرد و در صورت دعوت رسمي، براي کمک به حل بحران آمادگي حضور رسمي و کامل در اين نشست را داريم.

فيصل مقداد معاون امور خارجه سوريه نيز در اين ديدار با ابلاغ سلام‌هاي گرم وليد المعلم وزير خارجه کشورش به ظريف، بر اهميت و سرنوشت‌ساز بودن روابط و همکاري‌هاي جمهوري اسلامي ايران و سوريه در راستاي تثبيت صلح، ثبات و امنيت در منطقه تاکيد کرد.

انتهاي پيام/

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس