به گزارش سلام لردگان، به نقل از فارس، چهرههاي سياسي ضدانقلاب و رسانههاي متعلق به آنها پيام انتخابات خرداد 92 را آزادي زندانيان امنيتي بعد از انتخابات 88 ميدانند و در تلاش هستند با فشار به دولت يازدهم به اين خواسته خود جامه عمل بپوشانند.
رسانههاي مذکور گاهي با «تشويق» و گاهي با «تقبيح» اقدامات مختلف دولت روحاني، سعي در پيشبرد سناريوي خود براي رفع حصر موسوي و کروبي و تحريف اتفاقات مهم بعد از انتخابات 88 دارند.
بعد از آنکه اصلاحطلبان سهم چنداني از کابينه يازدهم نيافتند، دور از انتظار نبود که روزي بالاخره صدايشان بلند شود.
اينک حسن روحاني در تير رس انتقادات اصلاحطلبان و فتنهگران قرار گرفته و به نظر ميرسد اين جريان ديگر با روحاني مدارا نخواهد کرد و طولي نميکشد که از وي عبور کند.
اظهارات حجتالاسلام حسن روحاني در خصوص حماسه مردمي 9 دي با هجمههاي گسترده شخصيتهاي سياسي فعال جريان «اصلاحات» و «فتنه» و رسانههاي متبوعشان مواجه شده است و گفته ميشود دلخوري اصلاحطلبان افراطي و فتنهگران از اظهارات روحاني تا جايي است که برخي از رسانههاي اصلاحطلب سخنان رئيس جمهور را با سانسور به چاپ رساندند.
البته پيش از اين نيز تعدادي از اعضاي دفتر محمدرضا عارف در صفحههاي فيسبوک خود بخشهايي از سخنان حسن روحاني درباره حوادث 18 تير 78 را براي هجمه به وي منتشر کردند.
با بررسي مواضع فعالان اصلاحطلب و فتنه درباره دولت يازدهم به کليدواژههاي تامل برانگيزي برميخوريم که نشان ميدهد در روزهاي آتي شمشير در نيام مانده اين دو جريان ضربههاي کاري خود را بر پيکره دولت تدبير و اميد وارد کند.
* خاتمي: دولت را درک کنيم!
محمدرضا خاتمي دبير کل حزب منحله مشارکت درباره دولت روحاني و موضع اصلاح طلبان ميگويد: «بايد فعلا وضعيت دولت را درک کنيم، اما اين به معناي پذيرش برخورد با مشارکت نيست».
* ارجمند: صحبتهاي روحاني درباره 9 دي ناحق، خلاف واقع و تاسفبار بود
اردشير اميرارجمند مشاور ميرحسين موسوي در انتخابات 88 که چند ماه پس از انتخابات از کشور گريخت، در برنامه تلويزيوني بي بي سي، درباره مواضع رئيسجمهور کشورمان درباره حماسه مردمي 9دي مدعي ميشود: از آقاي روحاني انتظار نداريم که خلاف واقعيت چيزي گفته شود؛ دولت ايشان دولت اعتدال است و فضيلت اعتدال همان فضيلت عدالت است. يعني اينکه به حق نزديک شده و از ناحق دور شويم و هرگز به ناحق لباس حق نپوشانيم.
اميرارجمند در ادامه تصريح ميکند: اظهارات ايشان در رابطه با بحث عاشورا و گفتن اينکه مردم احساس کردند که قدرتهاي خارجي پشت سر جنبش سبز است سخني خلاف واقع و خلاف خواست و اراده مردم است؛ از آقاي روحاني انتظار نميرفت که چنين اظهاراتي داشته باشند و باعث تاسف است. گفتن چنين سخناني مي تواند باعث شود که در مورد خود ايشان و نحوه انتخابشان هم چنين مسائلي مطرح شود!
وي در ادامه مي گويد: سالگرد 9 دي هم عاملي وحدت شکن است! و در مقابل رفع حصر از آقاي موسوي و کروبي و خانم رهنورد در واقع يک اقدام وحدت بخش است و آقاي روحاني بايد به اين مساله توجه بيشتري بکند.
* تقي کروبي: دولتيها حرفهاي بسيار بسيار بدي درباره 9 دي بيان کردند/ دوست ندارم اين جملات را از روحاني بشنوم
در ادامه تقي کروبي به اين رسانه انگليسي ميگويد: بزرگ کردن سالگرد 9 دي تلاش براي فراموش کردن اين مشکل و به صحنه آوردن دولتي است که آراء خود را از مردم گرفته است! اينها تلاش مي کنند که دولت را رو در روي مردمي قرار بگيرد که آن را به قدرت رسانده است و متاسفانه به اعتقاد من برخي از افراد دولت از جمله وزير اطلاعات و وزير دفاع در سالگرد 9 دي عبارات بسيار بسيار بدي به کار بردند.
کروبي در خصوص مواضع روحاني درباره 9 دي تاکيد ميکند: شما اظهار نظر آقاي روحاني را در 25 بهمن 1389 که منجر به حصر آقاي موسوي و کروبي شد را معيار بررسي آقاي روحاني قرار ندهيد؛ من هم دوست ندارم گاهي جملاتي از آقاي روحاني بشنوم؛ وي اظهاراتي دارند که من هم نميپسندم.
