آخرین اخبار
کد مطلب: 77414
رونمايي از ? جلد دايرة‌المعارف فتنه ?? همزمان با بزرگداشت حماسه ?دي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 529

به گزارش سلام لردگان،  دکتر علي‌محمد نائيني رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دي در دومين جلسه ستاد بزرگداشت حماسه نهم دي‌ماه اظهار داشت: اهميت حماسه 9 دي را از جهات مختلف مي‌توان مورد بررسي قرار داد. مهمترين جهت آن اين است که مردم ايران در اوج عمليات رواني دشمن، مسير خود را پيدا کرد، از اين جهت مي‌توان گفت هيچ رويدادي بعد از انقلاب به اندازه 9 دي اهميت ندارد.

رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دي با تأکيد بر اينکه به تعبير مقام معظم رهبري اين حرکت چون در شرايط غبارآلودگي فضا انجام شده اهميت مضاعف داشت، تصريح‌کرد: هنوز مراکز تحقيقاتي ما به اين سؤال پاسخ نداده‌اند که چطور مردم ايران به خروش انقلابي از جنس حرکت‌هاي سال 57 رسيد.

وي ادامه داد: در تبيين ابعاد بسترهاي شکل‌گيري 9 دي جاي 10‌ها اثر علمي، پژوهشي و صدها توليدات ادبي نمايشي، هنري، پايان نامه و رساله دکتري در دانشگاه‌هاي کشور و مراکز تحقيقاتي و مراکز رسمي و رسانه‌اي وجود دارد.

ناييني افزود: با خردمندي، حکمت، ‌فهم، نگاه راهبردي، تدبير، شجاعت و دورانديشي مقام معظم رهبري که عنايت و فضل الهي به ملت ايران است، نظام جمهوري اسلامي ايران را در سال 88 از انحراف در مسير خودش نجات داد.

رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دي يادآورشد:‌ ‌تحولات سياسي کشور و فضاي متفاوت ناشي از انتخابات 92 بايد انگيزه بيشتري در مدافعان انقلاب اسلامي براي کار بيشتر ايجاد کند؛ 6 دي ماه روز جمعه همزمان با عاشوراي 88 است و 9 دي همزمان با دهه آخر صفر و بايد از اين فرصت بهره گرفت.

وي تأکيد کرد: حماسه 9 دي متعلق به نظام و يک قيام مردمي بر محور دين، ولايت و عاشورا بود؛ در واقع يک حرکت مردمي بدون فراخوان غيرمتعارف و با شعارهاي خودجوش بود.

*حماسه 9 دي حقيقتا هويت انقلاب اسلامي است

ناييني اضافه‌کرد: در فضاي فتنه مردم مسير را درست تشخيص دادند و هيچ اقدام سازمان يافته در 9 دي ديده نشد؛ عاشورا نقطه شروعي بود که بلافاصله در 7 و 8 دي اين واکنش مردمي آغاز شد، برخي القا مي‌کنند 9 دي مسئله‌اي بوده که تمام شده اما حماسه 9 دي حقيقتا هويت انقلاب اسلامي است و يک ماجراي به تاريخ پيوسته نيست.

رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دي ادامه داد: 9 دي يک اتفاق ساده سياسي نبود بلکه نمايش ظرفيت واقعه انقلاب در برابر دشمن و شکست الگوي فروپاشي از درون توسط مردم بود.

وي تاکيد کرد: از همه نهادها و تشکل‌ها انتظار است با بزرگداشت 9 دي مسئولانه برخورد کنند، قطعا با چند روز و کارهاي سطحي و شعاري نمي‌توان حق 9 دي را به جا آورد؛ وقتي عمق و ابعاد فتنه که جنگ پيچيده تمام عيار بود، تبيين شود عظمت 9 دي مشخص مي‌شود.

*9 دي حرکتي کاملاً مردمي-عاشورايي بود

ناييني افزود: راهپيمايي 9 دي سريع‌ترين و شفاف‌ترين حرکت عظيم مردمي در دفاع از انقلاب و مقابله با دشمن بود. حرکتي در گستره ايران اسلامي براي نمايش عمق باور مردم مسلمان ايران به انقلاب و مقابله با انحراف و تجديد نظر طلبي در کشور بود.

رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دي تاکيد کرد: 9 دي حرکتي کاملا مردمي- عاشورايي بود همه طيف‌ها و سلائق مختلف اجتماعي و سياسي حضور برجسته‌اي در آن داشتند.

وي با بيان اينکه 9 دي را نمي‌توان جداي از بستر آن که فتنه و جنگ نرم دشمن است، مورد تحليل قرار داد، گفت: فتنه‌اي که رهبر انقلاب به عنوان يک بيماري از آن ياد کردند و فرمودند فتنه 88 آن چيزي نبود که در خيابان‌هاي تهران ديده شد، اين فتنه مقدمات فراوان و اهداف خطرناکي داشت.

نائيني يادآور شد: فتنه 88 يک بيماري بود که با اقدامات و حرکات نظامي و انتظامي هم نمي‌توانستيم آن را درمان کنيم، اين وضعيت به يک حرکت عظيم مردمي نياز داشت.

وي در ادامه سخنان خود اظهار داشت: حضور حماسي و خروش انقلابي مردم عاشورايي ايران در 9 دي 88 تمامي رسانه‌هاي خارجي و تحليلگران غربي را دچار سردرگمي کرد و معادلات و محاسبات آنها را در هم ريخت.

رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دي ادامه داد:‌ الگوي مقابله غرب با جمهوري اسلامي ايران پس از حماسه 9 دي از سال 89 تغيير کرد؛ حماسه سازان 9 دي را با تحريم‌هاي اقتصادي و با هدف خسته کردن مردم ايران هدف قرار دادند.

وي اضافه کرد: 9دي ظرفيت نظام جمهوري اسلامي ايران را در بسيج نيروهاي اجتماعي به نمايش گذاشت؛ روحيه مدافعان نظام را افزايش داد و جمهوريت را به معناي حقيقي به نمايش گذاشت.

نائيني تاکيد کرد: يک کار جامع توسط يک مرکز تحقيقاتي از طريق جمعي از پژوهشگران و تحليلگران سياسي براي تبيين فتنه 88 و زمينه‌هاي شکل‌گيري حماسه 9 دي 88 توسط گروهي از محققان و تحليلگران انجام شده است که حاصل اين تلاش علمي- محققانه 4 ساله انتشار دايره‌المعارف 9 جلدي (حدود 4 هزار و 500 صفحه) فتنه 88 است.

وي ادامه داد: يک مجموعه مرجع و ماندگار که سه جلد آن براي چاپ و انتشار آماده شده و هر جلد در 400- 500 صفحه زواياي مختلف فتنه 88 و حماسه 9 دي را مورد بريسي قرار داده است.

نائيني گفت: موضوعاتي از جمله فتنه‌شناسي از منظر قرآن کريم و روايات، روايت رخدادهاي سال 88، ريشه‌هاي فتنه 88، مواضع احزاب و گروه‌هاي سياسي در فتنه 88، مواضع نخبگان و خواص و نقش و مديريت مقام معظم رهبري در گذر از فتنه از موضوعات اين کتاب‌ها به شمار مي‌رود.

وي در پايان خاطرنشان کرد: انشاءالله در سالگرد 9 دي امسال علاوه بر رونمايي از سه کتاب تحليلي- تبييني از مجموعه دايره‌المعارف 9 جلدي فتنه 88 رونمايي خواهد شد.

انتهاي پيام

منبع: شبکه اطلاع رساني دانا

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس