به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس از شهرکرد فريبرز کرمي پيش از ظهر امروز در نشست خبري با اصحاب رسانه اظهار داشت: روزانه 600 سفر باري در داخل و خارج استان صورت ميگيرد.
وي با تبريک هفته حمل و نقل افزود: 26 آذر ماه سالروز بيعت رانندگان با امام راحل و جهاد براي تخليه بنادر در سال 1362 است.
مديرکل حمل و نقل و پايانههاي استان چهارمحال و بختياري افزود: حمل و نقل نقش مهمي در اقتصاد جامعه دارد و در زندگي مردم نقش مستقيم را ايفا ميکند.
کرمي خاطرنشان کرد: حمل و نقل داراي جايگاه ويژهاي است و يک عامل مهم در پيشرفت هر منطقه است.
وي يکي از اهداف مهم سازمان حمل و نقل و پايانههاي اين استان را ارتقاي سطح خدمات باربري و مسافربري دانست و خاطرنشان کرد: رانندگان سازمان حمل و نقل دورههاي آموزشي و تخصصي لازم در اين خصوص را در اين ادارهکل طي ميکنند.
مديرکل حمل و نقل و پايانههاي استان چهارمحال و بختياري گفت: براي بالا بردن سطح آگاهي و آموزش به دانشآموزان اقلام آموزشي براي افزايش ايمني تردد دانشآموزان از خيابان در مدارس اين استان توزيع شده است.
کرمي خاطرنشان کرد: براي ارائه خدمات مسافربري مطلوب در سطح استان چهارمحال و بختياري تعدادي از ناوگان مسافربري سازمان حمل و نقل اين استان نوسازي شده است.