* کديور: روحاني سکوت پيشه کند
همچنين محسن کديور، از عناصر فعال ضدانقلاب، درباره سخنان رئيسجمهور درباره 9 دي ميگويد: دولت روحاني چارهاي جز رفع حصر ندارد؛ اظهارات اخير رياست جمهوري در سالگرد رسواي 9 دي از يک حقوقدان غير سرهنگ بسيار بعيد بود. آيا سنجيده تر نبود منتخب مردم به دليل موانع فوقاني اگر قدمي براي رفع آلام ملت بر نمي دارد حداقل بر زخم آنها نمک نپاشد و سکوت پيشه کند؟
* فائزه هاشمي: دولت قصد ندارد وارد مساله حصر شود
همچنين، فائزه هاشمي نيز طي روزهاي گذشته در گفتوگو با سايت ضدانقلاب جرس، ضمن انتقاد از عملکرد حجتالاسلام روحاني در خصوص عدم آزادي سران فتنه تاکيد ميکند: پس از شروع به کار دولت روحاني گفته شد که پرونده حصر به شورايعالي امنيت ملي ارجاع شده اما با گذشت چند ماه نه تنها مساله حصر حل نشده بلکه وزير دادگستري گفته است دولت قصد ندارد وارد مساله حصر شود و مشخص نيست مسئوليت حصر خانگي با چه نهادي است.
* محتشميپور: 9 دي فرمايشي بود
فخرالسادات محتشميپور، همسر مصطفي تاج زاده از زندانيان امنيتي بعد از انتخابات 88، در گفتوگو با همين سايت ادعاهايي را درخصوص حماسه مردمي 9 دي مطرح کرد.
وي در اين گفتوگو ميگويد: صحبت آقاي تاجزاده اين بود که چند سال که بگذرد مردم نهم دي سال 88 را فراموش ميکنند، اما حوادث ناگوار روز عاشوراي 88 را هيچگاه فراموش نميکنند.
محتشمي پور در ادامه ادعا ميکند که تمام برنامه ريزيهايي که براي بزرگ کردن روز نهم دي ميشود براي اين است که عاشورا فراموش شود در حاليکه اين حادثه تاريخي هرگز فراموش نخواهد شد!
عضو جبهه منحله مشارکت ادامه ميدهد: رفع حصر رهبران جنبش سبز يکي از مطالبات اصلي مردم در انتخابات رياست جمهوري امسال بود؛ امروز همه ميدانند که دولت روحاني تمام تلاش خود را براي رفع حصر و آزادي زندانيان سياسي کرده است.
* زيباکلام: روحاني محض «خالي نبودن عريضه» از 9 دي سخن گفت
صادق زيباکلام از فعالان جبهه اصلاحات نيز طي يادداشتي در صفحه شخصي خود در يکي از شبکههاي اجتماعي انتقاداتي را نسبت به مواضع حجتالاسلام روحاني، درباره حماسه مردمي 9 دي مطرح کرد.
وي در اين يادداشت خطاب به رئيسجمهور مينويسد: اظهارات حضرتعالي در خصوص «9 دي» بىدرنگ بر صدر رسانههاي اصولگرا نشست و همان اندازه که براى ايشان دلخواه و دلنواز بود، کسرِ قابل توجهي از دلسپردگانتان را سرد و نااميد کرد. اگرچه فهم مىتوان کرد که دايره وسيع تلاش و تقلاهاي اصولگرايان چو نقطه در ميانتان گرفته بود -که مصمم بودند داستان «فتنه» و «9 دي» را امسال هرچه باشکوه و جلالتر برگزار کنند- و حضرتعالى ناگريزانه و ناگزير ميبايست محض خالي نبودن عريضه هم که شده نظرى اظهار کنيد.
زيباکلام در ادامه اظهار نظر جالبي را بيان کرده و مدعي ميشود: به نظر شما اگر مردم اين طوفان تبليغاتي چهارساله را عليه فتنه و فتنهگران باور کرده بودند، هفت ماه پيش دکتر سعيد جليلي 4 ميليون و دکتر حسن روحانى قريب به 19 ميليون رأي آورده بود؟!
* روحاني درباره 9 دي چه گفت؟
به گزارش فارس، هشتم ديماه 92 حجتالاسلام روحاني، در جلسه هيئت دولت با اشاره به فرارسيدن روز 9 دي و نامگذاري آن به عنوان روز بصيرت، تاکيد کرد که «مردم وقتي احساس کردند به ارزشهاي ديني آنها توهين شده و بيگانگان خيال دخالت در حوزههاي اعتقادي آنان را دارند با حضورشان به بيگانگان پاسخ درخوري دادند».
وي در ادامه تصريح کرد: حضور مردم در اين روز، براي دفاع از اسلام و مقدسات و اداي احترام به اباعبداللهالحسين(ع) و حمايت از انقلاب و رهبري بود.
انتهاي پيام/