به گزارش سلام لردگان به نقل از رجانيوز: ، با روي کار آمدن دولت جديد و انتصاب چهرههاي اصلاح طلب در وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري و رويکردي که اين افراد در پيش گرفتند بسياري از دانشجويان و اساتيد مساله دار که قبل از اين به دلايل مختلف از ادامه تحصيل باز ماندند و يا از دانشگاه اخراج شده بودند، نسبت به بازگشت به دانشگاهها اميدوار شده و از اين فرصت بهره برداري کردند.
برخي مسئولان وزارت علوم که خود از فعالان و هواداران فتنه سال88 بودند به محض استقرار در وزارت علوم ضمن تغيير مسئولان اين وزارتخانه و روساي برخي از دانشگاهها اقدام به فراخوان دانشجويان محروم از تحصيل و اساتيد بازنشسته و اخراجي کردند و با درخواست پرونده آنان از دانشگاهها زمينه ادامه تحصيل و تدريس آنان را فراهم آوردند.
در همين راستا تعداد محدودي از مسئولان وزارت علوم که آقايان فرجي دانا، توفيقي، صديقي، ميلي منفرد و ظريفيان از مهمترين آنان و جملگي از هواداران فتنه ميباشند با پيگيري پرونده دانشجويان محروم از تحصيل بصورت متمرکز در وزارت علوم و بدون استعلام از دستگاههاي ذيربط زمينه بازگشت اين افراد به دانشگاهها را فراهم کردند. اين افراد حتي از ارائه ليست افرادي که به دانشگاهها بازگشتند خودداري کرده و آمار آنرا بصورت محرمانه نزد خود نگهداري ميکنند.
همچنين افراد ذکر شده به دليل حساسيتهاي ايجاد شده از تغييرات وزارت علوم بالاخص موضعگيري مجلس شوراي اسلامي در اين باره، ضمن پرهيز از ادامه تغييرات در روساي دانشگاهها با برقراري ارتباط با فعالين دانشجويي هوادار فتنه، آنان را براي پيگيري مطالبات و خواستههاي خود از درون دانشگاهها و به روايتي ايجاد تنش در فضاي دانشگاهها براي تغيير روساي آنها و فشار بر مجلس و ديگر دستگاهها تحريک کردند.
با توجه به شيوه عمل تيم مستقر در وزارت علوم در عدم شفاف سازي نحوه بازگرداندن دانشجويان و اساتيد و منتشر نکردن اسامي آنان، آمار دقيقي از تعداد اين افراد و مشخصات آنان در دست نيست و اسامي افرادي که در ادامه به آنها اشاره ميشود از منابع مختلف به دست آمده است.
از آنجا که توفيقي سرپرست وزارت علوم قبل از فرجي دانا به دنبال نامههاي برخي از گروههاي دانشجويي و شکل گيري کمپينهاي مجازي براي تغيير روساي دانشگاهها اين تغييرات را به آنها وعده داده بود، در همين راستا چند تن از رؤساي اصولگراي دانشگاههاي کشور از جمله صدرالدين شريعتي، رئيس دانشگاه علامه طباطبايي و محمداسماعيل همداني گلشن، رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان و رئيس دانشگاه کرمان را برکنار کرد و بعضاً افرادي مانند حسين سليمي (نائب رئيس انجمن علوم سياسي ايران و رئيس دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه علامه در دوران اصلاحات) را به عنوان سرپرست دانشگاه علامه معرفي کرد. فرجي دانا نيز بلافاصله رئيس دانشگاه خواجه نصير مجيد قاسمي را عزل و علي خاکي صديق را رئيس جديد اين دانشگاه معرفي کرد که اين فرد در زمان وزارت توفيقي رياست دانشگاه خواجه نصير را برعهده داشته است.
وي همچنين جعفر ميلي منفرد را که به علت وابستگي و حمايت از فتنه نتوانسته بود از مجلس شوراي اسلامي راي اعتماد کسب کند، به عنوان معاون آموزشي وزارت علوم، توفيقي را به عنوان مشاور و سيد ضياء هاشمي که به عنوان پدر معنوي اعضاء انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران مطرح است را به سمت معاون فرهنگي و اجتماعي منصوب کرد.
بکارگيري افرادي نظير صديقي و ظريفيان به عنوان مشاور نيز از ديگر اقدامات وزير در اين راستا ميباشد.
پنهان کاري مسئولان وزارت علوم و عدم انتشار اسامي افرادي که مجددا به دانشگاهها بازگشتند سبب شد تا آمار دقيقي از اين افراد در دست نباشد ولي بررسيها نشان ميدهد متاسفانه مسئولان وزارت علوم بدون در نظر گرفتن سوابق عملکرد دانشجويان محروم از تحصيل و شايد بتوان اظهار داشت با رويکردي سياسي اقدام به پذيرش افرادي کردند که عناد و دشمني آنها بارز و آشکار است. در ادامه به تعدادي از اين افراد که مشخصات آنان از منابع مختلف به غير از وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري بدست آمده است اشاره ميشود:
اميرحسين.ا: دانشجوي دانشگاه صنعتي امير کبير و فعال در فتنه سال 88 که در تحريک دانشجويان براي ايجاد ناآرامي نقش داشت.
فواد.ش: دانشجوي دانشگاه تهران، چپ افراطي که با اکثر دانشجويان چپ دانشگاههاي تهران و اميرکبير در ارتباط بود. سردبير نشريه مارکسيستي «نسل سوم»، همکاري با احزاب کمونيستي خارج کشور و انتشار مقاله و گزارشات خبري در سايتهاي کمونيستي، انتشار جزوههاي آموزشي سوسياليسم، احضار به دليل اقدام به برنامه ريزي جهت برگزاري تجمعات غير قانوني، تهيه و پخش بيانيه در دانشگاههاي تهران در راستاي ايجاد التهاب و تنش، وي همچنين سابقه زندان به دليل ارتباط نامشروع دارد.
حميد.ص: عضو حلقه اصلي فعالين دانشجويي هوادار فتنه در دانشگاه علم و صنعت که در ايجاد ناآرامي در اين دانشگاه نقش داشت.
جواد.س: وي از فعالين راديکال انجمن دانشکده ادبيات دانشگاه تهران بود و تلاشهايي را در راستاي ايجاد ناآرامي در اين دانشگاه انجام داده.
حميد.م: دانشجوي چپ دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران که داراي پروندههاي فساد اخلاقي است.
مجيد.ش: دانشجوي راديکال و عضو انجمن منحله دانشگاه امير کبير بود که در ايجاد بينظمي و ناآرامي در اين دانشگاه نقش داشت.
بزرگمهر.ب: وي از مرتبطين با عوامل بيگانه در خارج از کشور است.
علي.پ: تباني به قصد برهم زدن نظم دانشگاه و از عوامل دخيل در ناآراميهاي دانشگاه
راضيه.ج: اين فرد سابقه ارتباط با منافقين و انتشار افکار آنان در بين دانشجويان را دارد.
محمد.ص: فعال سياسي، از فعالان فتنه 88 و سرخط فعالان ستاد کروبي براي ايجاد ناآرامي در دانشگاه بود.
افشين.ح: وي داراي سابقه بازداشت و حضور در اغتشاشات روز عاشوراي سال 88 و تجمع و تباني عليه نظم دانشگاه است.
شقايق.ح: اين فرد فعاليتهاي متعدي براي ايجاد ناآرامي در دانشگاه داشت.
رضا.ع: از فعالين براي ايجاد ناآرامي دانشگاه مازندران و داراي سابقه بازداشت است.
کامليا.ک: فعال سياسي دانشگاه علامه طباطبايي که در راستاي تحريک دانشجويان براي ايجاد ناآرامي تلاشزيادي انجام داد.
سارا.م: فعال سياسي و عامل ايجاد بينظمي در دانشگاه که با قرار وثيقه آزاد شد.
حامد.م: وي فعال سياسي و مرتبط با انجمن منحله دانشگاه اميرکبير بود و عامل ايجاد بينظمي در دانشگاه بود.
بابک.م: وي از جمله افرادي است که با عوامل ايجاد ناارامي ارتباط دارد.
روزبه.آ: دانشجوي چپ؛ وي سابقه نگارش مقالات کمونيستي دارد و از عوامل ايجاد ناآرامي و بينظمي در دانشگاه است.
عابد.ت: دانشجوي چپ راديکال دانشگاه اميرکبير که سابقه زندان دارد. وي با جريانهاي مارکسيستي خارج از کشور ارتباط داشته و به عنوان ليدر اين جريان در برپايي تجمعات اعتراضي در دانشگاه اميرکبير نقش موثري ايفا کرد. نامبرده همچنين در تجمعات خارج دانشگاه از جمله اعتراضات کارگران شرکت واحد و... حضوري فعال داشت.
بابک.ز: عضو انجمن منحله اميرکبير است. وي در نشريات دانشجويي مساله دار فعاليت داشته و در تجمعات اعتراضي در دانشگاه اميرکبير حضوري فعال و نقشي موثر داشته است. نامبرده سابقه شرب خمر و مصرف و توزيع قرصهاي روانگردان را دارد. گفتني است وي در تجمع غير قانوني 16 آذر سال جاري که در دانشگاه اميرکبير برگزار شد حضور داشته و در تحريک و خط دهي دانشجويان نقش موثري داشته است.
سينا.ص: وي عضو انجمن منحله دانشگاه اميرکبير بوده و نقش موثري در تجمعات اعتراضي دانشگاهها داشته است.
علي.ص: از اعضاي انجمن منحله دانشگاه اميرکبير و فعال در تجمعات و برنامههاي اعتراضي که در دانشگاهها برگزار ميشد.
احسانالدين.م: فعال فتنه 88، حضور در اغتشاشات روز عاشورا، 25 خرداد، روز قدس، درگيريهاي دانشگاه اميرکبير و ارسال پيامک براي تحريک ديگران جهت حضور در اغتشاشات، اخلال در نظم و آسايش عمومي که به جريمه نقدي تبديل شد.
امين.م: دانشجوي دانشگاه شريف، شرکت در تجمع غير قانوني 25 بهمن 89، اخلال در نظم و آسايش عمومي، حضور در تجمعات غير قانوني 16 آذر سال 88 در دانشگاه شريف، حضور در تجمعات اعتراضي در دانشگاه و ايجاد درگيري، اقدام به شعار دهي بر عليه نظام در 24 بهمن سال 89 به دعوت سران فتنه. ارتباط با عوامل بيگانه نيز از ديگر اقداماتي است که نامبرده انجام داده است.
سيامک.م: تلاش براي ايجاد ناآرامي در دانشگاه با سو استفاده از احساسات برخي دانشجويان
روزبه.م: از دانشجويان چپ. وي سردبير نشريه توقيف شده «آلترناتيو» (مروج تفکرات چپ) بوده است.
جلال.ح: وي تلاشهاي زيادي در جهت ايجاد ناآرامي و بينظمي در دانشگاه داشت.